שרשור סופ"ש. לקחתי לגלי את התפקיד?

Alice108

New member
שרשור סופ"ש. לקחתי לגלי את התפקיד?../images/Emo2.gif

שיר גאנז שבועי: שיר לא-גאנז שבועי: אלבום השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: תוכנית טלוויזיה של השבוע: משהו טעים שאכלתי השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: תמונת השבוע: השאלה המתחלפת: מנגן על משהו? ועוד שאלה
: כלי נגינה אהוב במיוחד -

Alice108

New member
גם כן

שיר גאנז שבועי: יו אינט דה פירסט שיר לא-גאנז שבועי: The Trooper אלבום השבוע: זמן סוכר ספר השבוע: - סרט השבוע: רקוויאם לחלום תוכנית טלוויזיה של השבוע: פרויקט ביפ
והקטע הקורע של גאנז מארץ מהממת. משהו טעים שאכלתי השבוע: מרק. שוב. משהו רע שקרה השבוע: הייתי אמורה לפגוש היום מישהו
. אהמ אהמ. משהו טוב שקרה השבוע: הלחנתי מלא שירים
תמונת השבוע: תגובה מהירה
השאלה המתחלפת: מנגן על משהו? פסנתר. ונגיד שגם גיטרה, נו. ועוד שאלה: כלי נגינה אהוב במיוחד - פסנתר כנף שחור

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלא פתחתי כי לא חשבתי שיש כאן עוד אנשים

אבל אני רואה שהפורום התעורר (טפו טפו טפו
) אז אני אמשיך לפתוח בסופ"שים הבאים
שיר גאנז שבועי: וואיי דווקא השבוע לא שמעתי הרבה גאנז... נלך על Paradise City שיר לא-גאנז שבועי: Aerosmith - Full Circle אלבום השבוע: Aerosmith - Nine Lives ספר השבוע: משאלה אחת ימינה/ אשכול נבו סרט השבוע: אני האגדה.. לא משהו.. תוכנית טלוויזיה של השבוע: נמלטים
וגם סופסוף מגרש ביתי חזר! משהו טעים שאכלתי השבוע: בורגרס בר משהו רע שקרה השבוע: בלי פסימיות.. משהו טוב שקרה השבוע: ראיתי הרבה נמלטים
תמונת השבוע: בעלי, שהיה לו אתמול יומולדת
השאלה המתחלפת: מנגן על משהו? בעקרון על גיטרה ועוד שאלה: כלי נגינה אהוב במיוחד - אממ גיטרה ותופים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכשערן יראה את פרצופו

אם זה יקרה מתישהו... אז הוא יהיה בעלי...

zohar36

New member
אניאני:)

שיר גאנז שבועי:וולקאם טו דה ג'אנגל שיר לא-גאנז שבועי:מן אין דה בוקס אלבום השבוע:דירט- אליס אין צ'יינס ספר השבוע: סרט השבוע:כשהנערים שרים תוכנית טלוויזיה של השבוע:סקראבס משהו טעים שאכלתי השבוע:שניצל
! משהו רע שקרה השבוע:הפלאפון שלי וכל הכסף שלי נרטב בוודקה. משהו טוב שקרה השבוע:יום חמישי:] תמונת השבוע: השאלה המתחלפת: מנגן על משהו?לא. ועוד שאלה: כלי נגינה אהוב במיוחד -מפוחית!

eran377

New member
.....

שיר גאנז שבועי: פרדייס סיטי שיר לא-גאנז שבועי: Dream Theater - Fatal Tragedy אלבום השבוע: Dream Theater - Scenes From A Memory ספר השבוע: סרט השבוע: תוכנית טלוויזיה של השבוע: ארץ נהדרת משהו טעים שאכלתי השבוע: אוכל דרוזי בעבודה
משהו רע שקרה השבוע: הייתי אמור לפגוש מישהי (אהמ אהמ גם לך)... וזה לא יצא
משהו טוב שקרה השבוע: 2 אפקטים חדשים, הרבה כסף התבזבז
תמונת השבוע: השאלה המתחלפת: מנגן על משהו? גיטרה ועוד שאלה: כלי נגינה אהוב במיוחד - גיטרה

rock girl02

New member
../images/Emo11.gifמבצפר../images/Emo6.gif

שיר גאנז שבועי: November rain שיר לא-גאנז שבועי: sappy- nirvana אלבום השבוע: אפטייט ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו סרט השבוע: mars attacks תוכנית טלוויזיה של השבוע: סאות'פארק משהו טעים שאכלתי השבוע: פיצה
משהו רע שקרה השבוע: נשבר לי האמפי
משהו טוב שקרה השבוע: לא יודעת תמונת השבוע: אני בבצפר השאלה המתחלפת: מנגן על משהו? גיטרה ועוד שאלה: כלי נגינה אהוב במיוחד - כנ"ל

למעלה