שרשור מפק"ק מספר 2

Addicted To You

New member
שרשור מפק"ק מספר 2

אז אחרי שמיצינו כבר את הדיון על התאריכים שיהיו נוחים לכל אחד, הוחלט (ביני לבין עצמי לבין אדר
) שיהיו שני מפגשים (אחד ביולי ואחד באוגוסט), אבל עזבו את זה בינתיים...הוחלט על התאריכים הבאים (בחודש יולי): 7.7 11.7 12.7 ה9.7 יורד כבר עכשיו בגלל שחצי עולם עושה מפגשים ביום הזה, אני כבר יודעת לבד על כמה פורומים, ככה שעדיף לא לעשות בתאריך הזה כדי שמי שבא באמת ישאר איתנו ולא ילך פתאום למפגש של פורום אחר בקשר לאוגוסט – נסיים עם אחד ואחרי זה נתחיל עם השני המקום של שני המפגשים יהיה כמובן עזריאלי. ואליכם... אם אתם מתכוונים לבוא תגיבו להודעה הזו עם הודעה שבכותרת שלה יהיה אחד מהסימנים האלה:
או כל סימן אחר שיראה לנו שאתם מתכוונים להגיע ובגוף ההודעה כתבו את התאריך (מבין אלה שכתובים למעלה) שהכי נוח לכם (אם אתם לא יכולים באף אחד אחר חוץ ממנו כתבו את זה..זה חשוב!)

ליטול B

New member
../images/Emo127.gif רוצה אבל תלוי מה התאריך../images/Emo4.gif

7.7-עובדת 11.7-אני מאמינה שיש עוד כמה ילדם בפורום שנגשים לבגרות והם ילמדו באותו יום 12.7-אחרי הבגרות זה סבבה לבוא! ואם אפשר בערך שעה כדי שאני אדע גם בקשר לבגרות

nogafe

New member
אני לא חושבת שאני אבוא אבל....

ב12.7 יש בגרות במתמטיקה ככה שאני הייתי פוסלת את התאריך הזה וגם את ה11.7.... בכל מקרה אני אישית לא אגיע כי אני קבורה בעבודה לקראת הבגרות, מעבר הדירה והנסיעה לארה"ב...

תשנו תאריכים..

ב-12.7 יש בגרות מועד ב' במתימטיקה, מה שאומר שיום לפני זה אי אפשר [גם אם זה מועד ב' עדיין צריך ללמוד] ואז ב-12.7 אם עושים אז צריך לדחות...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifנו,אבל מתי הבגרות הזאת?../images/Emo122.gif

זה לא לוקח לכם את כל היום, בגרות זה כולה 3 שעות {גג} לא?
אני לא מבינה בזה ממש
השעה היא גמישה, בגלל שלא לומדים או משהו יום אחרי זה-אפשר רק להתחיל את המפגש בחמש אחה"צ!

Addicted To You

New member
בעע לא ידעתי שיש בגרות

במתמטיקה בתאריכים האלה...:S אנחנו נחליף לתאריכים אחרים מחר

ליטול B

New member
לי אין בעיה עם ה12.7 כי הבגרות שלי

ב11 אבל צריך להתחשב ככה שצריך להוריד..! אז תחשבו על תאריכים אחרים!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifיכולה בכולם../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

ולא ענית לא אתמול, הפלאפון שלך מת או משהו? כל הזמן הוא היה סגור...

R o t e m G

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo10.gif

אני לא יכולה באף אחד אבל אני מאוד רוצה לבוא... <ה-7 זה יום שישי וזה לא טוב לי. ב-12 יש לי הופעה אז אני לא יכולה וב-11 תהיה לי חזרה גנרלית להופעה..>

Addicted To You

New member
אוקי תאריך חדש

בחרו תאריך מאלה ותגידו לאיזה אתם יכולים...עזבו את אלה שלמעלה... 13.7 20.7 23.7

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifתודה על ההתייעצות../images/Emo46.gif

ואני יכולה רק בשניים מהם, ה-13 וה-20... ה-23 זה יום לפני הטיסה ללונדון, ולא יהיה לי זמן לאיזו גיחה לעזריאלי

למעלה