שרשור סופשD:

PerfectSP

New member
שרשור סופשD: ../images/Emo190.gif

צריך להפעיל פה קצת את הפורום
מה דעתכם על..פינות קבועות?
D: קורבן,תכנון שבועי,וכדומה?D: מה השיר שעשה לכם את השבוע? (או שסתם חרשתם עליו כמו מטורפים.) איזו להקה עשתה לכם את השבוע? איזה שיר שמעתם בשבוע האחרון והוא גרם לכם להישבע לא לשמוע אותו יותר בחיים? האלבום שעשה לכם את השבוע (או שסתם חרשתם עליו כמו מטורפים.) מי האמן שעשה לכם את השבוע? מי רוצה לפתוח כל מוצ"ש את שיר השבוע? איזה שיר נתקע לכם היום בראש? איזה שיר אתם שומעים עכשיו? בחרו שיר אקראי. מהי השורה האהובה עליכם מתוכו? תמונת השבוע (לא חייבת להיות שלכם) שבוע נעים

PerfectSP

New member
חחחחחD: ../images/Emo190.gif

גם כשיש רק בנות, קהש לי לכתוב\לדבר בלשון נקבה רק
ואם יש פה אפילו בן אחד רושמים בזכרD: כאילו אניD:

מאיה לא צריכה לאמץ כלום../images/Emo88.gif

מאיה היא המלכה. (ואי לכך ובהתאם לזאת - כולכם צריכים להשתחוות לה) |סבדיחה פרטית|

Billy Shirs

New member
להלהלה

אני לא בעד קורבן. תמיד בבנאדם הראשון כולם ממש מתלהבים אבל בבנאדם השלישי בערך מתחילים לשאול רק שתי שאלות וזה לא פייר כל כך... מה השיר שעשה לכם את השבוע? (או שסתם חרשתם עליו כמו מטורפים.) Everybody Wants to be a Cat איזו להקה עשתה לכם את השבוע? התפוחים
איזה שיר שמעתם בשבוע האחרון והוא גרם לכם להישבע לא לשמוע אותו יותר בחיים? לא יודעת
האלבום שעשה לכם את השבוע (או שסתם חרשתם עליו כמו מטורפים.) התפוחים- מיץ
מי האמן שעשה לכם את השבוע? נחשו
מי רוצה לפתוח כל מוצ"ש את שיר השבוע? נראה לי שיש כבר מישהו שפותח! איזה שיר נתקע לכם היום בראש? היהי אני המצאתי את השאלה הזאת
לצערי השיר שנתקע לי בראש היום הוא מהסרט של קטנטנות, זה עם ה"פימפוז'ו, טורין טורין, צ'יקיטיטו, טורין טורין"... איזה שיר זוועתי! מהשירים האלה שכשהם נתקעים לכם בראש בא לכם לפתוח אותו עם מקדחה! איזה שיר אתם שומעים עכשיו? Kidney Stone- Apples בחרו שיר אקראי. מהי השורה האהובה עליכם מתוכו? "בדירת השכנים למעלה, מנגן פטיפון, ורוקדים" "זה נשמע כל כך מפתיע, ממש פצצה" "אתה יכול לתאר לעצמך?" "הצעירים של היום עושים כל כך הרבה רעש..." (נו מה, באמת חשבתם שאני אצליח לבחור רק שורה אחת? אגב, השורות האלה לחלוטין לא קשורות אחת לשנייה ונאמרות בלי שום הקשר ווטסואבר. הן גם נשמעות נורא מטומטמות אבל זה נורא מגניב כששומעים את זה ככה. אגב, זה נלקח מתוך Natri Ba Makom של התפוחים, אלא מי.) תמונת השבוע (לא חייבת להיות שלכם) אין
רק הערה למי שאשכרה קורא את זה - זה אולי נראה כאילו אין לי חיים חוץ מהתפוחים אבל זה לא ממש נכון. אני שומעת גם אמנים אחרים (וגם דיי הרבה מהם), פשוט הם לא מוצלחים כמו התפוחים שיחיו. ז"א, הם טובים, אבל לא מעולים עד כדי כך שאני אזכיר אותם בשרשור שכזה

MispIaced

New member
נמ

אני בעד קורבן O: מה השיר שעשה לכם את השבוע? (או שסתם חרשתם עליו כמו מטורפים.) Shamandalie של סונטה איזו להקה עשתה לכם את השבוע? סונטה איזה שיר שמעתם בשבוע האחרון והוא גרם לכם להישבע לא לשמוע אותו יותר בחיים? לא היה האלבום שעשה לכם את השבוע (או שסתם חרשתם עליו כמו מטורפים.) לא היה מי האמן שעשה לכם את השבוע? ג'ין סימונס מי רוצה לפתוח כל מוצ"ש את שיר השבוע? אבל כבר מצאו מישהי איזה שיר נתקע לכם היום בראש? קמתי לפני חצי שעה. איזה שיר אתם שומעים עכשיו? Now that you're gone- Gene Simmons בחרו שיר אקראי. מהי השורה האהובה עליכם מתוכו? לא יודע תמונת השבוע (לא חייבת להיות שלכם)

g a l 9 4

New member
../images/Emo98.gif

זה מעצבן אותי, אני רגיל לכתוב (H) אני בעד קורבן. מה השיר שעשה לכם את השבוע? (או שסתם חרשתם עליו כמו מטורפים.)Pixies - Hey. איזו להקה עשתה לכם את השבוע? אירוסמית'
איזה שיר שמעתם בשבוע האחרון והוא גרם לכם להישבע לא לשמוע אותו יותר בחיים? לא יודע, משהו של ריאנה. האלבום שעשה לכם את השבוע (או שסתם חרשתם עליו כמו מטורפים.) מדס, של פלסיבו. מי האמן שעשה לכם את השבוע? מרילין. מי רוצה לפתוח כל מוצ"ש את שיר השבוע? הוא! איזה שיר נתקע לכם היום בראש? לא יודע איך קוראים לו, זה היה משהו של NIN איזה שיר אתם שומעים עכשיו?Walk This Way אירוסמית'. בחרו שיר אקראי. מהי השורה האהובה עליכם מתוכו? ~מעביר למצב אקראי~ Сreep של רדיוהד "But I'm a creep I'm a weirdo What the hell am I doing here? I don't belong here " תמונת השבוע (לא חייבת להיות שלכם) אני בתגובה מהירה, תתמודדו

PerfectSP

New member
אנא בין הפיD: ../images/Emo190.gif

מה השיר שעשה לכם את השבוע? (או שסתם חרשתם עליו כמו מטורפים.) סיק+ליטל ת'ינגס - סאן אופ דורקD: איזו להקה עשתה לכם את השבוע? סאן אופ דורקD: איזה שיר שמעתם בשבוע האחרון והוא גרם לכם להישבע לא לשמוע אותו יותר בחיים? נה האלבום שעשה לכם את השבוע (או שסתם חרשתם עליו כמו מטורפים.) וולקאם טו לוזרווילD: מי האמן שעשה לכם את השבוע? סאן אופ דורק!@#$ מי רוצה לפתוח כל מוצ"ש את שיר השבוע? ><' איזה שיר נתקע לכם היום בראש? בויבנדD: איזה שיר אתם שומעים עכשיו? בוינבנדD: ועכשיו התחלף להולי איים זה וואן
בחרו שיר אקראי. מהי השורה האהובה עליכם מתוכו? I'm sorry I can't be Perfect
תמונת השבוע (לא חייבת להיות שלכם)

sweet shir

New member
אני, בדיליי של הלייף. P:

מה השיר שעשה לכם את השבוע? (או שסתם חרשתם עליו כמו מטורפים.) Breath - Anna Nalick
איזו להקה עשתה לכם את השבוע? בלו. LOL איזה שיר שמעתם בשבוע האחרון והוא גרם לכם להישבע לא לשמוע אותו יותר בחיים? אממ, לא היה. האלבום שעשה לכם את השבוע (או שסתם חרשתם עליו כמו מטורפים.) -- מי האמן שעשה לכם את השבוע? אנה נאליק. איזה שיר נתקע לכם היום בראש? Billy Brown - Mika
איזה שיר אתם שומעים עכשיו? לא שומעת~~ בחרו שיר אקראי. מהי השורה האהובה עליכם מתוכו? רק בגלל שהוא תקוע לי בראשXD Oh Billy Brown had lived an ordinary life. Two kids, a dog, and then the cautionary wife. While it was all going accordingly to plan Then Billy Brown fell in love with another man. תמונת השבוע (לא חייבת להיות שלכם) אני בתגובה מהירה.

למעלה