אפפפפפפפפפצ'י../images/Emo9.gif
היה שליטע!!!!!! שעה 8 וחצי התעוררתי לי.... שעה 10 הייתי בתחנת הרכבת בבית שמש וראיתי את רותם!!
דיברנו לה לה לה פקה פקה.... הרכבת איחרה קצת...היה עמוס ולא מצאנו את שרה וגלי, ואז ממרחקים ראינו את שרה והתמקמנו לנו במושבים... הנסיעה הייתה משעשעת לאור העובדה ששרה ורותם התרגשו לפגוש את.....יפתח!!!!!!!!!|סוגד| הגענו לאזריעלי.....חםםםםםםםםםם!!! ליווינו את גלי ושרה למפגש אמינם, שהיה אמור להתחיל ב12, אבל משום מה באו אנשים רק בוחצי.....הממממממ...אני פגשתי את אייל [פורום ס"פ וג"ש...ונתתי לו ברכה, יומולדת וזה....] חן ושי באו מוקדם, הלכו להסתובב חחחחח, ודוד שגם בא מוקדם הצטרף אלינו
הנה אנשים!!!!!! מצאנו אנשים מפורום אה! חחחחחחחחXD התמקמנו לנו יפה ליד קיר הפיות [לא לפני שהתאפקנו לא לשבת, שלא יבוא איזה שומר מפחיד....] ופגשנו את, טוני, אולגה [לא בפורום] ו.....OMG...שכחתי איך קוראים לו!!! נו טוף.....עוד מעט יפתח בא!!!! וופיייייייייייי, ייפתי!!!!!!!!!!!!
[אל תשאלו אותי מי זה אין לי שמץ....] שרה ורותם התפנו ללכת עם ייפתח [האל ושליט כול העמים] קיצ...אני אקצר, כי אני חפרנית רצח....רעות
הצתרפה מאוחר יותר... היינו בגג, ירדנו קנינו אוכל, עלינו לגג, ירדנו עלינו...היה שמייח
כמובן סגדנו לייפתח! ויש אפילו פסל! [שי אתה רשע!!! חיללת את קודשו של יפתח!!!!!!] קיצ....היה מצחיק מאוד ושמייח [מירה
באה לבקר, אייל וחן התנחלו על הצ'יפס, והטרידו אותי עם דבר רוטט מוזר....] ציפינו לראות את בתאל [גם פורום ס"פ ואה!] אבל היא לא באה....נו, טוף, פעם הבאה
מי שלא היה הפסיד!!!! פורום לינקין [ייפתח] שליטע
תמונות אין...כי המצלמה שלי מתה
ערב טוף!!!
עלינו לגג לאחר הכרות חפוזה, וב1 וחמשה ירדנו למטה