שרשור מסע 2002!!!

smiling moon

New member
אנשי נוער מרצ היצרתיים:

כל חבר נוער מרצ חייבל לקרוא הודעה זו עד סופה- תהנו... העיקבות במסע ההולך ומתקרב החלטנו להתחיל בחיפוש אחר אנשים יצרתים. אם אתם עונים על הדרישה אתם מוזמנים לפעול. אז ככה: * הימנון- אנחנו צרכים שיר ערכי וחביב( שמתקשר לנושא המסע כמובן). אם אתן\ם יודעים להלחין או לכתוב מילים אני עשו זאת בהקדם האפשרי. השיר הכי טוב יוקלט ויזכה להשמע במשך כל המסע. * פלייארים- המכרז על הפלייאים לא נסגר אם יש לכן רעיונות יצרתים לפליאירם שקשורים למגילת העצמאות, הנושא המדיני כלכלי או זכיות אדם אתם מוזמנים להביאם לכתב. * פלריגים-עיצוב הפלריגים נמשך, כל עיצוב של הסיסמא שהתקבלה במזכירות יכול להיות העיצוב שיוצג בגאווה במסע 2002. ( בבקשה תקפידו שלא יעבור את השלושה צבעים). * סטיקרים- אותו דבר. ועכשיו משהו חדש הזדמנות חד פעמית!!!!!!!!!!!!!! יש לנו את ההזדמנות להציא בסביבות ה-500 בלנקים באיכות מדהימה שכוללים 4 צבעים. כל סיסמא שאינה עולה על 4 מילים, אתם מוזמנים לעצב יחד עם הסמליל של נוער מרצ, אנא תזכרו שהבלנקים ישמשו אותנו בתקופה הקרובה רחוקה וכן הסיסמאות צריכות להיות בנושאים רלוונטים כללים. את כל היצירות הגאוניות שלכם אתם מוזמנים לפרסם כאן אך חובה עליכם לשלוח אותם ל- [email protected] עד יום שני, אני חוזרת עד יום שני ויפה ימים אחדים קודם. לפרטים נוספים ניתן לפנות אלי באימייל. עובודה יצרתית מהנה עד מאוד- סתיו.
עוד תשמעו ממני....

smiling moon

New member
עוד, עוד, עוד- עבודתכן\ם לא נגמרה

אני אפילו לא צריכה להטיל ספק בעובדה שכל פעילו בתנועתינו היקרה מחכה בקוצר רוח להיות חלק ממסע 2002!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולכן הנה מספר הזדמניות: ערב חברתי- באחד מלילות המסע רוצים אנו לארגן ערב כישרונות נוער מרצ. לערב זה יש שני אופנים: סניפי- כל סניף מתבקש להכין קטע כלשהו לערב מדהים זה. עצמי- כל פעיל יכול להשתתף באופן עצמי במופע. לאיסורים ובירורים אתם מוזמנים לפנות אלי. כל התוכניות צריכות להיות מאושרות אז אנא ממכם דברו עם סניפכם ועם עצמכם ותחזרו אלי. בנוסף לזאת אני צריכ מתנדב שיעזור לי לרכז את הערב הזה. פעילויות פולטיות: הפניג בבאר שבע- ביום הראשון של המסע אנו נערוך הפניג גדול במקום מרכזי בבאר שבע. כל אדם שיכול לעזור מבחינת גימיק, רעיונות, מקום, אירגון כל דבר בכלל מוזמן לפנות אלי. מבצע צמתים- אנו מתכננים מבצע צמתים גדול במשך המסע כל רעיון גימיק יתקבל בברכה. קרית גת- אנחנו רוצים לעשות מפגש הזדהות עם תושבי קרית גת בנושא סגירת המפעלים- כל רעיון אלי. ירושלים- הפגנה, כל רעיון אנא צרו קשר. ובאופן כללי ריוען לגימיק, מקום, קשרים שיש לכם עם אחרת מהעיריות, עתונים, באמת כל דבר בבקשה תשלחו לי לאימייל- אל תפנו אלי דרך הפורום. מי שרוצה פירוט על יתר המסע- נחשו מה גם צריך לפנות אלי. ועוד שתי בקשות- אנחנו צריכם אנשים שיצטרפו לצוות הפולטי כל פעיל מוזמן!!!!!!! ( בואו בואו, כיף, כיף). את כל המידע שהעברתי בשתי ההודעות האחרונות תעבירו בבקשה לסניפכם האהוב. ולסיכום - כל דבר ממש כל דבר- לאימייל שלי ( נראה לי שאני חוזרת על עצמי). stav47@hotmail .com תהנו תהנו- מקווה לראותכם מסע 2002 יוצא לדרך!!!!!!!!!!!!!!!!!

smiling moon

New member
המון טעויות כתיב ודיקדוק../images/Emo4.gif

מצטערת - ההיתי בישיבה של צוות מסע מאז 7 בבוקר. אנא רחמו אלי. תחייכו.

smiling moon

New member
עזרה!!!!!!!

קודם כל תודה לכל האנשים שכן פנו אלי באימייל, שאר האנשים מוזמנים עדיין לפנות אלי לכל הצעה. חוץ מזה אני צריכה לארגן הפניג בבאר שבע- זזאת אומרת לא הפגנה אלא משהו יותר צבעוני עם מוזיקה משהו כזה, כמובן שעדיין נחלק חומר. בכל מקרה כל הצעה לגימיק מרכזי ממש יעזור. תושבי באר שבע והסביבה - אני צריכה מקום מרכזי בבאר שבע שנוכל לעשות בו את ההפניג. לכל הצעה- בבקשה תפנו אלי. יום נעים- סתיו קצת עצוב- שירשור רק שלי.

למעלה