שרשור מסקנות יום מרתון

כן אני יודע הסתבכתי עם

http:// בפורום החדש לא יודע למה אבל יש פעמיים ולכן יש למחוק אחד איזה לחץ!!!!!

no wonder1

New member
סיכום שלי

בימים של המרתון (בעיקר בראשון) הצפיות שלי עולות. בדקתי עכשיו באנליסטיק, ניסיתי להשוות בין יום שבת לראשון ששניהם ימים חזקים. הורדתי את הכניסות מהארץ לגמרה משני הימים, ויש עליה של 50+ צפיות מיום שבל לראשון. זה לא מבוטל. בדקתי את יום שלישי שעבר ושם ראיתי שהצפיות הנוספות באמת מישראל, אני מניחה שמהקומונה. האמת שלי התהליך לא לקח כ"כ הרבה זמן (מאוד יכול להיות שפה זה גם קשור למהירות של אינטרנט), אבל אני מבינה איך זה יכול לקחת כ"כ הרבה זמן. המכניות של הפעולה לא מפריעה לי בכלל, לרוב באוצרות שאני לא נמצאת אני פשוט עושה הדבק. לא מפריע לי שזה גם מה שעושים באוצרות שלי. לדעתי שווה לתת לזה ניסיון של חודש כדי באמת להגיע למסקנות נכונות. אנחנו נכנסים לתקופה של חגים, עוד מעט תהיה יותר תנועה באתר והצפיות יותר קריטיות (אני מינחה שיותר אנשים יחפשו במטרה לקנות). אני רוצה להוסיף למה שנאמר פה שבוע שעבר. אני כן חושבת שיש משמעות ללבבות, אפילו של מוכרים אחרים. לי יש מספר לקוחות שהם מוכים, גם אני כמוכרת קונה באטסי. בנוסף, גם אם הליבוב הוא במטרה להוסיף לאוצר, מה רע?! עוד חשיפה.

לימיצ

New member
חחח, אני אמרתי 10 דקות../images/Emo13.gif אבל לא קראת טוב...

כתבתי, שמדדתי כמה אני מצליחה לעשות ב010 דקות, והצלחתי להגיב על 30 ומשהו אוצרות
אני מניחה שקיבלתי כמה ברכות אתמול בלי לדעת בכלל..
אני רוצה להגיד לכן שכל הכבוד, באמת, הניסוי והתהייה האלה מעולים, המרתון הזה מביא את האוצרות שלנו לדפים הראשיים של האוצרות, שזה מדהים בפני עצמו (רבאק, יש שם מעל 100,00 חנויות!), נגדי שרק 2000 איש עושים אורצות..איך שלא תסובבו את זה זה מראה את הכח שיש לנו ביחד. אני לא השתתפתי אתמול אבל אני לא חושבת שיש צורך להתנצל, לא תמיד מתאים לכולם לשבת שעה וחצי על משהו, אבל יש כאן מספיק אנשים שישתתפו בכל סבב כזה, ואולי בפעם הבאה גם לי יסתדר. תמשיכו עם הנסיונות (ימים שונים זה רעיון מעולה), אני בטוחה שע"י המחקר הזה בסוף יהיו תובנות.

artfields

New member
אני כן חושבת

שצריך להמשיך עם המרתון של יום ראשון. אני, אישית, קיבלתי קמה לבבות אתמול ואני בטוחה שגם בגוגל עלו לי הציפיות. אני אוהבת לאכין את האוצרות וגם לחשוב על original themes ולא כל כך רוצה להיות מוגבלת בטגים טרנדים ובעוד הגבלות שעלו כאן. נכון שזה לוקח זמן אבל לא חייבים להשתתף אם זה לא משרת אותכם. אני בינטיים עוד לא מכרתי בחנות שלי שום פרית בכלל ואני חושבת שהחסיפה כן יכול לעזור לי.

glassarah

New member
שמתם לב...

שבאופן כללי ה"חום" של האוצרות עלה בזמן האחרון? פעם היה בדף הראשון אחד אדום, אחד צהוב והשאר כבר היו ירוקים, ועכשיו כל הדף הראשון אדומים וכתומים. מעניין...

efratjewelry

New member
אני בעד להמשיך עם המרתון בינתיים

היה מתיש -התחלתי טיפה מאוחר, הספקתי להגיב על הכל, להכין אוצר , להודיע ולשתף . סיימתי בערך ב10 וחצי - די על הקרשים אבל אני חושבת שיש יותר חשיפה כך. סוף סוף מתחיל לזוז משהו בחנות והיו כמה מכירות חדשות לאחרונה - לא יודעת אם לשייך את זה לאוצרות, חידושים שהתחלתי לאחרונה או סתם במקרה. אבל בהחלט יש יותר צפיות בזמן המרתון ואחריו וזה לא נראה לי רק אנחנו. אם לאוצר ממוצע שלא מגיע לשום מקום יש 40-60 צפיות, לאלו שמגיעים לדפים הראשונים יש יותר ואנחנו לא כ"כ הרבה. נוספים לבבות לחנות ולפריטים ואולי מישהו מהם גם יקנה בעתיד? נכון שאין כ"כ זמן להנות מהאוצרות - אבל תמיד אפשר לחזור אליהם אח"כ ולראות (וזה גם יוסיף להם צפיות בודאי)

nonibam

New member
המחשבות שלי בנושא...

קודם כל - מבחן התוצאה. לא זכיתי לאף מכירה. לא בזכות האוצר הקודם (שהיה בעמוד הראשון עם כמעט 4000 צפיות (אם אני זוכרת נכון)) ולא הפעם. מצד שני - זכיתי להיכלל בהרבה מאוד אוצרות של אנשים שאני לא מכירה, לא מהקומונה, ולא מטימים אחרים... שזה גם משהו - החשיפה לאנשים חדשים... הלבבות... וכמו שקראתי איפשהו - זה מרחיב את רשת קורי העכביש סביב החנות בהקשר של Suggested Shops... כרגע אני מרגישה שיש לי בעיה בחנות עם הפריטים, הצילומים ועם הקו, אבל פשוט לא מצליחה להגיע לטפל בהכל... מעדיפה להשתתף באוצרות כשאני מצליחה ומסתדר לי.... בשאר - מטפלת טיפין טיפין...

מסקנותיי...

נכללתי בשלושה אוצרות בלבד. יצרתי אוצר עם שש בנות מהפורום, כפי שנתבקשנו.. הגבתי לכל האוצרות בלי יוצא מן הכלל. לא היתה עליה בצפיות בחנות שלי. מכירה לא היתה. מסקנות??....כן...יש לי.

למעלה