שרשור סדרות חדש

RenanaD

New member
שרשור סדרות חדש

כי הלילה יוצא פרק חדש של "שקרניות"

אוף, פתאום נהיה לי צפוף. במחשב מחכות 4 עונות שלמות של "דקסטר", עצרתי "דה ווייס" בשביל זה (אני מורידה את התוכניות כל שבוע, אבל הן הכי פחות דחופות אז אני שומרת אותן לזמנים קשים
), ומסתבר שבערוץ 10 התחילה עונה שניה של "טריני וסוזנה" - שאת הראשונה דווקא אהבתי (טלוויזיה אני לא רואה, אז אני חושבת ששמעתי על זה לראשונה ממישהו ברחוב
).
בקיצור, יותר מדי סדרות, פחות מדי זמן. ועדיין, מן הסתם, אני לא מתקרבת אפילו לסוליות הנעליים של כולכם

(ולא קשור, אבל היום נזכרתי בשני זוגות מגפיים שקניתי בחורף שעבר. געגועיי. שיגיע כבר החורף!)

o0Invisible0o

New member
את מצחיקה אותי.

וכדי להבהיר כמה את מצחיקה אותי אני אספר שאני בפיגור השבוע מה שאומר שאני צריכה להשלים [מיום שישי!] רוק 30, תוצאות של אקספקטור בריטי, דקסטר, נקמה וגוסיפ גירל.

ואני משלימה תוך כדי המפץ הגדול.

מה שכן, אני שמחה שאת משלימה סופסוף דקסטר.
מקווה שתתמודדי עם ה"עומס".

בינתיים יותר קר לי ממה שיהיה לי בחורף האמיתי - מקפיאים בכיתות!! כבר שכחתי איך זה.

Kill Bernard

New member
"בכיתות"? את בוכה על הכיתות?

לפחות בהן המרחב הוא יותר גדול, או אמ, שיש יותר אנשים, אז כמות הקור מתחלקת בין כולם...
העבודה שלי גורמת לי לרעוד באופן מאוד בולט, לאצבעות שלי להיות כחולות וזה לא עובר שעות אחרי שאני יוצאת משם! אני ראיתי את האוניברסיטה. היא רחוקה מהרמה של המזגן הארור אצלי

RenanaD

New member
והמעבדה שלי גם

יש לי מעבדה קטנטנה, נטולת חלון ובעלת מזגן פסיכי. או לקפוא למוות או להיחנק למוות. מה עדיף?

Rachel47

New member
את יודעת כמה מהר קופאת כיתה של

10 תלמידים?
רמז: הרבה יותר מהר מכיתה של 200

RenanaD

New member
ספרי לי על זה

בשנה שעברה הייתי במגמת חומרים, והיינו 9 סטודנטים. ואף פעם לא היתה נוכחות מלאה

חוץ מזה, 200? בחיים לא הייתי בסיטואציה כזו, בכימיה התחלנו בסביבות ה-50 סטודנטים, הרבה נשרו לאורך הדרך וסיימנו בערך 30 וקצת... תמיד כיתות קטנות.

RenanaD

New member
גם אני שמחה!

כ״כ כיף לי לראות את כל הפרקים עכשיו, שאני לא מבינה למה לא עשיתי את זה קודם

ועוד דבר שאני לא מבינה הוא איך אתם מספיקים לראות את כל הסדרות האלה! אני רואה פרק אחד ליום, שניים גג אם יש לי יום טוב. מתי אתם מספיקים?!

Kill Bernard

New member
אה, וכן, חורף -

בואו נגרום לו להגיע. ככל שיהיה יותר קר בחוץ, הקירור שבעבודה שלי יפעל פחות.
בבקשה שיכבו אותו כבר

LemonLimeLilach

New member
אני לא מעכלת כמה יש לי להשלים

מעבר לפרקים הרגילים שהיו השבוע (דקסטר וכו'), יש לי 3 פרקים של 90210, 9 פרקים של בוס, 4 פרקים של הומלנד, 3 פרקים של חטופים (למה הם עשו שזה יהיה באותו זמן אני לא מבינה!!!!!!), שני פרקים של הארט אוף דיקסי, שני פרקים של מרפאה פרטית (ועדיין לא ראיתי אנטומיה), והישרדות.

הצילו. ואני בטח לא אראה שקרניות עד שבוע הבא ובא לי למות.

LemonLimeLilach

New member
שקרניות

לא יכולתי להתאפק וטוב שכך כי הולי שיט הפרק הזה היה מטורף!!!!!!!

הסוף זה היה פלאשבק של אלי נכון?

איזה צפוי שאחרי הפרק הקודם כל פעם שיראו את טובי וספנסר, יסתובבו להראות את טובי עושה פרצוף מרושע

כל הקטע עם אריה היה מטורף ולוסי הייל הייתה מעולה. דווקא הקטע עם ספנסר היה פחות טוב, אבל היא נראתה הכי שווה מכל הבנות.

היו שם שלושה אנשים או רק שניים? שניים שניסו לדחוף את אריה, ואחד מהם שהלך מכות עם ספנסר או מישהו נוסף? אלה שניסו לדחוף את אריה היו שניים, בן ובת, ועכשיו לאחד מהם יש פצע ביד... אני רוצה להמר על ג'נה ונואל בקשר לזה (איזה מעולה היה הקטע שטובי אמר לג'נה "העדפתי אותך ככה" ושם לה יד על העין
) אבל עכשיו הבנות פשוט צריכות ללכת לחפש מישהו שיהיה פצוע מהמברג... אבל כנראה לא נשמע מזה יותר אף פעם.

וטובי הרג את גרט כי הוא חשב שהוא הולך לספר לספנסר שטובי A. נכון?

LemonLimeLilach

New member
וספוילר ספרים

ידעתי מהרגע הראשון שהילדה אצל אמא של האנה זאת קורטני הקטנה.

RenanaD

New member
ספרים
חחחחחח גאון את

ברור שזאת היא! כבר הראו את התאומה הקריפית הזאת הפרק ההאלווין בעונה הקודמת, איך לא זיהית

אני אכתוב את זה בהודעה אחרת, שגם רייצ'ל תוכל לקרוא.

LemonLimeLilach

New member
כן אבל!

היא הייתה רוח והכל וממש דיברה על איך אליסון התנהגה אליה לא יפה!!!!!!!

Rachel47

New member
הולי שיט זה לגמרי הביטוי!!!!

פאק זה היה פרק מטורףףףףףףףףףףףףףףף
אמאלה!

וכן נראלי כל מה שאמרת

אבל אני באמת לא יודעת

די אני מסרבת להאמין שזה באמת היה טובי אול אלונג

וכן נראלי שזה היה פלאשבק של אלי אבל מה הם מנסים להגיד לנו בזה
כבר מזמן אני חושבת על הקטע שאולי אולי אלי לא מתה
אבל
וול
אהעהעאה איזה מטורף!!!

אני לא יכולה לחכות לפרק הבא

וספנסר בלי ספק נראתה הכי טוב מכולן

אבל לוסי הייל הבריקה בפרק הזה
שזה מפתיע דווקא

LemonLimeLilach

New member

ידענו כבר שקברו את אלי חיה ואז היא מתה כתוצאה מהקבירה, אז לא יודעת מה הם ניסו להגיד בזה. אולי סתם בקטע של קריפייייייי (כי זה היה! וגם השיר פתיחה
)

Rachel47

New member
השיר פתיחה

זה אותו אחד שהיה בפרק האלווין הקודם

וכן זה היה קריפי רצח וגם, כאילו, אם היד שלה הייתה בחוץ
אפילו אם היא מתה במשך הלילה, זה אומר שאנשים היו צריכים לקום בבוקר ולראות את היד ללא רוח חיים פשוט שוכבת שם
אז...מה באמת הם ניסו להגיד עם זה?!

LemonLimeLilach

New member

נראה לי היא ניסתה לצאת ולא הצליחה ואז היד כאילו נופלת לבפנים, לא? אלא אם הם באמת ניסו להגיד שעודדדדד מישהו עבר שם באותו לילה והכניס את היד שלה פנימה אבל זה ממש בית זונות מה שהלך שם אם ככה

למעלה