שרשור מסגרות

לוליLuli

New member
../images/Emo140.gifממליצה על מטפלת מדהימה-אין כמוה!../images/Emo41.gif

שמתפנה בימים אלו. מהוד השרון וניתן גם בסביבה. אשה עם לב של זהב! מטפלת מדהימה-אשה שהגיעה לעבוד בכך לפני שנים מתוך אהבה עצומה לילדים ולא כך סתם. אימהית חמה אוהבת ומשקיעה סבלנית חרוצה אחראית ועם ניסיון של שנים והמלצות חמות מכל המשפחות הקודמות שהיא טיפלה בילדיהם בכתב ובעל פה!!! מטפלת בבית הילד אשמח לתת את פרטיה במסר.כי באמת אין כמוה!!!

דנצה

New member
מחפשת מטפלת בנתניה

מחפשת מטפלת לתינוק שיהיה בן 3 חודשים מחודש מרץ בנתניה באיזור רחוב ויצמן?!

ליושוני

New member
גן לבן שנתיים בשוהם

האם יש למישהי המלצה על גני ילדים לבני שנתיים בשוהם? תודה

ersilcoff

New member
גן עירוני (צירלסון ת"א) לעומת גן פרטי

הבן שלי יהיה בדיוק בן 4 בספטמבר. היום הוא נמצא בגן פרטי דו לשוני (דובר אנגלית) של 18 ילדים על 3 אנשי צוות. מתלבטת אם להעביר שנה הבאה לגן עירוני אשר נמצא דקה הליכה מהבית שלי (רחוב צירלסון בת"א) ונחשב לטוב. אשמח לחוות דעת.

דיינו

New member
אני לא מהאיזור שלך

אבל בעקרון גיל ארבע נשמע לי מבוגר מספיק לגן עיריה. גם בני השנה בגן פרטי ויילך שנה הבאה (יהיה בן ארבע וחודשיים) לגן עיריה. ממליצה לך לנסות לברר ספציפית לגבי הגן הזה - דברי עם אימהות בגינה השכונתית. וגם כמובן זה תלןי בילד. האם הילד באופן מיוחד רגיש, או מתקשה חברתית?

bigdd

New member
ממה ששמעתי, הגן בצירלסון טוב

אבל לא הייתי שם באופן אישי, אלא רק קיבלתי המלצה מגננת של גן אחר (שביתי לא שם, אז אני אפילו לא יודעת כמה ההמלצה שלי שווה... :) ) אני חושבת שבגיל 4 הייתי שולחת לגן עיריה, אם הייתי מתרשמת שהוא טוב. ואגב, האם הגן הדו לשוני מוצלח? האם יש לך המלצה לגן אחר לילדה בת באיזור ? מה עם הגן האנטרופוסופי בשטריקר3

דפנה מי

New member
../images/Emo206.gifהתינוקיה של אורלי בקרית אונו../images/Emo20.gif

ברח' ירושלים, עבור בת חצי שנה! דעתכן חשובה לי

לוליLuli

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo53.gifמישהי מכירה גני עירייה בהוד השרון

אז אתמול קיבלנו את הרישום לשנה הבאה ואני....לחוצהההההההההההההההההה איזה גן? מה יהיה? אם יש מישהי שמכירה ומקושרת קצת ותוכל להמליץ/להרגיע......אני ממש אשמח ואודה

לוליLuli

New member
../images/Emo87.gifהקפצה

מק פי צה בבקשההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

לוליLuli

New member
למה זה לא קופץ לעמוד הראשון????????

הקפצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה