כדור זכוכית מלאכי
נ נוגרי New member 24/9/04 #33 כיון שיש לי תקלה במחשב אני אנסה להעלות תמונה מהגלריה שלי ? מקוה שאצליח
מ מיכלי וניבי שלי New member 24/9/04 #43 ואה!! זו פצצצתית!!! תמונה/ גלויה או מפית?? סליחה על הבורות... אני חדשה בעניין.
צ צוציקית5 New member 26/9/04 #137 אפרתים חן חן לך החמסה האחרונה משגעת! האם ערבבת צבעים כדי לצבוע את המסגרת?
ש שלויימה New member 28/9/04 #142 מקסים. לגבי זו על העץ איך יצרת את ה הפסים לאורך? באיזה צבע השתמשת? היא מקסימה
T t o b i New member 24/9/04 #45 אויייי איזה נוסטלגיה../images/Emo70.gif גם עבודות מהראשונות שהכנתי וגם המצלמה הישנה והפושטית שהייתה לי... טוב הנה
אויייי איזה נוסטלגיה../images/Emo70.gif גם עבודות מהראשונות שהכנתי וגם המצלמה הישנה והפושטית שהייתה לי... טוב הנה
T t o b i New member 24/9/04 #46 פיות לא נחשב הא? אוף חבל... כי אין לי, מסתבר, כמעט מלאכים שנייה אני הוכלת לפשפש עמוק יותק בדיסקטים ממש ישנים
פיות לא נחשב הא? אוף חבל... כי אין לי, מסתבר, כמעט מלאכים שנייה אני הוכלת לפשפש עמוק יותק בדיסקטים ממש ישנים
נ ניצנץ1 New member 24/9/04 #48 אז מלאכים בטח שיש לי.. אם כי פיות יש לי יותר.. נתחיל עם.. חמסה, איך לא?