שרשור משימות

מיכלצי

New member
שרשור משימות

חשבתי שיהיה נחמד אם יהיה מן שרשור שכל אחד יכתוב בו כמה משימות ובסוף יווצר מהכל קובץ גדול. יכול להיות הרבה יותר נוח במקום להיתקע על זה שעה כשצריכים משימות לפעולות. מתחילה: 1) לאסוף כמה שיותר חפצים ורודים. 2) להסתדר לפי גובה/תאירכי לידה/מידת נעליים. 3) מכונה אנושית. 4) להרכיב כמה שיותר מילים מהשם של הישוב/מועצה. 5) פרמידה אנושית 6) להביא מישהו שלא מהתנועה, וללמד אותו עליה, אח"כהוא מספר מה שהוא זוכר. 7) בד שכולם עומדים עליו ומנסים להפוך אותו. 8) לבנות כתב חידה שיוביל אותם על המשימה הבאה.

spraizler

New member
אני

להביא מצרכים מאנשים שונים בישוב. להביא מספר מסויים של עלים, אבנים, זבל ודברים דומים. שרשרת בגדים. טריוויה. לברר משהו מסויים בישוב, לדוגמא למה קוראים למקום כזה ככה.

בו.

לתת לכל אחד 10 אגורות ושכל חניך יביא משהו תמורתם
יש לי מלא לא עולה לי עכשיו [מח כבר לא עובד אחרי 12 וחצי שעות בבצפר...
]

עוף מפה

New member
חחח עדי את חייבת להפסיק!

הכותרות שלך לא מצחיקות!!!! אני צוחק! אוהבותך!

מיכלצי

New member
בתחרות בין שתי קבוצות

אפשר לעשות מן פעולת אולימפיאדה שיש בה תחרות בין קבוצות וזה, עשו לנו אי שם בכיתה ט', אני אעלה לאתר יותר מאוחר. כל פעם נציג אחר מהקבוצה (זה הולך לפי מספרים שקבלו יותר מוקדם), מתמודד מול נציג מהקבוצה היריבה, לפי הסדר של התחנות, כאשר בכל תחנה יש שני מספרים - המספרים של הילדים המתחרים. בתחנות משימות כמו - פינוקיו בין שני נציגים קרב מבטים מרסי קרב תרנגולים ועוד כל מני

למעלה