שרשור נחמד

שרשור נחמד ../images/Emo13.gif

כל אחת תכתוב מה היא מעדיפה... בריכה/ים קיץ/חורף שחור/לבן קומדיה/אימה בייגלה/במבה מסטיק/סוכרייה פופ/רוק "ראש1"/"מעריב לנוער" דבק פלסטיק/דבק סלוטייפ איסיקיו/מסנג'ר

אני

בריכה/ים בריכה קיץ/חורף חורף שחור/לבן לבן קומדיה/אימה קומדיה בייגלה/במבה במבה (אבל את שניהם!) מסטיק/סוכרייה מסטיק פופ/רוק פופ (אבל זה תלוי איזה שיר) "ראש 1"/"מעריב לנוער" "ראש 1" דבק פלסטיק/דבק סלוטייפ דבק פלסטיק איסיקיו/מסנג'ר מסנג'ר

אני../images/Emo9.gif

בריכה/ים
בריכה
קיץ/חורף
קיץ שחור/לבן
לבן קומדיה/אימה
קומדיה בייגלה/במבה
במבה מסטיק/סוכרייה
מסטיק פופ/רוק
פופ "ראש1"/"מעריב לנוער"
שניהם דבק פלסטיק/דבק סלוטייפ
סלוטיפ איסיקיו/מסנג'ר
מסןןן רוולזז

אנייי../images/Emo3.gif

בריכה/ים -ים קיץ/חורף - אביב כי גם חם וגם קר.. אבל אם אני צריכה לבחור בין קיץ לחורף אז קיץ שחור/לבן -לבן קומדיה/אימה -לא דעתתת אני אוהבת את שתי הסוגים.. בייגלה/במבה -במבה מסטיק/סוכרייה -מסטיק פופ/רוק -פופ "ראש1"/"מעריב לנוער" -ראש1 מי הסתם דבק פלסטיק/דבק סלוטייפ -טחחח אממ פלסטיק.. סלוטייפ רואים
איסיקיו/מסנג'ר -איסיקיווו רולזז

Kitty Girl13

New member
אני...

בריכה/ים-ים קיץ/חורף-חורף שחור/לבן- לבן קומדיה/אימה-קומדיה בייגלה/במבה-במבה מסטיק/סוכרייה-מסטיק (אבל תלוי איזו סוכרייה...
) פופ/רוק-פופ "ראש 1"/"מעריב לנוער-שניהם (אני לא מכירה כ"כ טוב את שני העיתונים... מה לעשות...) דבק פלסטיק/דבק סלוטייפ-סלוטייפ איסיקיו/מסנג'ר-מסנג'ר (יש שם הרבה יותר אפשרויות...) אוקי! מי עכשיו???

סתיו מם

New member
ואני../images/Emo24.gif

בריכה/ים-ים קיץ/חורף-אביב
סתאאם - קיץ שחור/לבן- לבן קומדיה/אימה-קומדיה בייגלה/במבה-בייגלה מסטיק/סוכרייה-סוכרייה פופ/רוק-מה ההבדל? "ראש 1"/"מעריב לנוער-ראש 1 כמובן דבק פלסטיק/דבק סלוטייפ- סלוטייפ איסיקיו/מסנג'ר- אף אחד

לילושש3

New member
שלי...

בריכה קיץ שחור קומדיה במבה מסטיק פופ ראש 1 דבק פלסטיק אייסיקיו

Roniii

New member
ושלי

ים חורף שחור אימה במבה מסטיק רוק ראש1 סלוטייפ חסוי

rachelllll

New member
../images/Emo55.gifקודם כל...

חתימה מגניבה.. גם את מכירה את הספר...? שנית- ים קיץ לבן קומדיה במבה מסטיק פופ ראש 1- דההה סלוטייפ אייסיקיו

למעלה