שרשור נגנים

FunkyGiraffe

New member
שרשור נגנים

על איזה כלי אתם מנגנים אם בכלל? [ואני מעריך שיש כאן אחוז גדול מאוד של נגנים] חוץ מדוויק שהוא MC [אבל אחד המשובחים בש'צ'נה!
] אני מנגן על סקסופון טנור [ובאריטון לעיתים רחוקות] כבר 4 שנים..

א י י ז ק

New member
מנגן בבס

ויש לי שאלה אליך בתור באריטוניסט.. בשיר -soul with a capital s של טאואר אוף פאואר.. מה הכלי שאיך נגיד את זה.. מפליץ! חשבתי שזה טרומבון אבל אחותי אומרת שהצלילים נמוכים מדי אז זה בריטו או טובה.. אז מה זה?

FunkyGiraffe

New member
הכוונה שלי הייתה סקסופון באריטון

ולא באריטון רגיל
אבל כן יש מצב שזה טובה או באריטון

Kaplan3

New member
אני זוכר שראיתי בהופעה שלהם

את הסקסופוניסט מנגן בכמה קטעים גם על באריטון(סקסופון כמובן), אז סביר להניח שזה באריטון סקס'.

א י י ז ק

New member
כל פרסומת שנייה יש את

play that funky.. לא יודע אם זה היה בפרסומת לארץ נהדרת אבל ראיתי את זה לפחות באיזה 2 פרסומות בזמן האחרון.. משו בבפי ועוד משו

Steezo

New member
בהחלט יש את זה בכל מקום

אבל זה לא של טאוור (בניגוד לקובצי קאזה המטעים)- השיר הוא של Wild Cherry

Steezo

New member
תשובה

זהו באריטון סאקס שמנגן עליו סטפן "דוק" קופקה ממקימי הלהקה.

Kaplan3

New member
חח יש לי הרגשה מוזרה של דג'ה וו..

חחח נראה לי שעשינו את זה פעם, אבל תמיד טוב לרענן את הזיכרון אני מנגן על תופים בעיקר, ועל פסנתר פה ושם.

אז אני חדש פה

ואני גיטריסט, כבר בערך שש וחצי שנים למרות שבקושי יוצא לי לגעת בגיטרה בזמן האחרון :\

Kaplan3

New member
ברוך הבא!

ואל תרגיש לבד בקטע הזה, לכל אחד יש התקופות בצורת שלו..

mike v

New member
שאלה קטנה

משהו יודע איפה אני יכול להשיג תווים או אקורדים או מה שזה לא יהיה לגיטרה, העדפה לפאנק! ובעיקרררר! play that funky music white boy איזה שיר טוב !

Kaplan3

New member
אממ.. לא חסר מקומות

אתה יכול לחפש כאן, יש באתר הזה הרבה טאבים לגיטרות, מקווה שאתה יודע לקרוא טאבים.. חח ואם לא, זה לא בעיה ללמוד
אתה יכול גם סתם לחפש בגוגל, אתה יכול לכתוב Funk Guitar Tabs או עם השם הספציפי של הלהקה.

Kaplan3

New member
ברוכה הבאה!

גם אנחנו נשמח אם תבואי לשרוץ פה הרבה
ו.. רואים שאת אוהבת ג'מירקוואי.. חח

למעלה