*** שרשור מנצח העונה - יובל ***

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
העונה הסתיימה בקול ענות חלושה למרות הסופרלטיבים הרבים שניתנו לה. בתחושה של ניצחון מוצנח. יובל היה יותר על תקן נוכח נפקד כשלא רב עם שני ופרט בעיקר על בדידות. לקראת הסוף הראה שיכול גם אחרת. כל הערב הזה לא עורר שום ריגוש אצלי, גם לא מילות הסיום שלו. לא טרחו להראות את הדיירים המודחים רק כשרצו לראיין אותם. עצוב לי על הבשורה הנוראה המצמררת וצרוף המקרים. מוות של הולך/כת רגל מסתיים בד"כ בהודעה קצרה זה עצוב, למקרה הזה יש פנים...
זה לא סתם מוות. זה מוות מתאונה טראגית, בדרך לצפייה בגמר של הנכד שלה. לא מקנאה ולא מצליחה לחשוב מה עובר עכשיו על ארז.

KAPSULA1

Well-known member
מעניין מי יצא עם ארז למשפחה. אם החברים ליוו אותו או ההפקה. המשפחה שלו לא היתה בקהל

DRORIKO82

Well-known member
ועוד משהו לגבי יובל, כבר כתבתי כאן לא מעט פעמים שהאיש שחקן ברמה הכי גבוהה שיש. מדובר במכור לאח הגדול לא פחות מאיתנו שצפה בכל העונות כולל בערוץ 26. הוא למד היטב את התכנית והצליח לפצח את השיטה. התכנית שלו לזכיה עבדה בצורה הכי מושלמת שיש. ושלא יובן, הוא אחלה גבר, איש שיחה ובחור מקסים אבל הוא גם לא כזה תמים כמו שהוא נראה. זה כמובן לא אומר שהוא לא ראוי לזכיה. עוד פעם שאפו יובל

מסקרפונה7

Well-known member
וואלה מזל טוב ליובל שעוז ערך אותו יפייפה
שמחה שתרצה לא ניצחה בזכות צבא קרידוס וגילי מיילי שלכלכו על שאר המתמודדים

עצוב לי מאד על ארז איסקוב, לא פשוט לעכל תקופה כזו ולסיים בידיעה מרה על סבתא שהלכה לעולמה
ארז היה אהוב על הדיירים ועשה את התכנית לטוב ולרע

KAPSULA1

Well-known member
וואלה מזל טוב ליובל שעוז ערך אותו יפייפה
שמחה שתרצה לא ניצחה בזכות צבא קרידוס וגילי מיילי שלכלכו על שאר המתמודדים

עצוב לי מאד על ארז איסקוב, לא פשוט לעכל תקופה כזו ולסיים בידיעה מרה על סבתא שהלכה לעולמה
ארז היה אהוב על הדיירים ועשה את התכנית לטוב ולרע
לגמרי, היה אהוב גם על אלה שרבו איתו. בסוף הוא היה רגיש לכולם

יונתנסקי

Well-known member
עכשיו, כשייגמר השירשור הנוכחי ונגמרה העונה
לעונה הבאה שוב נצטרך להירשם מחדש ?
אין לי כוח, בעיקר בגלל בעיות הראייה שלי

(עברתי לפני שנתיים ניתוח בעין.
לפי הדו"חות והרשימות הניתוח הצליח.
מה איכפת להם שאני לא רואה טוב ?)

QueenB55

Well-known member