שרשור משפטי מחץ

lolo59

New member
שרשור משפטי מחץ

בשרשור "משפטי מחץ" תכתבו את כול המשפטים הכי מצחיקים שזכורים לכם מהסדרה... אני אכתוב במועד מאוחר יותר, אין לי ממש כוח להיזכר עכשיו...

משפטים שאני אוהבת..../images/Emo38.gif

שמע נא, זה שלאגר
איזה דגנרט אני. גזוז?
איזה דולק.. סליחה,מדליק!
נתב"ג זה טאקסי בצרפתית. [ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD]
חדל בבל"ת!
מה נפלו פנייך?
בטח בטח, צנון ורתח.
אם מדברים על מצודדת, נראה לי שדניאל מצודדת..
סקיצה שפיצה! [בא לי פיצה XD]
כוס סודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 [אני צמאה אחרי הפיצה XD סתם סתם XD] זהו בנתיים XD

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif"זה לא סתם טרניזסטור, זה דור שלישי

דוד סלקום מאמריקה הביא לי את זה" XD. ויש גם את: רינגו: "חכו תראו, יבוא יום אי שם בשנת 2000 שיתייחסו רק לאומנות ולא אם האומן עשה צבא או לא". דני ובוקי: "כן... בטח.."

אני אהבתי..

שבאמת או חובה ראו כזה את דניאלה ועופר מדברים ואז דני ואיה באים ואז דני אומר להם משו כזה "יאללה בואו למשחק.." ואז הוא אומר לעופר "חובה עליך.............." והוולך , אז עופר אומר לו "חובה עליך למות תוך חודש וחצי"
לא יודעת מה איתכם אותי זה קרע XD

לא יודעת מה איתכם, אותי קבר:

"אנחנו מעריצים שרופים של דני.." "מה אתם?" "מעריצים שרופים...אֶה... גרופים!" "אה!! כמעט עשית לי התקף לב..".

גם אותי XDDDDD../images/Emo38.gif

איזה מצחיק פה אני וחברה שלי יצאנו משיעור והלכנו לסיפריה "לעזור" לספרנית ואחנו מדביקות אחת על השניה סלוטפ

lolo59

New member
הנה כמה משפטים

דניאלה: "איך אומרים בצרפתית? 'במלחמה כמו במלחמה' (בצרפתית)" בוקי (לאחר שדניאלה הולכת): "ומטומטמת בצרפתית, את יודעת איך אומרים?" דני: "איזה יודעים טוב ת'שפה? המשפט היחידי שבוקי יודע בצרפתית זה: 'רוצה לשכב איתי?'" (אומר זאת בצרפתית) דני באודישן (יורד על הבמאי [בצרפתית], מבלי לדעת מה הוא אומר): "שתדע לך, אדוני, שאתה הבמאי הכי מחורבן שיש. ובכלל, אתם הצרפתים, מגעילים, דוחים ומסריחים. ואתה, בכלל, מריח כמו גרב של חייל סורי". (זה היה פחות או יותר מה שהוא אמר. אני לא זוכר ממש, אבל זה היה מצחייייקק!!) מיה: "אני אומרת לכם, שאנחנו חוזרים, אני הולכת לקבר של הלולה הזאת, ויורקת עליו !!!!" איה: "מיה מקסימיליאן בלומין! מה הבגדים שלי עושים עלייך ועל חברה שלך?!" נועה: "אמממ... תראי, למיה הייתה פאשלה שהיא כיבשה לך את הבגדים, והם..." מיה: "התכווצו!" איה: "התכווצו, כן. ולכן, עטינו אותם על גופינו, על מנת להרחיב אותם." רינגו: "מה יש לך כבר לסדר? את השיער של אהובה?" חיים: "את זה, חביבי, אפילו אלוהים לא יכול לסדר ." מיה: "תראו, אין פה צלמי פפראצי! אני יכולה לחטט באף בלי שאף אחד יצלם אותי!" (מחטטת באף)

מורקי111

New member
../images/Emo142.gifחח זה לא משפט ../images/Emo3.gif..זה הקטע הזה..

שכל פעם שהיא צריכה ללמד אותו צרפתית, היא חוזרת לפיליפ. אני וחברות שלי לא מפסיקות לצחוק על זה. היום קראתי את הטקסטים בצרפתית שלמדנו בשיעורים הראשונים, והם יותר מתקדמים מזה..חחח.. סלו,סה פיליפ **מה השם משפחה?!** אוהו,סלו פיליפ.. חח. גדול

למעלה