להלהלה
אני לא בעד קורבן. תמיד בבנאדם הראשון כולם ממש מתלהבים אבל בבנאדם השלישי בערך מתחילים לשאול רק שתי שאלות וזה לא פייר כל כך... מה השיר שעשה לכם את השבוע? (או שסתם חרשתם עליו כמו מטורפים.) Everybody Wants to be a Cat איזו להקה עשתה לכם את השבוע? התפוחים
איזה שיר שמעתם בשבוע האחרון והוא גרם לכם להישבע לא לשמוע אותו יותר בחיים? לא יודעת
האלבום שעשה לכם את השבוע (או שסתם חרשתם עליו כמו מטורפים.) התפוחים- מיץ
מי האמן שעשה לכם את השבוע? נחשו
מי רוצה לפתוח כל מוצ"ש את שיר השבוע? נראה לי שיש כבר מישהו שפותח! איזה שיר נתקע לכם היום בראש? היהי אני המצאתי את השאלה הזאת
לצערי השיר שנתקע לי בראש היום הוא מהסרט של קטנטנות, זה עם ה"פימפוז'ו, טורין טורין, צ'יקיטיטו, טורין טורין"... איזה שיר זוועתי! מהשירים האלה שכשהם נתקעים לכם בראש בא לכם לפתוח אותו עם מקדחה! איזה שיר אתם שומעים עכשיו? Kidney Stone- Apples בחרו שיר אקראי. מהי השורה האהובה עליכם מתוכו? "בדירת השכנים למעלה, מנגן פטיפון, ורוקדים" "זה נשמע כל כך מפתיע, ממש פצצה" "אתה יכול לתאר לעצמך?" "הצעירים של היום עושים כל כך הרבה רעש..." (נו מה, באמת חשבתם שאני אצליח לבחור רק שורה אחת? אגב, השורות האלה לחלוטין לא קשורות אחת לשנייה ונאמרות בלי שום הקשר ווטסואבר. הן גם נשמעות נורא מטומטמות אבל זה נורא מגניב כששומעים את זה ככה. אגב, זה נלקח מתוך Natri Ba Makom של התפוחים, אלא מי.) תמונת השבוע (לא חייבת להיות שלכם) אין
רק הערה למי שאשכרה קורא את זה - זה אולי נראה כאילו אין לי חיים חוץ מהתפוחים אבל זה לא ממש נכון. אני שומעת גם אמנים אחרים (וגם דיי הרבה מהם), פשוט הם לא מוצלחים כמו התפוחים שיחיו. ז"א, הם טובים, אבל לא מעולים עד כדי כך שאני אזכיר אותם בשרשור שכזה