שרשור מקומות!!!!

שרשור מקומות!!!!

אוקי יחסי מין מחוץ לבית אחד מהדברים שאני הכי אוהבת...(אף אחד לא מכניס אותי למיטה... :-> סתם סתם) אז כולם שרשור המקומות הכי מופרעים שלהם!!! אני מצפה לשרשור ארוך ונרחב!!

שכחתי לכתוב את המקומות שלי

רשימה חלקית ביותר : בפאב בסוכה ציבורית ( בחג סוכות כמובן תענוג זה היה באמצע הרחוב כזה גדול!!!) כמה וכמה פעמים בכיכר אתרים על המדרגות וכו' אחד המקומות המועדפים עלי(לת"א ביבים שביננו - אני לא) בביצפר במושב האחורי במועדון בים לא עולה לי עוד... :->

פששששש...מנוסה...

בביצפר
בסוכה
הוי ...

notorious KIM

New member
ים

בריכה גן ציבורי ליד הבית הגן באילת שצמוד לבייס ואנפלאגד בית קפה, בשירותים של הבית קפה מועדון בעבודה הקודמת שלי מושב אחורי יער גג של מלון באילת, בלובי של המלון בשירותים של המכון כושר בבית ספר היסודי שלמדתי בו ולא עולה לי בראש עוד מקום..

notorious KIM

New member
../images/Emo123.gifרטוב../images/Emo123.gif

מה את אומרת בובה? אולי ננסה ביחד...?
סתם.. היה דיי מגניב גם במלתחות גם על הרצפה בצד גם על השולחנות פינג פונג.. ופעם גם כשהיו שם עוד חברה וידיד והם לא שמו לב אפילו..

B o o b a

New member
קצת !!!!!!!!!!!!

בעעע אין לי כמעט כלום חדר מדרגות חחחחחח אמ... מכונית המושב האחורי ביקטה נטושה כזאת במלון בג'קוזי וזהו... טוב אניינסה לגוון מעכשיו

Bassman

New member
אמממ.... נתחיל

כל שמורת טבע בארץ (איזה ילד טבע אני) ים כנרת מצודה (מין פארק כזה) המתנ"ס שלנו סדנת הדרכה אוהל 29 ביער לביא יער ביריה בריכה דשא מול משטרה בראש פינה כל מיני ברים... דוגרי: עשיתי את זה יותר בחוץ מאשר בבית...

Bassman

New member
אה כן... היותר מיוחדים

בחדר במלון בפולין (של המשלחת) ליד רפת בקיבוץ בכיתה שלי בביה"ס (אל תשאלו)

אוהל 29?!

בכנס האחרון?!?!? אהה!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אחרי שהלכתי או לפני!! איזה איש נורא!!! :-> היו שם אנשים שתי הבנות האחרות!!

Bassman

New member
חחח אחותי...

חחחח לא אז!!!! בבוקר! שכולם עבדו ואני כמש"ב לא עשיתי כלום וגם נ*** הייתה חולה אז היא הייתה חוופשיה

Bassman

New member
איך היה...

Well... חחח האוהל הזה אשכרה דרש את זה... היו 8 מיטות צמודות שיצרו מיטה ענקית היה חשוך לא חם מדי לא קר מדי בלי אנשים בחוץ ואפשר היה לקשור את החלונות מבפנים... היה מעולה... עם שתיהן

Bassman

New member
לא שאלת../images/Emo13.gif

נ*** וזאת שראית אותי איתה בלילה ובהזדמנות זו... אני מצטער שלא באתי איתך אז, אני הייתי ח צי ישן....

רציתי להרוג אותך!!!

הבנות אמרו לך משהו ?! (אמממ הבת עם השיער הקצוץ ועוד מישהי אני גרועה בשמות) הן בדיוק תפסו אותי כשאני עולה למעלה וקלטו שאני מבואסת אז יצאתי עליך קצת איתן...

MaD-d0g

New member
בבית כנסת בערב יום כיפור ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חחחח סתם סתם

למעלה