שרשור סוכות

ט מ ר

New member
שרשור סוכות../images/Emo109.gif

מה התוכניות שלכם? אולי נעשה מפגש אומשו כי בחיים לא ראיתי אותכם! חוצ מדייב,אבל הוא מנסתם לא זוכר את זה.. שלי: ראשון-לאדעת שני-אולי אריאל שלישי-סוסים רביעי-כל החוג סוסים יוצאים לטיול בהרים חמישי-אולי טקטורונים אצל בעז שישיבת-לאדת עדיין תץהנו:)

daveScorpions

New member
../images/Emo10.gif

אוף נו זה לא שאני לא זוכר
אני פשוט שכחתי
יש לי בעיה של זכרון בזמן האחרון

cowgirl Ms

New member
נמנמ../images/Emo80.gif

סוסים?
אני- ראשון: חופש, כנראה אלך לסוס שלי, או לת"א. שני: גם חופש! אולי לסוס, ובערב לחברה שיש לה יומולדת. שלישי-חמישי: צבא
. שישי-שבת: מסיבה בת"א לחברה ו... נראה ^^. ויש לי בית ריק~ והוו.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני בעד מפגש!

יום ראשון- אני צריכה ללכת לעשות בדיקת עיניים ועוד שטויות בשביל לעשות רישיון וגם בשביל הצו הראשון [ביום שלישי הבא
!] אולי אלך לשיעור יוגה בערב. יום שני- יש לי יומולדת 17 ^^
. אני יוצאת לסמינר של עמותת על"ם ^^ מהפוך על הפוך. יום שלישי- יום שני לסמינר ^^ יום רביעי- אולי יוגה בבוקר ואולי שיעור נהיגה ראשון ואולי יקרה משהו נורא טוב באותו יום
. אני מקווה שייקרה. יום חמישי- שיעור גיטרה ^^ יום שישי- שום דבר מיוחד P: יום שבת- אני עושה מסיבת יומולדת ^^

אךךךךךך איזה שבוע=]]

ראשון-הממ נוסעת לרחובות כנראה.. שני-יש מצב שהיפה שלי בא אליי שלישי-נוסעת לנסיך שלייייי=]] בערב נאפיס+סרט רביעי-חצי שנה =] חוגגים בסופרלנד חמישי-הממ.. כלומץ' נראהלי שישי-שבת-סופ"ש...סבא וסבתא=]]

חופש:)

ראשון-לא ידוע עדין חח לישון המון שני-אולי חבר, ת"א שלישי-כנ"ל רביעי-חברה חמישי-ת"א, בגדים וזה. שישי+שבת-לאדעת אני זורמת לא קובעת שומכלום ביינתים.

עידכוניישן

ראשון-הייתי בהופעה של ירמי קפלן שאירח את דנה ברגר היה מעולה, וישנתי אצל חבר. שני-חבר+ת"א כמובן. שלישי-נוסעים לחברים:) רביעי-כנראה חברים שוב. חמישי-ת"א, בגדים. שישי-חבר שבת-סבתא:) יאבללו.

למעלה