שרשור נסים

PAND76

New member
שרשור נסים

היי. שנה טובה בידיים מלאות לכל חברות הפורום, בע"ה.

קיבלתי לפני שעה שלילי של טיפול מספר 6. אשמח אם תוכלו לשתף פה בנסים שחוויתן, או שמעתן עליהם בכל הנוגע לפוריות, בתקווה שזה ייתן אנרגיות טובות לכל מי שעדיין מצפה.

צום מועיל לצמות, גמר חתימה טובה ובשורות טובות לכולכן.

hatalya

New member
הצלחנו בטיפול השביעי אחרי שתי הפלות

והיה לי הריון טוב ונעים עם זריקות קלקסן כל ערב והרבה חרדות. ולידה טובה. והילדה שלי מדהימה!!!

Morannt1

New member
ניסים כן קוראים לפעמים

אני עשיתי 7 טיפולים כאשר את האחרון לא רציתי לעשות בכלל והרופא שלי שכנע אותי כי כבר הייתי שבורה לחלוטין אחריי שלוש הפלות וכל שאיבה לא היה יותר מ3 זקיקים וברוב הזמן היה רק שתיים הסכויים שלי הוא 3 אחוז להכנס להריון גליתי את המספרים אחריי זה כי לפניי לא רציתי לדעת את הסטיסטיקות.

כשקיבלתי חיובי בפעם השביעית בבטא המספרים שלי היו נמוכים שלא חשבתי שזה בכלל יתפס כל הזמן חיכיתי לאובדן פחדנו כל כך לקוות שזה אמיתי אחריי כל כך הרבה אובדן ואכזבה .
כשראינו את הדופק לא האמנתי שזה אמיתי אני עדיין לא מאמינה, אני כרגע בחודש שישי בת 43 ומרגישה שקרה לי הנס הכי גדול בעולם אני עדיין מרגישה שעד שאני לא אחזיק אותה בידיים זה לא אמיתי אבל כן זה עדיין אפשרי בשבילך תהיי חזקה תבכי תעשי כל מה שאת מרגישה צורך לעשות כדיי לנחם את עצמך רק תזכרי שיש אור קטן עם תקווה והוא אמיתי .
שיהיה לך המון המון בהצלחה ��

PAND76

New member
מורן המקסימה

תודה רבה שחלקת. אני יודעת שזה לא פשוט. אבל עשית מצווה והרמת אותי, ועכשיו אני פה בעבודה עם דמעות בעיניים. של שמחה.

שולחת לך תועפות של חיבוקים ואנרגיות טובות. שיהיה הריון מהנה, קל ומשעמם ושמחה גדולה. שנה וחתימה טובה ושוב תודה מקרב לב.

משרשרת לך

בת 38.
בעיית זרע בכל המדדים ובעיקר במופורלוגיה (מבנה.. 0 אחוז תקינים).
נכנסתי להריון בטיפול ראשון שהסתיים בהפלה בשבוע 13.
נכנסתי להריון בטיפול שני אחרי מיון זרע אצל ברטוב ויש לי תינוק בן 9 חודשים.

PAND76

New member
נחמד לשמוע. גם לבעלול שלי בעיית זרע.

שתגדלי אותו באהבה ובנחת ובשמחה תמיד. שנה טובה.

קרפי8

New member
הניסים שלנו

בעלי אזוספרמי (בעיקבות טיפולים כימותרפיים) מה שאומר שבבדיקה רגחה אין זרע בכלל.
נס ראשון :לפני 8 שנים הצליחו למצוא זרע בניתוח טסה (חיפוש זרע ברקמת האשך)
מצאו 4 מנות ובivf השלישי נקלטנו להריון וזכינו בבן הראשון שלנו.
&nbsp
נס שני ומכופל: בניתוח נוסף לילד שני לא הצליחו למצוא זרע אבל שנה אחרי הניתוח כן הצליחו למצוא זרע בחיפוש אצל mfc. אחרי 4 טיפולים שאחד מהם הסתיים בהפלה בשבוע 8 נקלטנו להריון תאומים והיום יש לנו בן ובת בני חודשיים.
&nbsp
עדיין לא מאמינה שאני אמא לשלושה ילדים ושכולם בסוף מבעלי ולא מתורם

&nbsp
בהצלחה!

PAND76

New member
תודה רבה שחלקת
. מעודד. שתגדלי תמיד בע"ה בשמחה ובנחת!

למעלה