טלוש לאב נתן...........איזה חמודה איך קוראים לך??
T TaLosH lOvE nAtAn New member 16/9/04 #20 טל חחחח אני לא חדשה פה ואנחנו דיברנו כמה פעמים את לא זוכרת?! חחחח אקיצר הכינוי הקודם שילי היה טלוש שמכורה למיכאלה אבל שיניתי ת'כיוני לפני כמה שבועות
טל חחחח אני לא חדשה פה ואנחנו דיברנו כמה פעמים את לא זוכרת?! חחחח אקיצר הכינוי הקודם שילי היה טלוש שמכורה למיכאלה אבל שיניתי ת'כיוני לפני כמה שבועות
א אסי שחר המדהימה New member 16/9/04 #22 אאא בטח שאני זוכרת!איך אפשר לשכוח חח זה היה ב-צ'ט לא?? אוךךךךךך שוב קוראים לי.....יש לנו אורחים...
S snoopile New member 16/9/04 #11 אני פה!! אני גלעדוש קייט התוקה מנסים לעשות פה הסדר אז תודה אם גם אתם תעזרו חן
ד ד ו ר י נ י New member 16/9/04 #24 אני פה! חג שמח לכולם===> כנסו שמעו משהו::: אתמול בבית ספר שלי חילקנו בכיתה ברכות שנה טובה אחד לשני אז חברה אחת שלי כתבה לי את הברכה אבל בגלל שהיא מעריצה מושפעת גדולה היא הוסיפה לי בברכה מלא תמונות של שחקני השיר שלנו!!! חחחחחחחח נקרענו כל השיעור......
אני פה! חג שמח לכולם===> כנסו שמעו משהו::: אתמול בבית ספר שלי חילקנו בכיתה ברכות שנה טובה אחד לשני אז חברה אחת שלי כתבה לי את הברכה אבל בגלל שהיא מעריצה מושפעת גדולה היא הוסיפה לי בברכה מלא תמונות של שחקני השיר שלנו!!! חחחחחחחח נקרענו כל השיעור......
ט טלטל היחידה New member 16/9/04 #25 זה עדיין תקף עכשיו? פשוט מתי שפתחו את ההודעה אני הייתי באמצע האוכל אצל סבתא שלי....וחזרתי לפני עשר דקות....חחחחח........
זה עדיין תקף עכשיו? פשוט מתי שפתחו את ההודעה אני הייתי באמצע האוכל אצל סבתא שלי....וחזרתי לפני עשר דקות....חחחחח........