שרשור סוף שבוע

שרשור סוף שבוע

מה מתכננים לסופ"ש הזה? מה מתכוונים לעשות?איפה הולכים לבלות? איך עבר השבוע הזה?מה היה חדש?שתפו, דברו ,אל תתבישו!!!! היה לי שבוע קשה מבחינת עבודה. המון עבודה בבסיס ואז בערב עד מאוחר היתי צריך לדאוג לכול מיני דברים קטנים. תכננתי מה אני עושה בשחרור שלי ומה יהיה הלאה (כול כך מרגש). בסופ"ש הזה אני מתכוון לישון המון כי אין לי כוח בכללללל....קיצר עכשיו אני שומע דיסק של הנרי וניקה וזה מעלה לי את המצב רוח! שיהיה לכולם סופ"ש קסום!!!!!!

Molchansky

New member
סופ"ש מצויין שיהיה../images/Emo24.gif

שיהיה במזל טוב לקראת השחרור אני גם מתכוון לנוח בסופ"ש, לקרוא הרבה, לנגן, לישון.

לישון בעיקר....

מאז שנגמר הסמסטר פתאום השבתות שלי פנויות ואני קצת הולך לאיבוד...פתאום לא צריך לקום מוקדם וללכת לצלם קקי של כלבים (אל תשאלו..) או לשבור את הראש מה אני עושה עם האבקת כביסה (וותרו...). בבוקר אולי חד"כ, אחר כך ארוחת בוהרים עם חברים (שקשוקה בכנאפה!) ובערב כוכב נולד. אתמול הייתי בביג בויז. המועדון הזמני קצת קטן ואין ספק שהתאטרון טוב יותר, אבל היה ממש ממש נחמד!

הקטע עם הקקי....

שום דבר ביזארי אפשר להרגע! אני לומד עיצוב גרפי ובאחד הקורסים (חשיבה גרפית שמו) הפרוייקט האחרון היה לעצב כרזה שתעודד אנשים לאסוף אחרי הצואה של הכלבים שלהם. הרבה סקיצות עברו עד התוצאה הסופית, המזל שיש לי חבר טוב שהוא גם וטרינר כך שהוא דאג לספק לי צילומי מיקרוסקופ של צואה, של תולעים, כל הדברים הכיפים! השיא היה כשחבר טוב שלי מתקשר אלי ביום שבת על הבוקר - "איתי בוא מהר! יש כאן חרא טרי שהדני ענק של השכנה שלי השאיר! תבוא מהר לצלם את זה!". בהגשה המורה שלי אמר שהעבודה שלי מאוד נקיה ואסטתית ושהיא הכי פסטיבל מחול 2008. בעיברית זה אומר שהוא מאוד מרוצה ממנה.

xanadu

New member
מתעלם מהלימודים

הולך לרקוד על שולחנות במסיבה של חברים. בשאיפה להתעלם גם מטלפונים מהעבודה ים. סוגשל חנוכת בית בערב. הולך לישון, כי יום ראשון הולך להיות יום ארוווווווווווווווווווווווווך.

gavioto

New member
אני בעיקר אלמד בסופ"ש הזה

תקופת המבחנים שלי בעיצומה, ואני לא רואה הרבה אור יום. מקווה שעוד מעט יגמר כל הבלאגן.

לנקות ולארוז...

בסופ"ש אנחנו מנקים את הדירה החדשה ומתחילים לארוז - יום שלישי עוברים דירה ולמרות הכאב ראש יש תחושת התחדשות באוויר והזדמנות לשינויים ושיפורים נוספים. שבוע שעבר היה לא פשוט בעבודה וזה כנראה יהיה ככה כל החודש הקרוב (טוב לפחות בשבוע הבא יש לי יומיים חופש). סופ"ש נעים לכולם

yosef 30

New member
סופ"ש בצפון

אצל אבא ואמא, אוכל דגים חריפים ומטבוחה לפנים
. ואוטוטו הולך לפגוש את חבריי הצפוניים, לארוחת צהריים עם בריכה מסביב. ככה שיהיה ממש זמן איכות ומנוחה אחרי שבוע ארוך ומעייף. שבת שלום מלאת אוכל חריף וטעים. יוסף.

למעלה