שרשור סדרות חדש

Rachel47

New member
לא חושבת

היא הוציאה את היד עם המרפק וסובבה אותה, אבל תכלס היה מלא חול מסביבה מין הסתם
כשאת חיה ואת מפעילה שרירים ודוחפת חול זה הגיוני
אם את מתה את פשוט נוחתת מהגרביטציה על הקרקע, זה לא נשאר זקוף כדי שתחליקי בצורה נוחה לתוך הקרקע שאת צריכה להפעיל כוח להכנס אליה
(זה היה קצת מבולגן אבל זה הסבר הגיוני אז תקבלי אותו
)

ואת מה זה צודקת
פשוט בורדל מה שקרה שם בלילה הזה

מה קשור עכשיו אבא של אריה

זה היה כזה דפוק

RenanaD

New member
לא הבנתי מה את מנסה להגיד ב-"זקוף"

זה לא שחפרו בור ממש עמוק, זרקו את אלי לקרקעית ושמו מלמעלה מכסה, כך שיש לה אוויר מאיפה שהיא שוכבת ועד לאדמה למעלה, כלומר לפני השטח של הגינה... אם קברו אותה חיה אז כיסו אותה לגמרי לגמרי מסביב באדמה. היא מוקפת כולה באדמה, אז אין פה שום עניין של גרביטציה בכלל, כי היא גם ככה מונחת על אדמה.

חוץ מזה, אני אומרת משהו אחר. ראו את היד יוצאת, ובשניות האחרונות אפשר לראות שהיא ממש הצליחה להוציא אותה החוצה, לא רק כף יד. זה נראה כמעט עד המרפק. אז קיבינימט, אם נשארת בחיים כדי להוציא ככה את הזרוע החוצה, את לא יכולה להעיף כבר אדמה לצדדים ולפלס לעצמך דרך החוצה?! לא אמין, החרא הזה.

והיה לי עוד משהו להגיד, מה זה היה... אה! מה היה הקטע של המתומן הזה בחצר האחורית בכלל?! ראו אותו גם בפלאשבק עם גארט וג'נה העיוורת. דיברו על זה / ראו את זה מתישהו בפרקים הקודמים? כי לא זכור לי משהו בעניין בכלל.

מי נמצא בשקית הגופות השחורה? גארט? אלי? בובה של צ'אקי?

LemonLimeLilach

New member
זה

הבריכה שבנו בחצר, את זוכרת את זה? בריכה או ג'קוזי או משהו כזה... שמאיה גרה שם ועשו עם זה משהו ואז מצאו את הגופה.

RenanaD

New member
ולא רק שיר הפתיחה היה בפרק ההאלווין

הקודם...
גם אחת התאומות הקריפיות

Rachel47

New member
אההה כן כן

רציתי להגיד על זה משהו!
זאת הייתה היא! התאומה הקריפית!!!
זו אמורה להיות זו שמתה?
כי זה מפגר
אולי זו זו שרצחה אבל מונה הוציאה אותה מבית המשוגעים!
אבל זה לא מסביר את הקור
קיצר
אומייגאד זה היה קריפי לחלוטין!!!!

RenanaD

New member
בסוף הפרק הקודם הראו מאחורה את ההודי

השחור מתקשר ומזמין שני כרטיסים לרכבת הרוחות (המפגרת
) הזו... אז נראה לי שאלה השניים שדחפו את אריה.

הפרק היה בסדר פלוס בעיני, האמת שלא נפלתי ממנו כמוכן. כמה דברים:
1. נחמד שפתאום גם אבא של אריה נדחף לכל הסיפור הזה.
2. אדם לאמברט, WTF

3. כשספנסר והאנה מצאו את התיק של אריה ליד השולחן ואריה קיבלה סמס, ספנסר "הקריאה" אותו וגם הראו אותו על המסך. ואלה היו שני משפטים שונים
ספנסר אמרה "Guess who's not gonna make it to the end of the line?", ובפלאפון היה כתוב "Guess who won't make it...". איזה חור מטומטם.
4. ועוד דוגמה היתה שכשאריה גילתה את הגופה בארגז ההוא (דבר שלקח לה נצח, אגב), הגופה היתה מימינה. בסצינה הבאה הגופה היתה משמאלה. עקביים משהו

5. בעיני אריה דווקא היתה גרועה בסצינות האלה, והצרחות שלה היו פשוט מגוחכות.
6. איפה מונה נכנסת לכל הסיפור הזה? ועזרא? מרוב העלילות המופרכות וההפסקות הארוכות בין כל פרק לפרק אני כבר לא זוכרת מי חשוד ומי לא.

LemonLimeLilach

New member

הם מנסים לגרום לנו לחשוב שעזרא קשור למשהו אבל הוא בטח שיקר לאריה על איפה הוא כי הוא הלך לפגוש את אלכס מאק והילד שלהם.... קשה לי להאמין שיעשו שעזרא ג-ם קשור אחרי מה שעשו עם טובי

מונה הייתה מי שליטפה את האנה כשהאנה חשבה שהיא מדברת עם קיילב... ראו את זה לפי המסכה שהייתה על הרצפה בחדר שלה.

ההודי השחור את מתכוונת גארט? הוא היה מת בקופסא, הוא לא דחף את אריה...

אדם לאמברט היה כל כךךךך משמעותי בפרק ששכחתי ממנו לגמרי

RenanaD

New member
אני לא זוכרת אפילו אם עזרא יודע על

הילד או לא

לאלא, דיברתי על ההודי השחור בפרק הקודם, ב-12. נכון בסוף כל פרק מראים משהו שההודי עושה? תמיד לובש כפפות? אז בפרק הקודם ראו אותו מסתכל על הפרסומת של הרכבת הזאת, מתקשר למי שמוכר כרטיסי נסיעה ומזמין שני כרטיסים.

RenanaD

New member
נו! נכון בסוף כל פרק יש סצינה שרואים

את ההודי מאחורה, עושה דברים לא ברורים, מכין דרכים חדשות להתעלל בבנות ולהזיק להן בפרק הבא?
אז אני מדברת על הסצינה האחרונה בפרק הקודם. ראו אותו מסתכל על דף פרסומת של הרכבת הזאת, לוקח את הטלפון, מתקשר ומזמין שני כרטיסי נסיעה, כי הוא ידע שגם הבנות יהיו שם. אז הוא קנה שני כרטיסים, זה מה שידוע על A כרגע.

LemonLimeLilach

New member
מה קשור הודי חחחחח

אף פעם לא ראו אותו, רק את הידיים שלו אז איך הגעת למסקנה שזה הודי?!

ספרים

זאת בטח אליסון

RenanaD

New member
אולי כי הוא תמיד לובש קפוצ'ון שחור, אז אני

קוראת לו "הודי"?!

שכחתי לכתוב מקודם שחיפשתי את הסצינה ביוטיוב ולא מצאתי, אחרת הייתי שמה לינק ומראה לך...

RenanaD

New member
זה מה שקרה לי פעם כשרייצ'ל כתבה הודי, ואז היא

או אפילו את תיקנתן אותי, מה נסגר

Rachel47

New member

בואו לגרד אותי רגע מהרצפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ורק שתדעו שכשקראתי עעשיו את ההודעה של רננע שהתחילה את השרשור הזה גמני קראתי אינדיאן ולא הוודי
!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה