שרשור מפגש

inbal287

New member
שרשור מפגש

אז מה אם היינו שלוש וחצי בנות? היה כיף
. קשת
,נועה
... מקסימות
. היה משעשע ביותר ["תגידי, את פריקית?!"
]. אה, והתחדשתי לי בפוסטר של HIM [התמונה ששמתי רק בגוונים של שחור-לבן-בז']. וזהו... אני מקווה שבמפגש הבא סוף סוף יבואו עוד כמה אנשים.

באמת היה ממש כיף../images/Emo9.gif

קצת מציק שזאת כבר הפעם השנייה שאנחנו מוצאות את עצמנו רק 3 בנות (לפחות הפעם וחצי, שני ביתי
) אבל כמו בפעם הקודמת גם הפעם היה ממש כיף, כי הכרתי יותר אותכן וזה. :] מבדר שאני וענבל תואמות בתכשיטים
היו כמה קטעים הזויים עם ערסים... "למה הצמידים האלו?" "מה הבעיה עם הצמידים שלי?" "או, זה, יש גם לכלב שלי, אבל לצוואר" "גם לי יש אחד כזה לצוואר.." "באמת?? תגידי, את פריקית?"
(שיחה בין ערסים של ברסלב וענבל באוטובוס) ואחר כך בכניסה לתחנת רכבת שני ערסים צעקו לי "קדימה מטאליקה!!" (לבשתי בכלל חולצה של נייטוויש:X תלמדו לקרוא) "קדימה לוציפר!!!" מאוד מתוחכם. ולמדנו הרבה דברים מאוד חשובים, מי שמסתובב באינטרנט יש לו בעיות נפשיות (מחוכמות דברי הערסים של ברסלב), ankh זה למעשה צלב במסווה, והארטגרם זה סמל המראה את האהבה שלך לשטן ("מה, זה פנטגרם הפוך עם לב! פנטגרם זה השמל של השטן!!! פנטגרם הפוך עוד אפילו יותר! והלב מסמל את האהבה שלך אליו כזה כאילו") גם גילינו שקשת בנפשה אילתית וענבלירון היא צפונית. מיקומי הנפשי עדיין לא ידוע, אתם מוזמנים להציע השערות
יצא לי חפירה
זה מה שקורה כשמסתובבים עם קשת כל כך הרבה זמן!!!(
) אז תודה בנות, היה כיף לפגוש אותכן
קשת אישתי
, עינבלירון אישתי
ושני ביתי היקרה

../images/Emo119.gif../images/Emo48.gif../images/Emo113.gif "אני לא חפרנית"

אמרה אשת אישתי האהובה
אז ככה... סיכומון קליל: היינו בעזריאלי, ובגלל שאין בדיוק מה לעשות שם [חוץ מלקנות דיוידי של שרית חדד
] אז עפנו משם לסנטר. ושמה ענבלירון מצאה את הפוסטר האדיר שהיא קנתה [אחרי שעה וחצי (באמת!) של התלבטויות], אנשים מליונרים [מזמינים דרקון ב349 שקל!], ואנשים שאוהבים פינלנדיה [לא נשאר! מי מחסל שוקולד ולא משאיר לנוקי ולי?!
], ומצאנו אנשים הזויים שחושבים שankh זה צלב, ואנשים הזויים שבאמת מאמינים שהארטאגרם מסמל אהבה לשטן. [אבל את זה נוקי כבר אמרה] בכל אופן... רע מאוד שאף אחד לא הגיע למפגש חוץ מענבלירון ונוקי. והיי! אפילו אני וחברה שלי [ששתינו בצבא] הגענו!! זה ממש לא בסדר. אנחנו יכולנו ואתם לא? חוצפה! ותוך כדי אני אגיד- קניתי עוד ספר של פאולו קואלו [על נהר הפיאדרה שם ישבתי גם בכיתי
] סופ"ש נפלא

Or Vana

New member
תתחדשי..

ראיתי את הפוסטר הזה בחדרה וכמעט קניתי אותו..אבלללל רגע של טיפשות גרם לי לוותר..אני עוד אחזור לשם :)

under the rose

New member
היי!!!! גם לי יש כזה

פוסטר בגוונים של שחור לבן ובז'
, קיבלתי אותו משתי חברות ליומולדת אני שמחה שנהניתן במפגש, חבל שלא יצא לי לפגוש אתכן(מקווה שבפעם הבאה) אז.... תתחדשי וסליחה על החפירה

under the rose

New member
היייי !!! גם לי יש כזה

פוסטר בגוונים של שחור לבן ובז'
, קיבלתי אותו משתי חברות ליומולדת אני שמחה שנהניתן במפגש, חבל שלא יצא לי לפגוש אתכן(מקווה שבפעם הבאה) אז.... תתחדשי וסליחה על החפירה
נ.ב- אני לא מצליחה לקרוא את המסר ששלחת לי...

EnchantedS

New member
אני מוחה שאתן מחשיבות אותי כחצי.

מה, אז מה אם אני לא באמת בפורום שלכן
מה, אתם לא באות למפגשים של פורומים לא שלכן?... (ודווקא לשלי לא הלכתי. הממ.) ענבל, תגידי, את נוצרייה? אז למה יש לך צלב?! חחחחח אתם טיפשים שלא באתם. היה כיף. ועזרתי לענבל לבחור פוסטר:)

"מה זה הצלב הזה?"

אוקיי.. אז היה אחלה הבטחתי חפירה, אז יותר מאוחר [ואז אני גם אקרא את מה שנוקי רשמה] ו... זהו יום טוב [סואי אני ממש ממהרת]

למעלה