עוד, עוד, עוד- עבודתכן\ם לא נגמרה
אני אפילו לא צריכה להטיל ספק בעובדה שכל פעילו בתנועתינו היקרה מחכה בקוצר רוח להיות חלק ממסע 2002!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולכן הנה מספר הזדמניות: ערב חברתי- באחד מלילות המסע רוצים אנו לארגן ערב כישרונות נוער מרצ. לערב זה יש שני אופנים: סניפי- כל סניף מתבקש להכין קטע כלשהו לערב מדהים זה. עצמי- כל פעיל יכול להשתתף באופן עצמי במופע. לאיסורים ובירורים אתם מוזמנים לפנות אלי. כל התוכניות צריכות להיות מאושרות אז אנא ממכם דברו עם סניפכם ועם עצמכם ותחזרו אלי. בנוסף לזאת אני צריכ מתנדב שיעזור לי לרכז את הערב הזה. פעילויות פולטיות: הפניג בבאר שבע- ביום הראשון של המסע אנו נערוך הפניג גדול במקום מרכזי בבאר שבע. כל אדם שיכול לעזור מבחינת גימיק, רעיונות, מקום, אירגון כל דבר בכלל מוזמן לפנות אלי. מבצע צמתים- אנו מתכננים מבצע צמתים גדול במשך המסע כל רעיון גימיק יתקבל בברכה. קרית גת- אנחנו רוצים לעשות מפגש הזדהות עם תושבי קרית גת בנושא סגירת המפעלים- כל רעיון אלי. ירושלים- הפגנה, כל רעיון אנא צרו קשר. ובאופן כללי ריוען לגימיק, מקום, קשרים שיש לכם עם אחרת מהעיריות, עתונים, באמת כל דבר בבקשה תשלחו לי לאימייל- אל תפנו אלי דרך הפורום. מי שרוצה פירוט על יתר המסע- נחשו מה גם צריך לפנות אלי. ועוד שתי בקשות- אנחנו צריכם אנשים שיצטרפו לצוות הפולטי כל פעיל מוזמן!!!!!!! ( בואו בואו, כיף, כיף). את כל המידע שהעברתי בשתי ההודעות האחרונות תעבירו בבקשה לסניפכם האהוב. ולסיכום - כל דבר ממש כל דבר- לאימייל שלי ( נראה לי שאני חוזרת על עצמי). stav47@hotmail .com תהנו תהנו- מקווה לראותכם מסע 2002 יוצא לדרך!!!!!!!!!!!!!!!!!