שרשור נוכחות

KarinDi

New member
שרשור נוכחות

בעקבות חילופי הניהול שנערכו בתחילת השבוע, מעיין ספירת מלאי. להיזכר מי נמצא ולהכיר קצת טוב יותר: אז אני אתחיל:
1. שם: קרין
2. גיל: 23
3. מגורים: איזור ירושלים
4. עיסוק: מתחילה ללמוד הפרעות בתקשורת וגם עובדת
5. פורומים נוספים: בלשנות ושפות העולם, ניתוח ופרשנות שירה
6. מה אני מחפשת בפורום? : מקום לאתגר את הגלגלים החלודים שבמוח, לעזור לאנשים שצריכים את זה ולאמץ נקודת מבט ייחודית יותר על כל דבר שסביבי.
7. רעיונות לפורום (פינות, מאמרים, קישורים, נושאים שחסרים...): את זה אני לא אמלא, כי זה התפקיד שלי
, אבל אני אשמח לשמוע מכם- כמה שיותר! עכשיו, ה-
בידיים שלכם!

Ditz 93

New member
אני ^^"

שם: נילי. גיל: 15. מגורים: מרכז. עיסוק: תלמידה P: פורומים נוספים: כולם כמעט XD מה אני מחפשת בפורום: סתם אוהבת לקרוא כאן ולשמוע רעיונות חדשים ומגניבים. רעיונות לפורום: אמממ... לעשות שרשור פעם ביום על נושא מסוים ושכולם יציעו רעיונות D: כמו שיש בטאגליינס- אבל באופן קבוע. ושהרעיון יהיה פתוח להצעות הגולשים.

KarinDi

New member
נושא יומי

אני אשמח לשמוע רעיונות לנושאים. כבר חשבתי על כמה וזה ינוסה החל מהימים הקרובים... את ושאר הגולשים יותר ממוזמנים לפתוח שרשורים כאלו על דעת עצמך!

Ditz 93

New member
אני אוכל לפתוח כל יום שני שרשור?

כמובן שזה יתחשב בהצעות ובקשות של שאר הגולשים. :)

KarinDi

New member
כמובן

ברגע זה זכית בתואר "בעלת פינה קבועה בפורום". ננסה ונראה איך זה הולך... בהצלחה!

שלום, שלום ../images/Emo13.gif

1. שם: חנה 2. גיל: 21 3. מגורים: איזור חיפה 4. עיסוק: בעבר סטודנטית לחשמל, עכשיו מתחילה ללמוד הוראת מתמטיקה ופיסיקה. 5. פורומים נוספים: טיולים וידיעת הארץ, תרמילאים ומדי פעם גם ביקורים שקטים למדי בפורומים אחרים. 6. מה אני מחפשת בפורום? : לדעתי זה מקום מצויין בשביל לחפש רעיונות מקוריים ויצירתיים בתחומים שונים. אני גם שמחה כאשר אני מצליחה לעזור למישהו אחר. אני מקווה שהפורום יהיה חי ותוסס יותר, שזה יהיה פורום פורה ומלא ברעיונות. 7. רעיונות לפורום (פינות, מאמרים, קישורים, נושאים שחסרים...): אולי פינה שקשורה לטכנולוגיה והמצאות, להחזיר את פינת המחזור שהספיקה להיעלם לנו...

idanoosh17

New member
אני עוד פה ../images/Emo221.gif

שם: עידן 2. גיל: 21 3. מגורים: מושב ליד קריית גת 4. עיסוק: חייל 5. פורומים נוספים: הישרדות, האח הגדול, סדירים, הלילה עם ליאור שליין 6. מה אני מחפשת בפורום? : אני אוהב רעיונות אוהב להציע ולבצע! 7. רעיונות לפורום (פינות, מאמרים, קישורים, נושאים שחסרים...): נראה לי שהפורום זקוק נואשות לפרסום.....

למעלה