שרשור מקלטים

danochka

New member
שרשור מקלטים

חבריה! יש כאן מישהו שישב היום במקלטים? אני ישבתי היום 4 שעות בחיפה.תגידו איך אתם מבדרים את עצמכם במצב כזה? בזמן שישבנו שם אחד דיירות הבניין שלנו הציעה שירה בציבור כדי להרים קצת את מצב רוח

SpyKid

New member
בידור למקלטים -

ראשית, המצאת המאה - לפטופ! (אני עצמי כותבת מאחד עכשיו, אם כי אני לא נמצאת במקלט). מה שמתקשר ישירות ל-אינטרנט, סרטים, סדרות, מוזיקה... חוץ מזה אפשר לקרוא ספר. מאיזה איזור את בחיפה, אם אפשר להתעניין? (גם אני מחיפה)

danochka

New member
../images/Emo13.gif

אני מנווה שאנן ואין לי לפטופ
אבל נגן Mp3 גם יכול לעזור.

SpyKid

New member
יש הרבה אנשים איתך במקלט?

אם הייתי יושבת במקלט הייתי עושה אחד מהשניים: קוראת או לומדת

danochka

New member
כן,די הרבה

זה בניין רב קומות.האמת שביטלו לנו מבחנים באוניברסיטה בגלל המצב,כך שאין כרגע מה ללמוד,אבל לקרוא זה בהחלט אופציה מאוד טובה.

SpyKid

New member
כן, אני יודעת (כי גם את המבחנים

בטכניון ביטלו עד להודעה חדשה). גם לי אין מה ללמוד באופן רשמי, אבל אני אוהבת לקרוא סתם חומר לימודי (בנושאי מתמטיקה ופיזיקה בעיקר)
אגב, מה את לומדת? באיזו אוני'?

SpyKid

New member
:0

חצי ק"מ לאיזה כוון? בתוך קריית חיים? ושאלה, אתם לא נמצאים במקלט כל הזמן (ברצף)?..

SpyKid

New member
אה, הבנתי...

אז קח איתך את המחשב
אה, וגם ערימת ספרים. אני אישית מסוגלת לבלות הרבה שעות ברצף בקריאה. [ובלי קשר, אני קוראת עכשיו ספר נחמד, "מדע - 1000 דברים שכל אחד חייב לדעת"].

...

גם התקשרתי אליך בבוקר, שמעתי את SUNNY עד שהקו נפל.. חח בכ"א, קראתי לאחרונה ספר מעולה, "כדורגל באור ובצל", ממליץ בחום, גם לאנשים שלא מתעניינים בתחום.
אגב, המדריך לטרמפיסט בגלקסיה נמצא ברשותך?

SpyKid

New member
חחח אני יודעת שהתקשרת, ניסיתי

להתקשר בחזרה אבל צלחתי כשלון. המדריך לטרמפיסט לא אצלי, השאלתי בזמנו מידיד.

הקיובה

New member
אני ישבתי במיקלט היום../images/Emo70.gif

שמענו רדיו,משפחה וחברים שלי התקשרו לברר מה שלומי וגם אני שאלתי לשלומם,לא היה נחמד בכלל לשבת במיקלט אבל לפחות הייתי עם אנשים נחמדים, אני אצל דודתי בחיפה וישבנו במיקלט בבניין שלה והשכנים שלה ממש נחמדים,בפעם השניה שנאלצנו לרדת אחד השכנים הביא טלוויזיה ישנה כדי לראות ערוץ 2 להתעדכן

למעלה