שרשור מפגש!

WoLfN

New member
ד"א...

חילזון הוא לא חרק...

סתם זה מה שהתחשק לי...

שימי לב לתחכום!(כן ממש
) הדבורה שהיא הכי מהירה- למי שבטוח ירשו. חיפושית שהיא לא ממש מהירה אבל גם לא איטית כמו החילזון- למי שאולי ירשו. חילזון הכי איטי- למי שאין סכוי שירשו.

מי שנעלם משלם <.<

והנשף היה אכזבה קלה למרות שהיה מעולה, כי עדי חופית סטטה ועוד מלא לא באו ;0; לפחות יצא לי לפגוש את הארוקה והוטארו
^^

חחח

היו כמה דברים מצחיקים אז ריי למישו"ההיתי בטוחה שאתה בן 12 חנון נמוך ורזה"או משו כזה ריי למישו"איזה מידה אתה בנעליים?" מישו לריי"46/47" ריי"ביג פוט" נאקו עיבי ומישו רוקדים ומרעידים את הבית מישהו מצלצל בדלת ואז מישו מור(ניראה לי) ועוד מישהו הולכים ליבדוק אין אף אחד ואז שהם עולים למעלה ענק בלונדיני מתהלך במיזדרון והולך משם מישו מנסה לידחוף את נאקו מהמרפסת כולם מציירים ורק למישו לא יוצא שום דבר אדם לבוש לבן מופיע באופק מהמרפסת בועט בפנסים וצועק על כל העולם ובסוף מתגלה כגד(היו לו גם כנפיים אבל הוא לא לבש אותם) גד מתבודד על המרפסת וגורם לאנשים לחשוב שהוא קפץ/היתמזג עם הקיר דיסקים של אוונאסאנס נילכחו ממני נאקו קיבלה את הדיסק הצרוב הראישון שלה כולם יודעים לשיר ביפנית ורק מישו לא מבין מילה>< עיבי חתולה גדולה שוב עיבי נאקו ומישו מחריבים את הבית ואז כולם הולכים ומישו פיספס את הרכבת אז הוא נוסע במונית

למעלה