שרשור מרמור אוניברסיטה

LemonLimeLilach

New member
שרשור מרמור אוניברסיטה

שונאתתתתתת
שונאתתתתתתתתתתתתתתתתת
שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת להכין מערכתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה נראה להם שקורס חובה הם נותנים אפשרות אחת ביום ש-י-ש-י? שישי?!!??! אתם נורמליים?!?! שישי זו לא אופציה, אי פעם, בשום מקום ובטח שלא באוניברסיטה דתיה מה קורה לכם!!!! ואנחנו רוצים לדחוס את הכל ביום אחד! מה קורה לכם!! אז אפשרות אחת בשישי, אחת בשלישי (היום שבו כל שאר הקורסים) וכל השאר בשני. זה יותר דפוק מדפוק, זה חולני. אם אני לא מקבלת את האופציה של שלישי (שאגב, היא ממש גרועה, כי היא מ8 בבוקר ועד 12 בצהריים, שפאק זה שיעור אחד ממש ארוך וזה אומר שאני לומדת ביום הזה, כנראה, אם כל השאר יסתדר [והוא בטח לא], מ8 בבוקר עד 10 בערב, בלי חלונות, בכלל, או אוכל, או נשמה) אני צריכה לבוא יומיים בשבוע כשפעם אחת זה לשעה וחצייייייייייייייייייי למשך כל השנה

שונאת. את. כולם.

o0Invisible0o

New member
מצטרפת לתלונה שלך ומוסיפה +1000

באמת שאני שונאת אותם.
למה כל השיעורי בחירה הם בין 16:00 ל20:00???
אנשים צריכים לעבוד.

עזבו מעניין או לא, בחרתי מללללאאא קורסים שלא מעניינים אותי ועדיין...אין אף לא קורס בחירה אחד שאני יכולה לקחת בחמישי בבוקר!! אף לא אחד!
בשלישי בין 10:00 ל14:00? שלושה קורסים.

ביום רביעי? כלום!! אם יתנו לי את הקורס של הבוקר סבבה אבל אח"כ אין כלום והבעיה היא שאני צריכה לתאם בין סמסטר א' לב' ובב' יש לי קורס חובה ברביעי [נחשו מתי? כן...בין 16:00 ל20:00!!]
אני שונאת אותם.
שונאת.
אוף.
ואחרי כל זה אני גם לא אקבל את מה שאני רוצה ואצטרך להתפשר.

די.

o0Invisible0o

New member
זה מחמיר, בקטע לא מצחיק.

בסמסטר ב' כל הסמינרים [אוקיי, לא כולם אבל ממש הרבה שניסיתי כי הם בערך מעניינים אותי..] מתנגשים בקורסי חובה!!!! [זה בגלל שעשיתי סמסטר בונציה...]

זה לא הגיוני
הם יהיו חייבים לאשר לי התנגשויות..חייבים.
טוב די, לא מסתכלת על החרא הזה הלילה.

אני אלך לדבר איתם יום ראשון
בינתיים אבכה.

LemonLimeLilach

New member
זה מתחבר למה שכתבתי למטה

שלוקחים קורסים שלא מעניינים רק לפי מה שמתאים בשעות! ואיך יש לך עדיין קורסי חובה?

o0Invisible0o

New member
בגלל שהפסדתי סמסטר ב' של שנה ב'

ויש סמינריונים של שנה ג' וכמובן שהם על אותם שעות שבתיאוריה זה הגיוני לשים אותם עם אותם שעות כי כל שאר הקורסים משותפים לשנה ב' וג' אז שגם יהיה באותם שעות אבל אני הפסדתי סמסטר, הלו!!

Kill Bernard

New member
כן, רק הם, "יאשרו לך התנגשויות".

נראה לך?! מה חשבת, שיש סיכוי שהם טיפה אנושיים?! לא.
והתנגשויות קורסים, דרך-אגב, זה ה"לא" האהוב עליהן. באמת. יש להן את הידיעה שהמערכת הזאת בנויה דפוק ומתעללת באנשים. כל חוג אחר מאשר חפיפה בלי שום בעיה. אבל לא, אם הן יכולות להרוס נפשות שלמות ב"לא" אחד קטן - תהיי בטוחה, הן יעשו את זה!

בקיצור, אני אומרת שתבכי עכשיו, אבל גם תשמרי קצת לבכות לאח"כ כי זה לא הולך להסתדר.
אה, אלא אם אלייך פתאום יהיו נחמדות ואז כל השנאה שלי כלפיהן תעבור אליך

LemonLimeLilach

New member
וגם!

יש קורס אחד שאין לו עדיין שעות. איך אני אמורה לבנות מערכת? מילא היו מיליון קורסים לבחור מהם, אבל אני צריכה לבחור 6 קורסים מתוך רשימה של 8, אז כאילו, השעה הספציפית של הקורס הזה מ-מ-ש חשובה

יש מצב שבסוף אני אלמד רק מ8 בבוקר עד 6 או 8 בערב עם הקורס הזה. אז אני צריכה לדעת את השעה של הקורס הזה אבל ממש. הוא היחיד ש2 נ"ז במקום נ"ז 1. אני חייבת אותו. תסתדר לי במערכת זבל.

ועוד לא התחלתי להתלונן על איך אין לי מושג אפילו איזה קורסים אני לוקחת, אני רק דוחפת מה שמסתדר בשעות בכדי ליצור יום שלם. לא מספיק שזה יום מהשטן, בסוף כולו יהיה קורסים משמימים עד המוות

Rachel47

New member
מרמור אוניברסיטה קצר

היה מבחן נוראי בפיזיקה
חוששת לעתידי האקדמאי

o0Invisible0o

New member
טוב.

אם סמסטר א' שלי יהיה דומה לתמונה הזאת באיזשהי דרך אני אהיה ממש מרוצה.
הבעיות: אין אף סמינר בסמסטר הזה ובסמסטר ב' יש לי בעיות עם שעות הסמינרים.
אני "חורגת" משעות הבחירה המותרות לי בקורסי הפקה, אבל יש מצב שיחליקו לי את זה. [דמעות. לא? לא יעבוד?]
ואין קורסי בחירה מחוץ לחוג כי אני עדיין לא יודעת כמה חסרות לי.
מחר אברר!!

LemonLimeLilach

New member
אממממ

יש לך התנגשות של שלושה קורסים באותו זמן. גם לי לא היו מאשרים את זה, באף אוניברסיטה שהייתי בה

את יכולה למצוא דרך להעביר את הקורס הזה מיום ראשון או שהוא חובה?

o0Invisible0o

New member
לאלא.

זה לא התנגשות, זה אופציות.
לאלו מאיתנו שעושים בידינג כדאי שיהיו אלטרנטיבות...זה אם אני לא אקבל אחד יש לי אחר לבחור אותו [או יותר נכון להתפשר עליו...]
ומתאים לי הקורס שעתיים ביום ראשון כי אני עובדת בערב ואני לא רוצה לוותר עליו אז אני אבוא בבוקר, אלמד - אשאר באוני' ואהיה יעילה ואז אסע לעבודה. זה מוזר אבל זה עובד בשבילי.

RenanaD

New member
זאת המערכת שאת רוצה, ואז יש את הבידינג

המטומטם הזה?
מחזיקה לך אצבעות שתקבלי הכל!
ונסי את עניין הדמעות

Kill Bernard

New member
כן, זה נראה מסודר יפה

אבל לא הייתי מציעה לך לקחת שני סמינרים בסמסטר... אפילו אם זה עולה לך במלא קורסים ומלא בלגן.
או שאולי את רוצה לדחות אחד לשנה הבאה שאת בכל מקרה עושה?

o0Invisible0o

New member
יש כולה שני סמינרים בסמסטר א'.

אחד מהם הנואשות שאמרת לא לקחת והשני ניאוריאליזם איטלקי שאני כאילו אממ מחבבת אבל סמינר?!?!?

למעלה