שרשור מסך הזהב...!

ralielbiton

New member
שרשור מסך הזהב...!

מקווה שהצבעתם ליודיוד ואגמושלמת שלנו ולאמ"ל כמובןןןן!@@!!! חוצמזה נשאר להתפלל ולקוות שהם יזכו !!! מה יקרה לדעתכם? יהודה ואפרת ישבו ביחד??? באיזה שורה ישבו? מי מנצח? מה יגידו בנאום הניצחון שלהם ב"ה כל מה שקשור שרשרו לפההה

אביחי 33

New member
עם תקווה ואמונה ע=נ=ק=י=ת../images/Emo99.gif

שאגמוש תזכה
אני מאמין בלב שלם

LiRooZ

New member
בע"ה יהודה יקח

אני מקווה מאוד הוא יקח... וגם אם לא אז לא נורא, כולם יודעים מה הוא שווה. זה בסה"כ פסלון, לא נורא אם הוא לא יקח השנה... הוא כבר 3 שנים לוקח את הפרס... אז לא נורא אם השנה הוא לא. אבל בתקווה ואמונה רבה אני מקווה שהוא יבחר.

אביחי 33

New member
זה לא ממש "פסלון"../images/Emo106.gif

זה מקדם את הבנאדם במלא. חוץ מזה שהפסלון הזה מלא הערכה על שנה נפלאה, אלא זה פותח לו דלתות ע=נ=ק=י=ו=ת בפני סוכנים,תוכניות,טלנובלות וכאלה.

LiRooZ

New member
כן ברור, אבל...

אם יהודה לא יקח השנה זה לא יהיה כזה נורא. כולם כבר יודעים מי הוא, ומה הוא שווה. וזה שהוא לא יזכה לא יהרוס לו בכלום. אני מקווה מאוד מאוד שהוא יזכה גם השנה, זה רק יכול לעשות טוב. מחר נדע הכל, בע"ה יהיה טוב.

../images/Emo106.gif הזדמנות אחרונה ../images/Emo70.gif ../images/Emo106.gif

מ 7:00 עד 17:00 יש הזדמנות אחרונה בהחלט לקבוע את תוכנית השנה!!!! זאת הזדמנות חד פעמית!! אז מי שהצביע וגם מי שלאאא להצביע לאמללל כי הסיכוי שלנו לזכות ממש אבל ממש קלוששש להצבעות: 9998888 057 זיכרוו
ההצבעות מ7:00 בבוקר עוד 17:00 אחר הצהרים
-עינב-
*** מישהו יודע איפה יהיה הטקס
תודה מראש

כאילו ---->

הרגע קלטטתי שזה בפ"תתת אז אני יכולה ללכת כי אני גרה בפ"תת אחחחח וזה ככה קרוב לבית שששלללייי

לי לא.. ../images/Emo70.gif ../images/Emo122.gif ../images/Emo108.gif

חח כאילו כןל צריך כרטיס אבל אמא שלי מכירה מיש'ו שעובד בהיכל התרבות בפ"ת והוא משיג לי כרטיס אולי אפילו 2...

את הולכת למסך הזהב ולא אמרת לי../images/Emo35.gif

יאאאאא שווה לךךך אפשר גם לבוא איתך
אני יתנהג יפה

למעלה