שרשור נישות - special

ordanco

New member
שרשור נישות - special

כל מאמן/ת מוזמן/ת לרשום על נישה מיוחדת שהוא/ היא פועל/ת בה שימו את המיוחדות שלכם על השולחן (או דפי הפורום)

ef26

New member
../images/Emo102.gifביטחון עצמי והגשמה עצמית

יופי של רעיון!!! הנישות בהן אני מתמחה 1. אימון לביטחון עצמי ולאהבה עצמית 2. אימון להגשמה עצמית דרך שכלול כישורי חיים ומציאת ייעוד אישי ובקיצור אימון לעצמי

hayonkoby

New member
קובי חיון - מאמן לתקשורת ומנהיגות (תו"ת)

נישות בהן אני מתמחה: - מיומנויות למידה - מגילאי התיכון וצפונה. תהליך המשלב אימון למצוינות עם מיומנויות למידה. - אימונים לסוכרתיים ומשפחותיהם: "סוכרת - לחיות כמו כולם". - שיפור הישגים ופריצת דרך לעובדים מהבית / שיווק רישתי מוזמנים ליצור קשר ולקבוע פגישת הדגמה לסוגי האימונים השונים.

עבודה רגשית

איזה כיף של שאלה שאלת אותנו אורן
גיליתי בשנים האחרונות, שהרגש הוא מקור להרבה ממה שאנחנו עושים. אפשר לדבר ולתכנן הרבה, ולפעמים זה נהדר, ולפעמים לא מספק. יש מכשולים שאיכשהו לא "מקשיבים" לרציונל. ושם אפשר לחולל קסמים. בעצם רק קסמים אפשר לחולל שם... היום פנתה אלי אשה מצליחה שרצתה תמיכה בתהליך השווק שלה. כל הענין הרגשי מטופל אצלי לגמרי, אמרה לי. אני בטיפול והוא עובד נהדר. גם ניהול הזמן שלי מעולה. אני צריכה רק הכוונה, איפה לשווק, איזה כוונים עסקיים לבחור... ישר איבדתי עניין. מה שמתאים לה הוא יעוץ שווקי, והמלצתי בחום על שתי יועצות מעולות. אני אוהבת לעזור לאנשים למצוא את הכוון שלהם מבפנים. לצאת מהבלבול, ללמוד להיות מסוגלים להקשיב לקולות שונים בפנים. שבוע נפלא לכולנו

adih770

New member
מציאת יעוד,הגשמה,קריירה.

עדי הררי. צמיחה ופיתוח עסקי ואישי. כל מה שיש לנו הוא תוצאה של מי שאנחנו מול מצבי החיים המשתנים. האני יודע מה אני רוצה באמת?

שרשור נישות- מאמנת למנהיגות נשית

אורן תודה על הרעיון הוא נהדר אני מסתכלת פנימה וצועדת קדימה מנהיגות נשית קיימת בכל אחת מאיתנו, והיא מספקת לנו ||מודעות אישית וקידום להצלחה גילוי והתיידדות עם הכוחות הפנימיים שלנו להעצים את יכולתנו האישית ולהשתמש במשאבים הפנימיים שלנו

isaacm

New member
לשחק את משחק החיים

כל מטרה ראויה ניתנת להצגה כשיאו של משחק. המיוחד במשחק הוא שאנו מתאמנים ומשפרים את המיומנויות הרלוונטיות למשחק שבחרנו לשחק. הזמינו את עצמכם לשחק ולהרוויח, לשחק ולשמוח, לשחק ולנצח. ליהנות ולהיות בשלוות נפש איציק

אישית עסקית ואימון ייחודי לנשים אחרי לידה

הפערבין הרצון שלנו למציאות בא לידי ביטוי בתחום האישי העסקי ובמיוחד לאמהות אחרי לידה. באימון אנחנו מתמודדים עם הפער ומצמצמים אותו.

יודה ב

New member
מאמן לתוצאות

בתהליך האימון המשלב את מתודולוגיית ה- NLP אני עוזר ללקוחותיי להגשים את המטרות שלהם בתחום העסקי והאישי. בתהליך הם לומדים להיות ממוקדים יותר ובהירים יותר במטרותיהם, הם מתחזקים ונחושים יותר בדרך להגשמת המטרה.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
גם הדרכה, גם אימון

אני מדריכה מאמנים, מאמנת מבוגרים והורים בתחום הקשב והריכוז מאמנת לשינוי ומציאת כיוון תעסוקה וגם מאמנת מנהלים באירגונים. ותמיד מתעניינת אם באים אלי גם בתחומים אחרים.

אחלה נישה../images/Emo13.gif - תזונה ובריאות

מאמנת אישית בהתמחות של תזונה ובריאות. זה גם התחביב, גם המקצוע וגם תחום ההתמחות.

רוצים להוריד במשקל ולהישאר רזים לתמיד ?

מאמנת להורדה במשקל ללא דיאטות ופתרונות קסם - מלמדת שיטה של שינוי מחשבתי שתאפשר גם לכם לרזות ולהישאר רזים לתמיד, ללא מאבקים, תפריטים מגבילים ומלחמה תמידית באוכל :) מבוסס על ניסיון אישי שלי (הורדתי כך 17 קילו ומאז אני חופשיה מהמלחמה במשקל) - אתם מוזמנים להתרשם באתר: www.real-life-coaching.co.il יום מקסים לכולם, רעות רשף [email protected] 0544-966866

מאמנת בתחום הקריירה ויחסים בינאישיים וזוגיות

שלום חברים, אני נכנסת הרבה לפורום אבל מזה זמן רב לא כתבתי אלא רק קראתי את תשובותיכם. שמחה להיות כאן. מעבר לעבודתי כמאמנת, אני מנחה קורסי אימון ומדריכה מאמנים בתחילת דרכם. כיף שהפורום פעיל כל כך הרבה זמן ומוסיף להיות מאד מקצועי ומעשיר. זו הזדמנות להוקיר אתכם מנהלי הפורום על העבודה הנפלאה שאתם עושים! אילת

bridges

New member
הנישות שלי...

יש לי מספר נישות:
אימון אמנים, במיוחד אמנים מנוסים שחווים תקיעות כלשהי ביצירתיות (זהו תחום שקצת הזנחתי בשנה האחרונה).
הדרכה לריפוי עצמי של כאבים: זה אמנם לא ממש אימון קלאסי, אבל אני עושה שימוש רב בכלים אימונים על מנת ללמד אנשים איך לרפא את עצמם.
יצירת מציאות: בד"כ אימונים ממוקדים מאוד וקצרים (כ-5 פגישות) שמאפשרים למתאמנים לשחרר חסמים בחיים ולהגשים את חלומותיהם. בכל הנישות אני משלב אימון אישי וטכניקה שנקראת תטא הילינג, טכניקה יעילה מאוד לשינוי אמונות ופרדיגמות וליצירת מציאות. רונן

אימון ליזמים, בעלי עסקים קטנים ואמנים

אני עדיין בתקופת ההתמחות (סטאג'), אבל אלה התחומים בהם אני בוחר להתמקד:
אימון ליזמים בתחילת הדרך - מעבר מחלום על רעיון... להגשמה
אימון בעלי עסקים קטנים - המעוניינים להתפתח ולצמוח
אימון אומנים - בדרך למיצוי אישי ומקצועי יש לי ניסיון בתחום היזמות, בתחום העיסקי ובתחום האומנות, ולכן אני מאמין שיש לי את הערך המוסף לקהלי יעד אלה. גל

mikzavim

New member
נישה מיוחדת

שמחה על ההזדמנות לשתף. מזה 12 שנה מאמנת ילדים ומבוגרים לפיתוח כישורי למידה ומצויינות. הלקוחות שלי , חלקם מתקשים בלמידה ו/או תפקוד יומיומי כמו התארגנות, סדר עדיפויות ועוד וחלקם רוצים לחיות חיים קלים יותר ולהשקיע פחות מאמץ . האימון בגישת מקצבים משלב עבודה גופנית, רגשית וחשיבתית.. בנוסף מתמחה באימון אנשים , הורים ל....בני זוג של....כאלה שאינם שבעי רצון ממראם או משקלם. עניין שמקרין על כל תחום חיים בו נוגעים כמעט התמחות נוספת שבחרתי להביא: שיפור מערכות יחסים בינינו לבין עצמנו, בינינו לבין אחרים. בבית, בעבודה ובכל מקום אחר.. והתמחות אחרונה חביבה להיום - נשים בהיריון ונשים לאחר לידה. בהצלחה לכולנו

למעלה