שרשור מפגש!!!

revavonet

New member
שרשור מפגש!!!

נתחיל אולי במי מכם מוכן ורוצה לבוא לירושלים, כדי שנדע כמה אנשים יהיו.
אנחנו מדברים על תחילת דצמבר, אז תתחילו לזרוק תאריכים שמתאימים, ואז נצביע לגבי זה.

revavonet

New member
האם מישהו מוכן להעביר הדגמה כלשהי?

ואם כן, מה הציוד הנדרש?

motip3

New member
מפגש פורום

כתבתי לך את הדברים גם כתגובה לאחד השרשורים. על מנת שלא ילכו לאיבוד אני שולח לך אותם גם כמסר:

מניסיון המפגשים הקודמים:

את קובעת את כמות המשתתפים בהתאם לגודל המקום והתשתיות.... בכל מקרה אני לא חושב שיש טעם ליותר מבערך 15 משתתפים. רשאים להרשם כולם, אבל יש עדיפות לכאלו שכבר היו במפגשים קודמים ולכאלה שפעילים בפורום בין בשאלות ובין בתשובות. ואם נשאר מקום ניתן לשלב גם את הקוראים הסמויים.
תצרי קשר במסר או במייל עם לירון ותראי מתי היא מגיע ובהחלט אפשר ורצוי להתכוונן לפי התאריכים שלה. רצוי כמובן ביום חמישי כי המפגשים האלו מתארכים לשעות הלילה המאוחרות וככה אין לחץ של לקום לעבודה למחרת וכו'.....
מבחינת מה להביא, זה אחרי שנראה כמה אנשים יש אז נחלק משימות שכוללות: שתיה (רצוי פשוט מים מינרלים), כלים חד פעמים, מרק (זה צמיד נחמד בחורף), לחמים, פשטידות, גבינות, סלטים וכו' ומה שיותר מלוח ליותר טוב וכמובן משהו מתוק כל אחד אבל רצוי לא עוגות כי אחרי כל הארוחה והפרלינים כבר לעוגה כמעט לאף אחד לא נשאר כוח.

motip3

New member
זה לא אמור להיות סוף דצמבר?

ואז אני חושב שיהיה נוח ביום חמישי ה-27/12 זה כבר אחרי חנוכה, למיטב זכרוני בפעם שעברה זה הפריע לאנשים שזה יצא לפני או בזמן חנוכה בגלל כל הארועים של הילדים והמשפחתיים. ואין לי שום בעיה להגיע לירושלים.

revavonet

New member
תודה רבה מוטי

אני מחכה לתשובה מלירון ואז נבדוק תאריכים מתאימים, ואחר כך נמשיך.

maxcalifornia

New member
בירושלים

mashkiayeruka

New member
כמובן שגם אני בעד ירושלים

אפשר גם אצלי בבית, בקיבוץ (העירוני) אם כי הוא לא גדול, אך יש בו נוף משגע והוא חם ונעים ומלא שוקולדים תמיד...
חשבתי אולי שמוטי יעשה לנו הדגמה של סגירה רגילה של פרלינים עם שקף, וסגירת פרלינים עם נוזל בשיטת השקף ההפוך- פטנט לא רשום אך גאוני שהוא המציא והפורום שלנו מפיץ...
בכל מקרה, אני כבר מתחילה לעבוד על הפרלינים לקרא המפגש

ניליס2

New member
אשמח לירושלים

הסלון שלי לא יכיל יותר מ5 אנשים אז אני אפילו לא מציעה, אבל אם מישהו רוצה להשאר לישון בירושלים אחרי אוכל לארח...

revavonet

New member
עדיין אין תאריך, מחכה לתשובה מלירון

ברגע שתהיה תשובה, נקבע תאריך, ואז נריץ מי בא ומי מביא מה.
שבוע טוב ושקט לכולם.

revavonet

New member
עדיין לא שמעתי מלירון ונראה לי

שאחכה לתשובה עוד שבוע בערך ואחר כך נקבע תאריך למפגש

למעלה