שרשור מפגש

The anomaly

New member
שרשור מפגש

לא הייתי
אבל מה עד עכשיו אף אחד לא הגיע? זה לא התחיל ב11?

mirrra

New member
הייתי ממש קצת...

אבל הקצת שהייתי היה משעשע! שיי, אתה גאון. ו-האיש ששמו לא יוזכר-..טחחח...הוו..יש לי 2 תמונות או משו כזה! פרופיל של שיי ובתאל [
] מאחוריו
ולא, אין לי מושג למה צילמתי את זה.

mirrra

New member
בתאל

[טוב נו אני לא יודעת איך קוראים לו, תהרגו אותי.] מרגיש נחות ליד האיש-ששמו-לא-יוזכר [טוב נו, אני חייבת להודות, גם את שמו שכחתי.] שיי תומך הו לאורך כל הדרך.

giant G

New member
כולם לכו להזדיין היד שלי הצלטמה עם

יפתח!!! כולכם שבוזים!!! P:

SAMAR

New member
אני לא זוכרת איך קוראים לו../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif

giant G

New member
אממממ למה לעזאזל שמרת את זה?

XD אני נראה פה כמו לא יודע מה XD

SAMAR

New member
אפפפפפפפפפצ'י../images/Emo9.gif

היה שליטע!!!!!! שעה 8 וחצי התעוררתי לי.... שעה 10 הייתי בתחנת הרכבת בבית שמש וראיתי את רותם!!
דיברנו לה לה לה פקה פקה.... הרכבת איחרה קצת...היה עמוס ולא מצאנו את שרה וגלי, ואז ממרחקים ראינו את שרה והתמקמנו לנו במושבים... הנסיעה הייתה משעשעת לאור העובדה ששרה ורותם התרגשו לפגוש את.....יפתח!!!!!!!!!|סוגד| הגענו לאזריעלי.....חםםםםםםםםםם!!! ליווינו את גלי ושרה למפגש אמינם, שהיה אמור להתחיל ב12, אבל משום מה באו אנשים רק בוחצי.....הממממממ...אני פגשתי את אייל [פורום ס"פ וג"ש...ונתתי לו ברכה, יומולדת וזה....] חן ושי באו מוקדם, הלכו להסתובב חחחחח, ודוד שגם בא מוקדם הצטרף אלינו
הנה אנשים!!!!!! מצאנו אנשים מפורום אה! חחחחחחחחXD התמקמנו לנו יפה ליד קיר הפיות [לא לפני שהתאפקנו לא לשבת, שלא יבוא איזה שומר מפחיד....] ופגשנו את, טוני, אולגה [לא בפורום] ו.....OMG...שכחתי איך קוראים לו!!! נו טוף.....עוד מעט יפתח בא!!!! וופיייייייייייי, ייפתי!!!!!!!!!!!!
[אל תשאלו אותי מי זה אין לי שמץ....] שרה ורותם התפנו ללכת עם ייפתח [האל ושליט כול העמים] קיצ...אני אקצר, כי אני חפרנית רצח....רעות
הצתרפה מאוחר יותר... היינו בגג, ירדנו קנינו אוכל, עלינו לגג, ירדנו עלינו...היה שמייח
כמובן סגדנו לייפתח! ויש אפילו פסל! [שי אתה רשע!!! חיללת את קודשו של יפתח!!!!!!] קיצ....היה מצחיק מאוד ושמייח [מירה
באה לבקר, אייל וחן התנחלו על הצ'יפס, והטרידו אותי עם דבר רוטט מוזר....] ציפינו לראות את בתאל [גם פורום ס"פ ואה!] אבל היא לא באה....נו, טוף, פעם הבאה
מי שלא היה הפסיד!!!! פורום לינקין [ייפתח] שליטע
תמונות אין...כי המצלמה שלי מתה
ערב טוף!!!
עלינו לגג לאחר הכרות חפוזה, וב1 וחמשה ירדנו למטה

SAMAR

New member
למה יש משפט מוזר למטה?!../images/Emo4.gif

תתעלמו ממנו....

®NuLy®

New member
הגעתי רק עכשיו...

ואני רוצה להרוג אנשים
היה אחלה של מפגש!!!! וזה שאפחד לא יודע איך קוראים לו - זה עומרי
חחחחחחחח שי הוא פאקץ שחילל את קדושתו של יפתח!!!!! יפתח תעשה לי מתנחל (בקרוב בחתימה) ממממ אין לי עוד מה לספר באמת היה מפגש מצחיק במיוחד!! מקווה שיהיו עוד (והפעם בירושלים) שי אני עדיין כועסת עלייך שהרסת את הפסלים של יפתח

giant G

New member
תודה תודה אבל העיקר שאנחנו חושבים

אותו דבר כמה פעמים אמרנו אותו דבר במפגש הזה?!?!?! XD חחחחחח הפסלים של יתפח הרוסים אההה אהההה P:

למעלה