שרשור משעמם לי

רות82476

New member
שרשור משעמם לי../images/Emo5.gif

שירשור משעמם לי! משעמם לכם? גם אם לא... ספרו משו שקרה לכם ותעשו כל מה שבא לכם... תשעשעו אותי
משעמם לי

רות82476

New member
למישו בא בא לפתוח אגודת...

פטריות זה מגעיל או משו בסגנון? יש כאן מישו שמתאחד איתי בעניין -"פטריות זה דבר מגעיל!!" מישו? אניבאדי? אלגיין? (ספרדית..)

רות82476

New member
נו אז בא לך לפתוח איתי אגודה?

נוכל לרקרוא לה: פז"מ = פטריות זה מגעיל או... פזי"מ = פטריות זה ירק מהיהנום או... דל"ה = די לאכלת הפרטיותמה הכי נמשע טוב? אני חושבת שהשני זה נחמד... פזי"מ
?

PunkInDrublic

New member
../images/Emo15.gif ../images/Emo54.gif

לדעתי האחרון - דל"ה. חח נחמד מאוד
ד"א, שלום לכולם. אני ורד.

רות82476

New member
אולי...

קודם אני בלל שמחה שענית לי
מה דעתך על... דלה"ה= די לאכילת הפטריות המרושעות ?? חח

רות82476

New member
נו אז פותחים את האגודה?

כי אם כאן ציך להשיג חברים נוספים
תעני לי בבקשההה

רות82476

New member
הא ! יופי כבר פתחתי!!

אז את חברה?? תסתכלי על החתימה שלי למטה, בקרוב אני ישלח לך פרטים וכרטיס חבר!
עוד מישו רוצה להיות חבר באגודה??? V V V V V

sivani

New member
רוצים לדעת מה קרה לי היום? סבבה ../images/Emo13.gif

המ...טוב היה שיעור ספורט אני עומדת בחדר כושר והחמוד שלי (הלוואי שלי..) עומד מולי ובינינו עומד החבר האידיוט שלו שאם רק הייתי יודעת איפה הוא גר כבר מזמן הייתי שורפת לו את הבית...טוב טוב, בצחוק...
המ...ופתאום החבר האידיוט שלו אומר לי "so, do you LIKE A.?" (לא חושפת שם מלא, אבל בטח גם ככה רובכם יודעים אותו מסיפוריי באייסיקיו)
המ...והוא אומר כזה "gesar fuck you.." gesar זה חבר שלו..והוא אמר את זה אז סיננתי-אמרתי fuck you gesar הוא התחיל לצחוק והלכתי...

מה קרה לי אתמול באמת?!

אמ...אתמול..: רבתי עם ילד המורות הצויאו עליי את הקריזה ראיתי דודו טופז.. למה? כי סבסטיאן ונדיה מקטנטנות היו שם!! הם כאלו חמודייייייים! ויפיופים!! חבל שאתם לא בארץ כדי ליראות את זה!!! טוב..אפשר לחשוב ש"קטנטנות" מעניין אותכם...

רות82476

New member
ביום חמישי יש לי מבחן באנגלית../images/Emo5.gif

אני צריכה להתקונן!!! אויייייי במבחן הקודם קיבלתי 11 (מתוך 15!!) ... נכון מוזר ?! מתוך 15 בדרך כל זה מתוך 10 ...

FriendlyFriend

New member
פטריות לנצחחחחחחחחחחחח!!!!!!

פטריות על פיצה פטריות בסלט פטריות מבושלות פטריות טריות פטריות חתוכות לחלקים מבצבצות מהמרחק, קוראות לי ובשמם דולף לנחירי, משאיר נזלת על הפטריה המושלמת והמדהימה, נזלת ירוקה.

רות82476

New member
בעעעעע דייי!!!!

איכסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס *בחילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 בעעע בע בע בע ותנחשו מה עוד יש לי לומר? בעעעעע!!

למעלה