שרשור מפגש #3 עפ``י בחירת הרוב התאריך שנקבע הוא 21/12 יום חמישי. המיקום-קניון עזריאלי [בגג]. תשרשרו
K Karin917 New member 11/12/06 #1 שרשור מפגש #3 עפ``י בחירת הרוב התאריך שנקבע הוא 21/12 יום חמישי. המיקום-קניון עזריאלי [בגג]. תשרשרו /tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo45.gif
שרשור מפגש #3 עפ``י בחירת הרוב התאריך שנקבע הוא 21/12 יום חמישי. המיקום-קניון עזריאלי [בגג]. תשרשרו /tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo45.gif
S Shusho New member 12/12/06 #30 אהה! הזכרון שלי לא טוב בפנים... ממש לא. אם תראי אותי ותזהי אותי תגידי לי בבקשה
D devilz New member 11/12/06 #11 מממ... אני וקארין נדגמן חזיות... את כבר תיראי ממ... קארין... דוגרי איך נמצא כולנו זה את זה... ובאיזה מהגגות? כאילו.. יש שתי יציאות כזה.. (וקארין... אנחנו שוב נפגשות ברכבת מניחה שזה היה לך ברור...)
מממ... אני וקארין נדגמן חזיות... את כבר תיראי ממ... קארין... דוגרי איך נמצא כולנו זה את זה... ובאיזה מהגגות? כאילו.. יש שתי יציאות כזה.. (וקארין... אנחנו שוב נפגשות ברכבת מניחה שזה היה לך ברור...)
K Karin917 New member 12/12/06 #27 ../images/Emo2.gif אני לא מדגמנת שומדבר../images/Emo10.gif ובגלל שיהיה קר אז כנראה לא נפגש בגג אלא באחת מהקומות התחתונות [אני אודיע יום-יומיים לפני המפגש]. וברור שנפגש ברכבת..
../images/Emo2.gif אני לא מדגמנת שומדבר../images/Emo10.gif ובגלל שיהיה קר אז כנראה לא נפגש בגג אלא באחת מהקומות התחתונות [אני אודיע יום-יומיים לפני המפגש]. וברור שנפגש ברכבת..
א אושרי59בכחול New member 16/12/06 #44 אם צריך להביא מצלמה למפגש אני יבוא למפגש עם מצלמה אנלוגית וסרט צילום שחור לבן