שרשור סדרות חדש

RenanaD

New member
שרשור סדרות חדש

רביעי מחר וזה

RenanaD

New member
"קוגר טאון" אתמול היה מעולה! מעולה!

החולים הערפדיים

o0Invisible0o

New member
המפץ
.

אמ. אני לא יודעת איך להגיב על זה אפילו.
אני שמחה בשביל איימי כדמות אבל די, אין מצב ששלדון פשוט ינשק אותה ואין סיכוי שהוא יתייחס לזה בכזאת פשטות, זה הפריע לי.
חוצמזה שקצת נמאס לי מכמה רע הוא מתייחס אליה ועל כמה היא מתפשרת. אם זה היה בקטע של היא מחכה לו 3 שנים ולוקח לו זמן וכו' וכו' אז מילא, אבל הוא התייחס אליה ממש מגעיל ואז פיצה על זה עם נשיקה.

מה חשבתן?

Rachel47

New member
טיפה התרגשתי

מהנשיקה ואני חושבת שהיא הייתה משוחקת יפה על ידי שניהם
כמובן שזה היה אאוט אוף קרקטר ולא קשור לשלדון

ועוד יותר הפריע לי ש..הוא התייחס אליה לא יפה.. סבבה
ונניח שהוא הבין שהוא היה חרא (גם אאוט אוף קרקטר מבחינתו בכלל להצליח להבין את הסיטואציה עצמה)
ואז..שלדון..בעצמו..עושה את ההחלטה של לתת לה נשיקה כפיצוי?!
אמממ...ממתי שלדון מבין ויודע שאם הוא ינשק אותה זה יפצה על משהו?
ממתי שלדון רואה בנשיקה אופציה כשהוא חושב על איך לתקן משהו?

זה כאילו היה באמת באמת לא קשור לדמות
מצד שני יש מצב שהם רומזים שאנחנו מתקדמים
ששלדון מתחיל להגיע לגיל בגרות מבחינת התפתחות חברתית
שזה משמח
אלא אם בפרק הבא זה פשוט ישכח כמו שתמיד קורה

ומה שאמרת גם נכון הוא לא מתנהג מעצבן רגיל..הוא עשה דברים ממש פוגעים וזה מדהים כמה שהיא סופגת שזה כבר לא הגיוני
אחרי הפרק הזה חשבתי קצת על הפרק הראשון של איימי
על איך שכשהם נפגשו הם חשבו אותו דבר על סקס וכאלה
בסופו של דברים הם לקחו פניית פרסה משם ואיימי כן חושבת על זה כמו בנאדם נורמלי ושלדון נשאר הילד הקטן שהוא
ואחרי הפרק הזה אני באמת תוהה מה איימי עוד עושה איתו
שומדבר לא לא בסדר איתה, היא בחורה רגילה שמחפשת מה שכל בחורה מחפשת ואולי זה יהיה קשה אבל היא תוכל למצוא בחור שיאהב אותה כמו שהיא רוצה
קיצר...אם זה לא היה סיטקום לא רציני הייתי מנסה לחשוב על זה ברצינות..

Moreiro

New member

נתחיל מזה שלפני יומיים נכנסתי לפייסבוק וראיתי סטטוס "שלדון ואיימי התנשקו!!!!!!!" תודה באמת על הספוילר
נכון שזו לא סדרת מתח אבל עדיין היה יכול להיות יותר מפתיע ונחמד לא לדעת.

דווקא עד עכשיו הוא לא באמת התייחס אליה ממש רע (לא ששמתי לב), הוא לא רוצה מה שהיא רוצה ובאסה, אבל זה לא להתנהג רע וככה הוא פשוט. אבל הפרק הזה, במיוחד ההתחלה שהם מדברים והוא מתרגש מהנסיעה והיא רוצה לתת לו חיבוק והוא מנפנף אותה, זה היה ממש מעליב. באמת נעלבתי בשבילה. בפרק הזה באמת כבר היה יחס רע. אולי זה כדי להדגיש את הסיום עוד יותר? לא יודעת.

מעניין מה יקרה עכשיו. כי זה כן נראה שקרה שם משהו אחר כך גם מבחינתו והוא אפילו התקרב אליה באמצע

מממ בדיוק המשכתי שוב נתקעתי בשלב מסוים באמצע עונה 4 כי הם דיי איבדו אותי. וגם לא מיהרתי להשלים (כי אז זה יגמררר)
אבל אתמול ראיתי את 407.

limors2

Well-known member
אז אתה מתקרב!

הרגע בדקתי וראיתי שהפרק האחרון היה 412, שזה אומר עוד פרק אחד
באסה

לפחות אני לא אצטרך להתחיל לחכות כל שבוע לפרק (אבל אני אצטרך לחכות לעונה 5 חח אני מקווה בשבילם שהם לא יסגרו את העונה כמו את עונה 3)

למעלה