שרשור סופ"ש

שרשור סופ"ש ../images/Emo140.gif

הופ הופ, שאלון סופ"ש קטן?
משהו טוב שקרה השבוע?
משהו מבאס שקרה?
משהו שגרם לכם לצחוק\לחייך?
שיר שלא יוצא לכם מהראש?
המלצה קולנועית\טלוויזיונית?
ולסיכום, איך לא, תוכניות לשבוע הקרוב? סופ"ש נעים

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

משהו טוב שקרה השבוע? התחלתי ללמוד
משהו מבאס שקרה? אמממ שומדבר האמת
משהו שגרם לכם לצחוק\לחייך? לחזור הבייתה לכולם
שיר שלא יוצא לכם מהראש? hearts burst into fire של bullet for my valentine
המלצה קולנועית\טלוויזיונית? אין כרגע
ולסיכום, איך לא, תוכניות לשבוע הקרוב? ללמוד הרבה

punky brewster

New member
../images/Emo140.gif

משהו טוב שקרה השבוע? סידרתי את המגירה שלי בעבודה והבראתי משהו מבאס שקרה? בעיות בנסיעה לניו יורק משהו שגרם לכם לצחוק\לחייך? המנהל שלי, אני מתה עליו ועל המנהל של המנהל שלי, הוא קורע אותי מצחוק שיר שלא יוצא לכם מהראש? כובע טמבל חאקי, פוני ותלתל גזוז חמוץ מתוק, עמוד אחד חשמל סרט ופלאפל, בקושי חצי מיל חלב בתוך בקבוק כל בוקר כרגיל. היתה או לא היתה, אני עוד חי אותה תחזירו לי אותה - כמו שהיא היתה. היתה או לא היתה, אני עוד חי אותה תחזירו לי אותה - את ארץ הצבר. המלצה קולנועית\טלוויזיונית? כל דבר שמתחיל באות ל ולסיכום, איך לא, תוכניות לשבוע הקרוב? לעבור את המבחן

של מי השיר? ../images/Emo6.gif

לקחת לי כמה שניות לעבור את "פוני ותלתל" איכשהו, כל פעם שאת אומרת "תלתל", אני חושבת על ניר
שטיפת מוח.

A Screamer

New member
*התמונה לא לבעלי לב חלש או פחד מזקנות

ענבר! הסרט הזה היה מגעיל ולא צפוי! ובאמת סליחה שאני לא נהנה לראות נוזלים ירוקים שיוצאים מפה של אישה זקנה עם עין כחולה ובעיות אישיות!

הא, יש לנו תוכניות דומות ../images/Emo6.gif

רק בצורה קצת אחרת, לך אין כ"כ ברירה, אני פשוט רוצה ללמוד עוד
בכל מקרה, מזל טוב
בהצלחה בלימודים

זה לא יהיה לימודים של השכלה גבוהה

לא כרגע לפחות
סוג של... למידה עצמית נקרא לזה, יש שם אחלה חבר'ה. לא יכול לפרט הרבה, אבל לומדת המון... דרך להתמודד עם העולם, פחות או יותר

lets go.

משהו טוב שקרה השבוע? קיבלתי הצעה מעניינת להגשים חלום קטן
משהו מבאס שקרה? העובדה שזו החלטה שלא היה הכי קל לקבל. אממ חוץ מזה... לא זוכרת, לא היה משהו מבאס מדי
משהו שגרם לכם לצחוק\לחייך? מישהו.
שיר שלא יוצא לכם מהראש? לא משהו מוכר.
המלצה קולנועית\טלוויזיונית? האמת שאני רואה, פחות או יותר, רק האוס
ולסיכום, איך לא, תוכניות לשבוע הקרוב? לפגוש חברים, לחגוג יומולדת של מישהי כנראה ו... ללמוד עוד ועוד
הוריי

וואי, זה באמת יצא נורא מעורפל ../images/Emo6.gif

פשוט לא יכולה לפרט פה הרבה. בקשר ל"לימודים" עניתי למעלה ו... בקשר לחלום, זו הזדמנות קטנה שקשורה לכתיבה. אני אראה מה קורה עם זה

למעלה