שרשור מסודר פרק 7

• פותח הנושא RBA
  • פורסם בתאריך

RBA

New member
ומה קורה לנו כאן?

NOW WE ARE TAKING עכשיו מתחיל משחק מסוכן של שיין מול ויק וסצינת הסיום מעידה על כך ששיין מאיים בחזרה על ויק שאם יקרה לו או למישהו משהו הסיפור על טרי ושאר מעשיו של ויק ייחשפו. רוני מבין ששיין אחראי למוות של לם(ולדעתי אנחנו נצפה להפתעה מהכיוון של רוני דווקא) - מעניים איך ייתקדם הסיפור כאן. המחליף העתידי: קווין של ויק מקבל קצת יותר זמן מסך ואני אוהב את הדמות שלו מאד. בילינגס ודאץ' - אני מת על הצמד הזה. אבל בואו נעזוב הכל ונתמקד במי שהעונה הזו היא סביבו: DETECTIVE SHANE - תמיד היה שנוי במחלוקת, תחמן, מגיע למקומות שקשה לצאת מהם ומסתבך. שיין עושה את מה שהוא מתבקש לעשות: להגן על עצמו בכל מחיר והוא מעמיד את מקי בבעייה. פתיחת הפרק הייתה חזקה ביותר: זה התחיל בסצינה שגורמת לחשוב, זהו הוא מתאבד - ואז רואים את התמונה של טרי ומבינים שהולך להיות חם עד סוף העונה. אני מת מסקרנות לאן אנחנו הולכים מכאן וכמו שמישהו ציין יפה ובצורה מושלמת: זה ייגמר בכלא או בגיהנום. כפיים לדבר הכי טוב בטלוויזיה

כמה דברים שלא הבנתי

מה שיין רצה מהבחור בתחנת דלק? הוא סגר משהו עם הארמנים או משהו כזה, אבל לא הבנתי למה בסוף רצחו את הבחור מהתחנה. מה הקטע עם גילרוי והאישה הזו? לא הבנתי מה שיין ניסה לעשות כשהוא רצה את הפרטים שויק דרש.

raziel47

New member
לפרק היו צריכים לקרוא השקט שלפני הסערה

אני אנסה לענות, ממה שהבנתי שיין רוצה טובה מהארמנים, אז הוא הלך וסחט בעל חנות דלק כדי שיקנה דלק רק מהם. הבחור מהתחנה זה סיפור אחר, זוכר את החדר עם כל הביז-לאטס ההרוגים והיד? אז כנקמה הביז-לאטס הרגו סלבדורים בתחילת הפרק ,ויק עשה עסקה עם מפקד של הביז-לאט'ס להוריד את הרוצחים הסלבדורים שהרגו את כל האנשים בחדר ליד שכונה שנשלטת ע"י הביז-לאטס והם יטפלו בהם, וככה יפסקו ההריגות, והאיש מהתחנה היה אחד מהם. האישה הייתה אשתו של גילמור והיו לה פרטים על מקום שמישהו כמו שיין או גילמור יכלו להתחבא בו, ולמרות זאת שיין לא רצה את הפרטים כדי לברוח כי ויק ידע לאן הוא הולך, הוא עשה את זה כדי להביא את ויק למצב בו הוא יוכל לתת לו את הראיות המפלילות ולאיים עליו בלי לחטוף כדור בראש.

בקשר לגילרוי ואשתו

שיין בא אליה כי הוא ידע שהיא תפנה לוויק ותרצה את העזרה שלו (מהפחד אני חושב) ושיין רצה שוויק יהיה מול הבית שלה וישגיח עליה כדי שיוכל לדבר איתו מבלי שוויק יפגע בו (הרי הוא מול הבית של גילרוי וויק הבטיח שבפעם הבאה שהוא יראה את שיין הוא יהרוג אותו) כל הקטע שהוא רצה את הפרטים שלוויק יש, היה תרגיל.

liorUC

New member
היו לי כמה דברים לא ברורים בפרק 7

לכן אם מישהו מוצא תרגום אני אשמח...

dino_din

New member
אחחחח, איזה פלאש בק ../images/Emo58.gif

כבר היו לנו כמה פרקים כאלו באחת העונות הקודמות כששיין עזב את ויק כדאי להיות עצמאי... עכשיו זה חוזר אלינו אבל עם הרבה יותר מתח. מה שעיצבן אותי זה אסוודה. הוא כזה אידיוט, בשיחה עם הנציג ההוא באתר הבניה הוא סיפר לו שיש להם חפרפרת באחד האירגונים וכנראה שבגלל זה החפרפרת (שכחתי את שמו) לא מגיע לפגישה עם ויק ולא יוצר קשר.... איזה מעצבן זה!

למעלה