שרשור סדרות בסימן "אומייגאד יש היום פרינג'!!"

limors2

Well-known member
וואו, באמת?

אז היא קצת פחות מעצבנת אותי עכשיו

Kill Bernard

New member
אני מניחה שזה ג'ד,

כי הוא המוזיקאי וכי הוא מגניב ויפה ואני אוהבת אותו
סליחה. זה לא היה קשור.

o0Invisible0o

New member
רגע, אז ראית את דה גילד?

וכן היא עשתה אח"כ דולהאוס ואאוריקה וכו'...
היא מגניבה, התחלתי לראות גם דרגון אייג'. המצב קשה.

ראיתי.... אני עכשיו בדקתי קצת בפרקים, אני חושב שראיתי עד אמצע עונה 3. אבל בעיקרון אני מנוי אליהם
בלי קשר, למה הם הפסיקו לעלות פרקים ליוטיוב? זה היה נחמד לזמני שעמום אבל לא התאהבתי כמוך חח כן ראיתי שהיא עשתה גם דראגון אייג'.. שיחקתי במשחק
האוזניים שלה נראות שם ממש מזוייפות חח

o0Invisible0o

New member
חחח

כן, התמכרתי קשות לדה גילד.. אממ נראה לי שהם הפסיקו להעלות בגלל שהמממנים שלהם מעדיפים שהם יעלו למקומות שצפייה מכניסה להם רווחים ולכם הם מעלים לשרתים של מיקרוסופט ולאתר שלהם [זה כל הזמן נתקע לי באתר שלהם!
] אני פשוט חיפשתי ביוטיוב את הפרקים שרציתי וכן מצאתי אותם בערוץ של דה גילד אז אני לא יודעת מה הקטע שהם לא עולים לרשומים ולא מופיעים בתוך הערוץ..כאילו הם לא ליסטד..הזוי. חחח האוזניים שלה נראות מזויפות אולי [האמת? לא שמתי לב..] אבל ההפקה ממש מושקעת!! במיוחד בהשוואה לדה גילד, זה נראה ממש טוב!! וכל התלבושות והדמויות וזה, הרבה יותר מורכב. זה נחמד..אבל קשה לי לעקוב כי כל פרק זורקים לי שלוש שקופיות מלאות באינפורמציה על דמויות, מקומות וכינויים וזה קשה!
נמנ. לא משנה, בקצב הזה אני אולי עוד אשחק בדרגון אייג'. לול.

אהה הבנתי... מוזר
זו באמת נראת הפקה מושקעת! אם זו הייתה סדרה אולי הייתי רואה חח

b u s t e d

New member
ניקיטה
מעולה!

אוקיי, כ"כ הרבה דברים קרו בפרק הזה, צריכה לראות שוב
תמיד כיף כשמדלן
וההוא מגמביט מופיעים.. בבקשה שלא יהרגו אותו
.. או אותה הקטע עם שון היה צפוי, אך נעשה טוב. היו חסרות לי קצת בדיחות וציניות של בירקוף, אבל לא נורא.. אלכס וניקיטה ביחד
למרות שאני חושבת שיש לי עדיין קצת טינה כלפי אלכס
אהבתי אותה יותר כשהייתה תמימה וshort minded.. גם הקטע בסוף היה ברור. ד"א, ידענו שהקלינרס נגד אוברסייט, נכון? כי זה היה לי ברור, אבל כשכולם היו מופתעים פתאום ניסיתי להזכר אם באמת אמרו את זה מתישהו... ורק לי כל הפרק הזכיר את הפלישה על SD-6?
בנוסף, משהו לא קשור בכלל, אפילו לא קצת, שחשבתי עליו פתאום מסיבה לא ברורה- נכון החדר שמכנים בסידרה בתור "אופריישנס"? (האולפן השקוף שצמוד לאיפה שהרקרודס מתאמנים... הוא בדיוק כמו המשרד שהיה בסדרה המקורית לדמות "אופריישנס"! כן, אני יודעת שלא גיליתי את אמריקה, אבל עדיין.. לקח לי זמן להגיע לזה, מגיע לי מזל טוב.

limors2

Well-known member
ראיתי את הנושא של ההודעה שלך אז רציתי לראות.

אבל למרות שלא עשיתי עוד שום דבר עם המחשב העגלה שלי באותו זמן הוא נתקע בהפעלת הקובץ בצורה כ"כ חמורה שהייתי צריכה לרסטט אותו ידנית עם הכפתור
אז עכשיו אין לי זמן

Rachel47

New member
היה פרק נהדר!

לא הבנתי כל כך למי התכוונת ב"ההוא מגמביט" אוקיי..אז..שון קוראים להוא שירה על ניקיטה לא? קיצר! מהרגע שהוא הגיע אני עצבנית על הקו עלילה הזה...מין הסתם בונים על משו בינו לבין אלכס..אבל הוא ממש מכוער (בפרק הזה הסתבר יש לו גוף..אז זה קצת מכפר על זה) אני לא רוצה אותה איתו
ואני מבינה אותך..היא הייתה מעצבנת ועזבה אותה ופתאום היא חזרה..וכן עכשיו היא ממש בוגרת יותר...אבל תראי איזה מהממת היא..איך אפשר לכעוס יותר מדי?

b u s t e d

New member
כן, שון מעצבן.

אבל זה הקטע של אלכס.. היא פשוט נדלקת על כל דמות זכר ששמים לידה.. כמה זמן לקח לנו להבין שבינה לבין תום יהיה משהו? חצי פרק? רבע? וההוא שגר לידה ואני לא זוכרת איך קוראים לו... הדמות שלה ממש צפויה בקטעים האלה.. אפילו עם מייקל בתחילת הסידרה חשבתי שאולי יהיה משהו
מי יודע, אולי עוד יהיה
ובקשר להוא מגמביט- זה הזה הממש מבוגר מאוברסייט.. הוא שיחק בניקיטה המקורית בפרק שנקרא גמביט.. שלמרבה האירוניה, התפקיד שלו שם היה לשגע את מדלן (השחקנית שמשחקת את מדלן (אמא של שון), שבסידרה המקורית שיחקה את אמנדה, ששם קראו לה מדלן
.) בקיצור, זה בין הפרקים האהובים עלי בסידרה המקורית, אז את יכולה לנחש שראיתי את הפרק מספיק פעמים, ואני בטוחה שאת יכולה להבין כמה שהתרגשתי כשהוא ומדלן הגיעו ביחד, באותו הפרק| מאוהב|..

Rachel47

New member
רגע רגע

העלילה של ניקיטה החדשה דומה לניקיטה המקורית? (לא ראיתי את המקורית)

b u s t e d

New member
העלילה חצי מניקיטה חצי מזהות בדויה

הקו המרכזי, בכל אופן.. הגיוס של הסוכנים והמבנה הכללי של הסוכנות זה כמו בניקיטה המקורית (עם אותן דמויות מפתח), אבל בניקיטה הסוכנות לא מכרה את עצמה, כל הקטע שדוויז'ן ערקה מהCIA לקוח מזהות בדויה.. בנוסף, רוב העלילה של ניקיטה לקוחה מזהות בדויה (זה שהיא ערקה וכל הקטע עם דני הכט) ויש פרקים שממש רואים שכל קו העלילה שלהם לקוח מניקיטה..

b u s t e d

New member
*

כשכתבתי "רוב העלילה של ניקיטה לקוחה מזהות בדויה" התכוונתי העלילה של הדמות ניקיטה

Rachel47

New member
העיקר המקוריות

(גם זה שקוראים לדני הכט דניאל..זה הרג אותי)

b u s t e d

New member
כן

אבל אף אחד לא טען מעולם שמדובר בסידרה מקורית... אם הם היו טוענים לזה, הם לא היו קוראים לסדרה ניקיטה

ALIAS ROCK ON

New member
זה בדיוק מה שאמרתי

בדיון האחרון של ניקיטה!! אני זוכרת שרשמתי שלפי הפרומואים פרק 12 הולך להיות סוג של הפלישה ל SD-6 ואז אני זוכרת שבזהות בדויה זה היה בפרק 13, אז עם המתח שהשאירו השבוע כנראה באמת תהיה חפיפה בין הפרקים מבחינת קוי העלילה... כיף
!! שמחה שהם השאירו קצת במתח, אנחנו רגילים לקבל סגירת פינות בכל פרק, ולדעתי מה שעושה סידרת מתח טובה זה הציפיה. ואני חייבת - אלכס פשוט מהממת
. זהו.

למעלה