שרשור מסודר פרק 6

• פותח הנושא RBA
  • פורסם בתאריך

RBA

New member
שרשור מסודר פרק 6

אנא שרשרו כל מה שקשור לפרק 6 ותסמנו ספויילר

RBA

New member
../images/Emo58.gif פרק 6

קודם כל מזל טוב לטינה שלנו שחזרה(לפ השיחה שלה עם דני, נראה שיש לה יותר בייצים הפעם) וגולת הכותרת: ויק VS שיין:סיבוב 3 ואחרון לדעתי
אהבתי איך שבנו את הפרק: אנטואן מיצ'ל שמגולם ע"י אנתוני אנדרסון מצויין -כל הופעה שלו בפרק היא מבורכת. ויק מבקר אותו ומבין שלא ידו ברצח של לם. 73 רימונים: ויק ורוני נושמים לרווחה כשהם ואים שזה תואם לספירה המקורית אבל החשד גדול שהתעורר הגיע אחרי שויק מסתכל על תיק החקירה ואז נופל לו האסימון. וכמובן העימות בזירתהרצח: הרי היה ברור שנושא "טרי" ו"גווארדו" יעלה ושיין משחק אותה יפה ברמיזות שלו לויק. הפרק מסתיים שויק מאיים על שיין שיהרוג אותו(שוב) אם לא ייעלם. פרק מצויין!

raziel47

New member
פרק מדהים

אין מה להגיד ,פשוט פרק שגורם לי בפעם הראשונה לראות אחריו את השני ברצף במקום לחכות, אני כבר לא יודע מי משחק טוב יותר ,צ'יקליס או גוגינס. הם אפלו עברו את דיוויד סנל (מעניין האמת אם הוא מקבל את אותה משכורת כמוהם) מה שכן הייתה טעות מאוד בולטת בעריכה של הקול מתי שויק דיבר עם הנרקומנית העשירה וחיפש לה על הרגליים כשהוא הגיע לסימני דקירה הוא אמר לה משהו ובמשך כמה שניות השפתיים שלו בכלל לא זזו.

dino_din

New member
רק עכשיו ראיתי ../images/Emo58.gif

פרק חזק ומהיר... סוף סוף הרצח של לם מתבהר לויק וממש לא ברור לי מה הוא הולך לעשות עכשיו... היה אקשן והיה מתח ובכלל הפרק זרם מהר בלי להיתקע. אגב, שמתם לב שמתחילה לנו שם טלנובלה מתחת לאף? טינה שמה עין על הייט שגם הוא נראה מתעניין מצידו וכל זה בזמן שגם דאץ' ממשיך להיות חרמן על טינה ואם זה לא מספיק אז השוטרת שחזרה אחרי הריון (ברח לה השם עכשיו) חמה גם היא על הייט והיא עכשיו המפקדת של טינה. אגב, אם אני זוכר נכון אז דאץ' (שעכשיו מאוהב בטינה) ניסה פעם להתחיל עם השניה... ממש אופרת סבון :)

למעלה