שרשור סופשבועעע

AMI131

New member
שרשור סופשבועעע

אז ממצב חבררסס?? נהנתם אתמול בפרק האחרוןן?? שמחהה בשביל כולכםם רק שתמרה מתה :( עצוב לכולם=] אבל רגע..=] בואו נדבר על סופשבוע אז מה אתם מתכננים לסושפבוע? יציאות,טיולים,משפחה(?) אז ככה לי יש מחר יום ארוך אני נוסעת לירושלים בגלל שאבא שלי שמה ביריד חוצות היוצר בדוכן תאילנד והחלטתי לעזור לו למכור תמורת כסף חחח... ואביב גפן מופיע שמה ואני ממש שמחה שאני אראה אותו הוא קצת קוקו אבל פסדר אני אשים פה תמונה שלי איתו מחר אם אני אצליח להעלות הקיצר מחר אני אלך לירושלים וכו" ואני בטח אהנה... אני נשארת שמה עד 1 בלילה בטח חחח היום לא עשיתי שומדבר מיוחד חוצמלקוות שמחר אני רואה ילדה בשם לינוי שאני חולה עליה מפורום השיר שלנו חח=]] ומה אתם מתכננים למחר?

שבת שלום../images/Emo16.gif

אני הייתי היום במימדיון היה כיף=] מחר אין לי ממש תכנונים..

AMI131

New member
באאאמממתת????

אני הייתי בממדיון יום חמישי חבך שלא היית שמה יום חמישי חחח היתי שמחה לראותוך היינו יכלוים לעשות שמה מפפגש פורום אבל לא נורא פעם אחרת שתב שלום מואה אנ=]

מההה??את תראי את אביב גפן?../images/Emo99.gif

אני בשוקקקקקקקקקקקקקקקק איזה כיףף לךך מאמייי תהני מכל שנייה כי זה החלום שלי כבר מגיל 9... חחחח זה ישמע מוזר מאוד אבל מגיל 9 אני מעריצה את המוזיקה הנפלאה שלו... גם לשמוע אותו בגיל 9 חחח ומאז אני מעריצה את המוזיקה של האחד והיחידדד! יואווו מאמי אני מקנאה בךך חחח לא נורא כשאני יהיה בת 15 ב"ה אני אלך לרוק העצמאות.. מקווה שעד אז הוא ימשיך להופיע שם חחח שתהיה שבת שלום ושקטה לכולם! ליאור.

ג ב ש ו ש

New member
אני גם משהו דומה..../images/Emo88.gif

בכיתה ג' התחלתי לשמוע את אביב גפן בגלל אחותי והיום אני יודע שאין עליו

היי...

אם את מדברת על הפורום המדהים של אור שקד... אז הוא קרס... כי היו יותר מדי אנשים... גם אני מקווה ומצפה כבר שיחזור... נחכה ונראה...

ג ב ש ו ש

New member
תהני בהופעה של אביב../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

הייתי אמור להיות שם אבל מחר בע"ה אני נוסע לאילת אז אין לי זמן.. סופ"ש מהנה לכולם

מה המלך שר? חחח

חחח מה אביב שר בהופעה? ואני שמחה שנהנת... טוב, איך אפשר לא להנות מהופעה של אביב גפןןן?
(אי אפשר...
)

AMI131

New member
חחחחחחחח

הוא שר השיר שלנו זה היה מהמם
אני חולה שרופה מתה על השיר הזהההה=פ]]

גמאניייי ../images/Emo99.gif

אבל הכי אני אוהבת את: "זה רק הלב שכואב לך" אל תדאגייי... זה רק הלב... חיחיחי

למעלה