וקצת חפירות על פלישה דיי..
כי אני פשוט כ"כ מעריכה אותה עכשיו!! כאילו, אוקיי..אז היא עשתה כמה פרקים בבאפי, בסוף. [שיחקה סליירית פוטנציאלית בשם ווי..] וזהו בערך בקריירת המשחק שלה. ואז היא כתבה את דה גילד כי היא רצתה לשחק במשהו..חהחה. והיא שיווקה ופירסמה את זה בכל מקום שהיא הכירה [וירטואלי ולא וירטואלי - תאי שירותים וכאלה..] והיא הכינה רשימת תפוצה במייל ושלחה לה כל שבוע כשיצא פרק [לא משנה אם הם רוצים לצפות או לא..] והיא בין השאר שלחה לג'וס.. שפאק. ואוו. איזה אומץ!
תחשבו איזה לא חשובה היא כנראה הייתה בעיניו והיא התחילה לשלוח לו [יחד עם עוד כמה אלפי אנשים כנראה..] פרקים על בסיס שבועי והוא צפה!
איזה חמוד ג'וס. ואז כשהייתה שביתת התסריטאים והוא החליט לעשות את ד"ר הוריבל, הוא כל הזמן אומר שדה גילד נתן לו השראה ואני מאמינה שזה גם מה שהביא את פלישה לגלם את פני... בקיצור, היא ממש בנתה את עצמה.
אף אחד לא ליהק אותה לכלום והיא התחילה להכנס לדיכאון ולשחק במחשב 9 שעות ביום וזה כמובן דחף אותה ללכתוב לעצמה סדרה.
וחוצמזה היא אדירה כי היא הכי גיקית-ניורוטית-מובכת חברתית כזאת. גם הקליפ המגוחך ששמתי בפייסבוק של Do you wanna date my avatar אז מיקרוסופט כבר מימנו אותה בשלב הזה..[היא שנתיים שיחקה וכתבה בלי לקבל משכורת על זה..
סוגשל פסיכי] אז היא הייתה צריכה לקדם את העונה החדשה של הסדרה איכשהו והיא החליטה שהיא רוצה לשיר [כי היא אוהבת אבל אף פעם אף אחד לא מבקש ממנה.
] ושהיא רוצה ללבוש את הבגדים של הדמות שלה כי הם יפים.
אז היא כתבה שיר על האווטאר שלה. ואחד מהווידונים [הם מבלבלים אותי..ג'ד? זאק? לא יודעת..] כתב לה מחדש את הפזמון [והפך אותו לאדיר!!] וביים את הקליפ.
ובלי קשר, יש סרטון יוטיוב משעשע שמעריץ בא אליה באחד מהכנסים [קומיקון וכו'..] ומביא לה מכתב לקרוא ואז שלושה חבר'ה לבושים כמו קאוביים נכנסים לפריים ושרים את השיר של בד הורס!
זה אדיר!! וזהו,סיימתי לחפור על פלישה דיי. וכן, עכשיו כשנגמרו לי הפרקים [
עד שתתחיל השישית! אם כמובן יחדשו אותם..] אני מעריכה שהאובססיה תעבור לי בקרוב.