שרשור מרצ'נדייז!!!

שרשור מרצ'נדייז!!!

בשרשור הנ"ל (פחחח הנ"ל) כל אחד יספר איזה מרצ'נדייז של הסדרה יש ברשותו.. אני אתחיל: 3 חולצות סאות'פארק- אחת של כל הדמויות מהעונה הראשונה של סאותפארק (הדפס מעאפן אבל גם משהו) אחת של ארבעת החברה תלויים בדירת 4 מיליארדים של ברברה סטרייסנד (נקנתה בטורקיה) אחת של קרטמן עם הכיתוב cartoon kickass (נקנתה באמסטרדם) בוקסר אחד של קרטמן מחופש לסנטה קלאוס 2 עונות מקוריות בDVD (עונות 1 ו..5) ועוד עונות יצטפרו בהמשך והדבר האחרון ארבע בובות של החבר'ה כלהקת פינגרבנג הן זזות והכל!! יאללה תמשיכו!

Th3onE

New member
לצערי רק פוסטר של העונה ה1-3..

בארץ אין כמעט כלום!!! אני לא פאנט אמיתי
*הולך לחדר ובוכה, חוזר אחרי 30 שניות ורוא הפרק של פמילי גיא.. חח סתם סאותי ^_^ ).

galileho

New member
הממ

אין לי הרבה כי רק התחלתי =[ וגם אין בישראל הרבה=[ פוסטר אחד עם כל הדמויות מהעונה ה1-3 [אולי יש לנו אותו פוסטר :0 ] ושש סיכות של :קייל, סטן, קרטמן, עוד שתיים של קרטמן אחד עם screw you guys im going home, ואחד עם respect my authoritah ,ואחרון חביב שלMr hanky שכתוב have a very crapy christmas אבל יהיו עוד דברים בקרוב אל דאגה!

ליבי לו

New member
יש לי דברים מגניבים :)))

ככה, 2 פוסטרים מהעונות הראשונות אקשן פיגר של קני 2 בבושקות, של קני וסטן ובובה מתנפחת של קני, לא במובן המיני אלא החמוד, כמו כדור לים כזה..

ליבי לו

New member
שכחתי,

גם חולצה של קטמן "respect my authorita " ובוקסר שלהם מהפרק שהם היו אמרגנים

BrightDarkness

New member
וול

כל הציוד שיש לי ירשתי ביושר, למשל השעון מסאות'פארק שהכין לי חבר שליֹמצורפת תמונהֹ, ויש לי גם כורסא של קני מפרק PINK EYE שהוא גם קנה לי... ושני מחזיקי מפתחות אחד של קני ואחד של סטן שירשתי אחרי נדנודים בלי פסיקים שנדנדתי לידיד וידידה..

bily n

New member
איזה שעון סוס!

לי יש 2 סיכות לתיק ובוקסר ין לי דברים שווים מידי.. באסה חח אני לא פאן אמיתית

לא חסר .. :)

עונות 1-6 ב-DVD.. 3 בובות , 2 של קרטמן ואחת של סטן 2 האלבומים - פסקול ו-CHEF AID חולצה של אריק קרטמן מהפרק שהם שיחקו בתור חוקרים במשטרה נפרסם תמונה מתישהו..

shaiezra

New member
מממ לי יש...

בובת פיגורין מפלסטיק כזאת של קני שמתחלפת לקני מת, ועוד אחת מאותו סוג של קארטמן בום בוקס (מהפרק שהוא חושב ששף אבא שלו) 2 סיכות (אחת על הקלמר ואחת על התיק) של פרופסור כאוס, ושל קני מהפרק How to eat with your butt פוסטר של 30 דמויות מסאות'פארק עם משפטים מוכרים שהם אומרים פוסטר של קארטמן אוכל צ'יזי פופס וכתוב למטה You Fat Bastard בובה פצפונת של קייל שמצאתי ובובה עוד יותר פצפונת של קארטמן שגם מצאתי.. וזהו ועכשיו שאני מסתכל על זה דווקא פתחתי אוסף לא רע חחח :) תמיד מחפש עוד... אם מישהו מכיר מקומות בארץ שאפשר לקנות חוץ מהחנות אוטאקו בדיזנגוף בבקשה לשלוח כתובתתת חחח לשים תמונות??

shaiezra

New member
אה ושכחתי...

חולצה של קארטמן וקני שענקיות עליי ואני מחכה לגדול לתוכם... אלא אם כן עצרתי בגיל 17... ופסקול של הסרט (אהמ.. צרוב..אהממ..)

Catelyn

New member
בחדר בבסיס

יש לי (לא באמת לי, לכל החדר) גלויה כזו של קני יושב על אסלה וכתוב משהו באנגלית, לא זוכרת מה. נראה לי שזו הייתה פרסומת לאורנג' (הצבע הכתום של המעיל של קני, אתם יודעים) אבל אני לא באמת זוכרת. הכוונה היא לא לגלויה של ממש, אלא לגלויות המגניבות האלה שהן פרסומות או סתם כוללות תמונות מצחיקות בתוספת כיתוב וכאלה, בטוח יש לזה שם אבל אני לא זוכרת אותו. אני אבדוק מה באמת כתוב שם ואגיד לכם שבוע הבא :) חוץ מזה אין לי מרצ'נדייז, אני לא ממש בקטע... אתם יודעים, אנטי-חומרניות וכאלה. לא הייתי מתנגדת לאיזה מחזיק מפתחות של חמוד של קני, או לגלויות האמורות לעיל, בכל זאת.

למעלה