שרשור מפגש-איקון

מ א ג ר ט

New member
שרשור מפגש-איקון

בינתיים יש שלושה חברי פורום שאישרו את הגעתם, אבל אני לא דואגת לכם. יום שני בארבע (עד שתגידו לי אחרת) מקום- ליד הסינמטק יש שלט ענק של איקון (מקום מצוין להצטלם בו אהמהם) סימן היכר: אני אהיה שם.מה שאני אלבש סביר שאני אגע רק מחר בערב, אבל שזה לא יטריד אתכם. מישהו מתנדב לבוא אם משהו קצת יותר בולט מאשר עצמו? אנחנו צריכים להפיץ מספרי טלפון, או שכבר נסתדר? לא נראה לי שתהיה בעיה כלשהי. אז הנה נפתח בזו שרשור תירוצים למה אתם לא יכולים להגיע. יש לנו שיא לשבור (שיזוף זה כבר עניין שחוק). אני רוצה לראות מקוריות!

Nogmor

New member
אהה! יש לי וזה לא תירוץ!

העודה בתנור ואני חייב להיות זה שמוציא אותה! וזה לא תירוץ.. אני באמת אהיה בעבודה, ומכיוון שאני ממש ממש דנדש חדש - אני עוד לא זה שקובע מתי אני עובד או לא. :-\ עוד מעט. אבל אני בטח אראה אותך\כם בפילקוקיה של ס"ג.

TheBursar

New member
יום שלישי!!!!

אני לא מגיע בשני.. אני מגיע בשלישי בבוקר עד רביעי בבוקר

Athaclena

New member
אני לא אהיה

שלישי בלילה (מ-10, ב2 הרצאות) וחמישי במשך היום (כנראה, אי"ה וכו') שלישי בלילה לבד (כלומר רק עם חברות), חמישי עם הבת ואולי גם האיש (!!)

חנונים.

trillian

New member
מה אתה משחק אותה, עומו

אתה מותיקי האייקון לדורותיו.

הייתי...

ראיתי רק את לימי (הגעתי ב 13:00 ו חזרתי ב 17:30) קניתי שלושה פראצטים (תמונות בקרוב) קניתי כרטיסים להרצאות ביום רביעי ושיחקתי מאנצ'קין

מ א ג ר ט

New member
דווחתי

לימי דיווחה שהיא פגשה אותך אבל לא ראינו אותך מאז כדי שגם אני אוכל להטריד אותך קצת.

morashty

New member
גם לך הוא כתב burn this book ?

לא היה לי זמן לשאול אותו למה הוא כתב את זה.

ארג

גם היום הייתי ושוב פגשתי רק את לימי!! איפה הייתם?? אפילו את רוני לא ראיתי (באמת תמוהה)

למעלה