ממוזג, נגיש וקרוב למקורות מזון חיוניים.
B Beyond The Veil New member 25/6/07 #13 ../images/Emo45.gif אם כבר אז אני בעד להפגש ליד UFO ../images/Emo3.gif (זה שער 7, לאנשים שיתקשו למצוא)
../images/Emo45.gif אם כבר אז אני בעד להפגש ליד UFO ../images/Emo3.gif (זה שער 7, לאנשים שיתקשו למצוא)
B Beyond The Veil New member 25/6/07 #22 וולווט זו החנות הגותית ההיא? רק להיות בטוחה../images/Emo3.gif
ס סער טובי New member 26/6/07 #70 זה -כל כך- לא משנה במיוחד בהתחשב בעובדה שוולווט וUFO זה מרחק של.. הממ.. מטר אחת מהשניה, פלוס מינוס P:
זה -כל כך- לא משנה במיוחד בהתחשב בעובדה שוולווט וUFO זה מרחק של.. הממ.. מטר אחת מהשניה, פלוס מינוס P:
D danduuu New member 25/6/07 #12 ../images/Emo45.gifנראה לי שהכי כיף שם חוץ מזה שאני מגיעה מהקריות ואני יורדת בעזריאלי, אני לא מכירה את ת"א כזה טוב וגם אין לי כ"כ הרבה כסף [עולה לי 72 שקל הנסיעות רק] אז אני מעדיפה לא להסתבך ולרדת שם, והגן המשולש זה שתי דקות משם ברגל אז לא אכפת לי כ"כ.
../images/Emo45.gifנראה לי שהכי כיף שם חוץ מזה שאני מגיעה מהקריות ואני יורדת בעזריאלי, אני לא מכירה את ת"א כזה טוב וגם אין לי כ"כ הרבה כסף [עולה לי 72 שקל הנסיעות רק] אז אני מעדיפה לא להסתבך ולרדת שם, והגן המשולש זה שתי דקות משם ברגל אז לא אכפת לי כ"כ.
L lacrimosa girl New member 25/6/07 #17 ../images/Emo45.gif אלא אם כן יהיה איזה 60 מעלות ../images/Emo178.gif
L lacrimosa girl New member 25/6/07 #6 הפארק ליד שוק הכרמל? אם כן, להביא אוכל לציפורים וסמים. ../images/Emo3.gif
L lacrimosa girl New member 25/6/07 #9 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif נראה לי אידיאלי ולא מוצף בישראבלוגרים D=