שרשור נוסטאלגיה!!

FireZeroX

New member
שרשור נוסטאלגיה!!

אחחחח איך אני זוכר... כשהגעתי לפה בפעם הראשונה... זה היה בדיוק הזמן של "הקרב" בין גוקוססג2 לראובן במלאך XDD היה גדול אבל אז, אחרי תבוסתו XD ראובן הכה שנית וחזר עם הניק "כרישון 19", כעבור כמה חודשים הוא התוודה וכולנו סלחנו לו כי... למה לא?! שתפו בחוויות...

gokussj2

New member
חחחחחחחחח ענקקקק

איזה פריקים היו פעם באמת נראה שהייתה תקופה אחלה

falon

New member
וואווו...חתיחת היסטוריה!

אני מזיל דמעה כשאני קורא את זה... זה עוד מהתקופה שלא היה לי האומץ לפתוח שירשור, כי הייתי צעיר מידי... אווף..אני מרגיש יותר מידי זקן, לחשוב שאני אולי מהבודדים שהיו אז ועדיין נכנס לפורום הזה...חח

gokussj2

New member
צריך אומץ?

אני הודעה ראשונה שלי כאן פתחתי שרשור...מה הקטע?

falon

New member
יש אנשים שלא מפרסמים הודעה

בביקור הראשון שלהם, הם קודם צופים בפורום, לומדים עליו קצת ורק אז, אחרי שהם נכנסו למערכת, מרשים לעצמם לקחת חלק בפורום. אני בטוח שיצא לך לראות יותר מפעם אנשים שמפרסמים הודעה ראשונה בפורום שבה כתוב שהם כבר הרבה זמן רק צופים... מה הקטע? מבחינתיזה כבוד (ופחד) כלפי מנוסים ממני.

gokussj2

New member
כן היו כל מיני

שאמרו שהם צפו מלא זמן...ואז הם החליטו לרשום הודעה ראשונה אישית אני מוצא את זה מוזר , לא יודע מה ההנאה לצפות בפורום בלי להגיב עכשיו לגבי מנוסים ממך , אולי העובדה שכשבאת לפורום לא ידעת הרבה על הסידרה? אני רק משאר

falon

New member
יש מגוון של סיבות

ללמה אנשים צופים ולא מגיבים... אחת מהם אולי היא שלכל פורום יש אופי מיוחד משלו וזה מצריך חלק להבין את האווירה שסוררת בפורום. בקשר למנוסים ממני, הכוונה היא למנוסים בפורום, אנשים שמכירים את כל האנשים ואיזה שאלות יגרפו אחריהן תגובות הולמות ואיזה לא וכו'... ניסיון בפורום עצמו ולא בנושא הפורום

gokussj2

New member
סבבה

לפי דעתי העיקר כשאתה בא לפורום חדש פשוט לא לחשבן למי שמזלזל או משהו הרי בכל מקרה אם תדבר לעניין אז אנשים יקלטו אותך טוב גם אם בהתחלה הם נראו מתנשאים , אם הייתי מחשבן לאנשים כרק באתי לפה אז מזמן כבר היה נמאס לי מהפורום הזה ולא הייתי נכנס.

harar8

New member
וואו, כמה אנשים היו פעם

לאן הלכו כולם

dekel555

New member
הנה קישור לשרשור שהיה בו את

הריב בין גוקו סס"ג 2 לבין ראובן המלאך(זה רק השרשור מחקו את הריב עצמו)

gokussj2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא יאומן שאף אחד לא הבין שעשיתי צחוק לא התעצבנתי באמת מדבר כזה...

ח—ח—ח—ח— חח ח™ ח¨ח•חח” ח©חח×ח” ח¢ח“ח™ח™ח ח–ח•ח›ח¨...

חח ח™ חח ח¨ח•ח¦ח” חח”ח×ח—ח™ח חח‘ח חח ח”ח•ח‘ח¡ח×ח™... ח›ח•חח” ח—ח¡חח• חח•ח×ח™...חח‘ח ח–ח” ח”ח™ח” חח–חח ח•חחח– ח™ח© ח™ח—ח¡ח™ ח›ח‘ח•ח“ ח•חח—ח•ח•ח”... ח“ח¨ח חח’ח‘ חח” ח”חח¦ח‘? חח ח™ ח›ח¨ח’ח¢ ח‘ח‘ח¡ח™ח¡ ח˜ח•ח—ח ח¢ח‘ח•ח“ח•ח× ח‘ח×ח•ח¨ח ח•ח× חח™ח˜ח‘ח—...

למעלה