שרשור סופ"ש

שרשור סופ"ש ../images/Emo140.gif

משהו טוב שקרה השבוע?
משהו מבאס שקרה?
משהו שגרם לכם לצחוק\לחייך?
שיר שלא יוצא לכם מהראש?
המלצה קולנועית\טלוויזיונית?
ולסיכום, איך לא, תוכניות לשבוע הקרוב?

../images/Emo105.gif

משהו טוב שקרה השבוע? עשיתי שינויים בשיר ישן ועכשיו אני מרוצה
משהו מבאס שקרה? שאני נורא אכפתית והחלטתי שאני לא אחראית לחיי החברה של כל העולם
משהו שגרם לכם לצחוק\לחייך? אס.אם.אסים שקיבלתי הבוקר
שיר שלא יוצא לכם מהראש? השיר שלי זה נחשב?
פשוט כי עבדתי עליו
המלצה קולנועית\טלוויזיונית? האמת שאין לי, אבל נראה שSALT הולך להיות די כיפי. ולסיכום, איך לא, תוכניות לשבוע הקרוב? ללמוד, ענייני כתיבה ועם קצת מזל, אולי אפילו תספורת
הוריי

pinoki

New member
^^ תורי

משהו טוב שקרה השבוע? כמעט סיימתי את העבודה משהו מבאס שקרה? לא הגשתי 2 עבודות ונהיתי חולה - ואין מי שיטפל בי :( משהו שגרם לכם לצחוק\לחייך? :\ השבוע כלום שיר שלא יוצא לכם מהראש?אממ עדין השיר של זהבה בן ודודו אהרון.. אהבתי. המלצה קולנועית\טלוויזיונית? פרומו של SALTT ולסיכום, איך לא, תוכניות לשבוע הקרוב? להבריא, להגיש עבודה ולרומם את המצב רוח

punky brewster

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

משהו טוב שקרה השבוע? היה לי חלום ממש טוב על ברלין ומ"ד, התחלתי FF חדש שגיליתי במקרה והוא כזהההההההההה טוב וגם עשיתי קלוזר לקשר מסוים משהו מבאס שקרה? חלמתי שאני גרה במגדל משה אביב ושאני טיפוס דוחה מתנשא קר ומגעיל שרק סטטוס מניע אותי. פשוט סיוט משהו שגרם לכם לצחוק\לחייך? דיאלוגים משעשע שאני נזכרת בהם X: אף פעם לא רקדתי עם בחורה, אין לי מושג MD: זה בדיוק כמו עם בחור....רק טוב יותר X: לכי תדעי מה היא תעשה לנו אני ראיתי הדליה השחורה!!!!! W: כי את הומופובית! MD: זה ריב אוהבים? E: ענבר!! היטלר הסטודנט אולי באיזור!!! שיר שלא יוצא לכם מהראש?Paul Westerberg - Waiting For Somebody המלצה קולנועית\טלוויזיונית?זינוק לאתמול - סדרה שהיא קלאסיקה ולסיכום, איך לא, תוכניות לשבוע הקרוב? יש לי כל מיני תוכניות, אירועים והרצאות אבל תוכניות נועדות בשביל ביטול ושינוי ועד שלא יצאתי מפתח ביתי הכל פתוח :)

E

Elektra Natchios

Guest
מ..

שכחת את החלק הטוב ביותר. קראתי משהו אדיר. תזכירי לי לשלוח לך.

E

Elektra Natchios

Guest
אז,

אכלתי אתמול במבה. כן, זה לא מאוד מרגש, רק שלא נגעתי בדבר הזה שנים. אבל זה בסדר, כי אכלתי אתמול מספיק בשביל כל השנים האלו ועכשיו לא אגע בזה יותר לעולם. משהו טוב שקרה השבוע? קיבלתי את כרטיס האשראי שלי. הבנק החזיק בו חודשיים. משהו מבאס שקרה? ענבר חלמה חלום (וכך הוא נשאר, בגדר חלום). משהו שגרם לכם לצחוק\לחייך? ענבר חלמה חלום. שיר שלא יוצא לכם מהראש? משהו אינדיאני של עלמה זוהר. המלצה קולנועית\טלוויזיונית? אני בתהליכים לפשיטה על סינמטק חולון. אחזור עם דיווחים. ולסיכום, איך לא, תוכניות לשבוע הקרוב? מתחילה לעבוד סוף סוף. רוטשילד ראשל"צ. בואו לבקר. וכמובן חיפוש מועמדים לפשיטה המדוברת (קו"ח במסר).

pinoki

New member
חחחחחח רק עיכשיו שמתי לב

לתיקוןן חחחחחחחחחח יורה??

זה כי המשפט הוא משהו כמו...

אה, מצאתי- "אקדח שמופיע במערכה הראשונה – יורה במערכה האחרונה"

למעלה