שרשור סוף שבוע

שרשור סוף שבוע

האמת? שבוע הבא ויסקילייב.
לא שותה כלום עד אז, ממליץ גם לכם אם אתם מתכננים להגיע לתערוכה.

נתראה שם!

מי שלא מגיע, או רוצה לחמם את הקנה, לפחות תספרו לנו משהו מעניין :)

rustynail

New member
רגוע ביותר, חזרתי לטוליברדין סוטרן פיניש גרסא ישנה

סה"כ בפני עצמו לא רע, גם לא מדהים אבל לא רע.

yezer

New member
בעיקר ויסקי

קמפבלטאון לוך 21 שזה בלנד הבית של ספרינגבנק וגם קצת לגבולין בנוהל
בנוסף שמחתי למצוא סיידר כשר לפסח של יקב טורא ביינות וטעמים
שומר את הכבד לשבוע הבא

yezer

New member
ועוד קצת כי לא התאפקתי

קאול איילה Unpeated, במהדורת 2014, 15 שנה.
ויסקי שמגיע בחוזק חבית של כ-60%, צבע בהיר שנובע מאי הוספת צבע ומחביות ברבן.
זו בעצם הזדמנות להכיר את התזקיק של קאול איילה מאחורי הכבול ואכן זו הייתה היכרות מוצלחת ביותר עם טעמים של וניל ופירות ולמרות ה-Unpeated, עדיין הרגשתי קצת כבול.

yoavge

New member
בהחלט ויסקי טוב ואכן מורגש קצת כבול

חייב לומר שמאוד אהבתי אותו ואולי אקנה בקבוק בעתיד

טעמתי אותו גם, ממש בקטנה

תודה על שיתוף הסמפל :)
מה-5 מ"ל שטעמתי, דווקא לא אהבתי אותו. הרגיש לי קצת... מעופש.
כמובן אחזור אליו כדי להיות בטוח, אבל אני חושב שהגירסה של 2012 היתה טובה בהרבה.
&nbsp
חוץ מזה דגמתי גם 5 מ"ל מהטאמדו 2005 והפור רוזס סמול באץ' ח"ח 2014 - שניהם נפלאים.

ShaneG

New member
שמדובר בקאול איילה....

מישהו יוגע אם DIAGEO יהיו בוויסקי לייב?
אעב אני אהיה שם לבד ברביעי, מי עוד בא?

יבואני דיאג'ו, IBBL, יהיו.

מעבירים גם סדנא.
&nbsp
ואהייה בכל אחד מהימים, נתראה שם

ShaneG

New member

ShaneG

New member
וויסקי - כמעט קצת יין אבל בסוף לא

היום שתתי קצת המעושנים שלי בהתאם למזג האוויר, אוגדייל וג'ורה פרופסי. אתמול שתתי קצת דאבל בלק אצל חבר.
קניתי בקבוק קברנה סוביניון 2012 של טוליף לשתות עם החברה אבל היא חולה אז נשמור למעוד מאוחר יותר.

Desert Seagull

New member
בעיקר יין

Vina Albali Felix Solis Grand Reseva 2001 - הרבה אחרי השיא שלו אבל מאוד נהנתי ממנו. יין עייף, נשארה טיפונת פרי ועץ, טעמים שלישוניים שגם הם בדרך החוצה, אבל מרתק. עלה 60 ושווה כל אגורה.
&nbsp
יראון 2008, מתחיל להראות סימני גיל של פרי וטאנינים שהתאזנו קצת ונהיו פחות בומבסטיים. צריך לנסות שוב כדי להיסגר על מה חשבתי עליו.
&nbsp
קצת שרדונה של גמלא, ירדן ואודם לצד קברנה גמלא, גמלא השמורה וירדן שהטעימו בדרך היין.
&nbsp
בלאן דה נואר 2013 של אמפורה. מלא אפרסקים, ליצ'י ומלון. כיף ממש
&nbsp
אלגריני ריפאסו קורטה ג'יארה 2011. חביב ביותר ותמורה לא רעה בכלל לכסף, סביב ה-70-75. אהבתי יותר אבל את הריפאסו של יקב Bolla

nimrodrosen

New member
מתכונן לתערוכה עם באצ' וויסקי חדש

סופ"ש עמוס בזיקוק באצ' סינגל מאלט חדש ובבישול לקראת באצ' של סינגל מעושן נוסף.

בין מאש, בדיקת מי קירור (למזקקה) ועבודה בגינה (דלעת ערמונים בדרך) היו: טרינידדי קריביאן XO (קארוני באדיבות Valeron) שאחי התאהב בו אך נראה שכבר קשה להשיג אחד מ-197 הבקבוקים שיוצרו ממנו, דמררה- Uitvlugt Isla Del Ron, קובני Vigia 18. בגזרת הוויסקי היו: סינגל שלנו שמתקרב ל-3 שנים שהחלטנו לשכוח ממנו לעוד שנתיים (רחוק ממספק עבורינו) וגם JB 15.

אגב ברביעי טעמתי 2 יינות של רמי בר מאור אצל חבר. לא זוכר את השמות אך זה היה הקברנה והסירה מבציר 2013. אילו הם יינות שרמי אמר שהיו פתוחים 5 ימים ושליינות שלו יש תופעה יוצאת דופן- הם לא מראים סימני חימצון כשבוע. היינות היו מצויינים (אוהב מאוד את כל מה שהוא עושה) ובאמת ללא רמז לחימצון.

yoavge

New member
בקטנה, ממש בקטנה

מנסה לרחם על הכבד לפני ויסקי לייב אז רק קצת לפרוייג 10 וקצת Ileach
&nbsp

nukke

New member
מגוון

שישי: כמה וכמה בירות שבנוהל הרגיל נחלקו עם בן הזוג ואז גם עם בן דודו. ראויה לציון היא ה-Wookie IPA של מבשלת Amagar מקופנהגן.
אחר כך בדקנו את מצב הרום בבית: אפלטון 12, מעבר על בקבוקי האגריקול (סיינט ג'יימס רגיל, קלמנט VSOP, הרכש החדש יחסית Damoiseau 5 שנים והמנצח הבלתי מעורער, עדיין - TOZ מסט. לוסיה), טעימה מה Wood's Navy Rum ולקינוח Mocambo שלא שתינו כבר כמה שנים ועדיין הנעים לפלטה שלנו.

שבת - פדרו חימנז שהבאנו מריי פרננדז דה קסטיליה בחרז. תודה, נמרוד! מתוק, כבד, טיפה אגוזים, מעט קקאו ונהדר הרבה :)

עכשיו התנזרות לקראת שלישי (מיקסולוג אורח באימפריאל) ורביעי (וויסקי לייב. תגידו שלום אם אתם רואים אותי, יש לי זכרון חזותי של יתוש).

למעלה