שרשור מכירה \ קניה

Matan103

New member
שרשור מכירה \ קניה

זה מצליח בפורום טיסנים, אין סיבה שזה לא יצליח כאן. יש לכם משהו שאתם רוצים למכור? תוכלו לעשות את זה כאן.

Matan103

New member
למכירה מכנסיים מיוחדות + מתנה

את המכנסיים המיוחדות מצאתי באתר האשפה "תאנים" בגליל. מכיוון שזה לא הטעם שלי, אני מחפש למכור אותם למישהו שיהנה יותר. תיאור: מכנסיים ארוכות עם כתמים אדומים, שאריות בטון, וכל מה ש"אין" היום. הקונה יקבל מתנה, סכי מיוחדת במינה, עם כיתוב ברוסית. (אחרי תרגום: "רומן שלי, ליום הולדתך, שלך, אולגה.") המחיר: 25 שקלים (ניתן להחלפה עם בקבוק וודקה טובה) גמיש. לא להתקשר בין 2 ל 4.

שָׂרָה

New member
למכירה: בית סוהר על תכולתו

בית סוהר על תכולתו כולל האסירים והשוטרים למכירה במחיר זול במיוחד: 10 ש"ח תרוויח משמר שוטרים חינם! תרוויח משרתים חינם! (תבחר מהאסירים) בא וקנה היום. מחר זה יעלה למחירו הרגיל: $999,000,000 טלפון - שאל את השרות הבית סוהר בקשו את פול ואת אשתו פולה - זוג שוטרים

שָׂרָה

New member
למכירה: בית מלון הילטון שירות אדיב!

לך ולמשפחתך יהיה מבשל + משרת + מנקה צמודים אליכם. רוצים אוכל? תבעטו למבשל בתחת. והוא יביא לכם אוכל מייד! צריך שינקו לכם את החדר והמנקה ישן? פשוט מאד דרכו עליו, הוא יתעורר ויעשה את השאר! רוצים לישון? המשרת והמשרתת יבואו אליכם ויפשיטו אותכם וילביש אותכם בפיג'מה. וכל זה בחינם!!!! טל: 737.3737 בקשו את מוֹמוֹ

שָׂרָה

New member
פרסומת: בית ספר לנינג'וסטו

בית ספר לנינג'וסטו 'אוץ' גראנדמאסטר נבוֹקה נקאמורה המילה 'אוץ' פירושה 'תודה' שאנו צריכים להודות לכל תוקף המתקיף אותנו על האימון חינם! לקוד קידה עמוקה ולהגיד: 'אוץ'! הדוג'ו מס' 1 בעולם!!! יש לנו את הגראנדמאסטרים ההכי מעולים בעולם! יש לנו מאסטרים בחגורה שחורה דאן 100! הדבר החשוב ביותר בדוג'ו שלנו זה.... שאתה יכול להגיע לחגורה שחורה תוך שישה חודשים!!!! יש לנו בונוס: מחנה קיץ לנינג'וסטו! מיקום המחנה: בצפון איפה שהאוויר צח וצלול, רחוק מהשרב של גוש דן - בבינת' גאביל! אורך המחנה קיץ: 25 שנה. המחיר מצחיק ומדהים: - - - 1.99 ש"ח ליום בלבד!!! (שקל, תשעים ותישע אגורות) אנו יכולים להבטיח שכל משתתף בסוף יוצא לוחם נינג'ה על שיכול להרוג בבעיטה אחת בלבד! וזה לא משנה באיזה כושר הוא היה בהתחלה! חמשת הדברות של המחנה נינג'וסטו אוץ' דוג'ו: 1 כאשר מגיעים לדוג'ו: מורידים את הנעליים 2 לוריד את המעיל והכובע 3 לקוד קידה עמוקה לגראנדמאסטר נבוֹקה נקאמורה ולהגיד: " קאיצ'ו נֶי רֵיי אוץ'! 4 לנשק את קצה החגורה שלו 5 להשאר בקידה עד שהגראנדמאסטר נותן רשות לקום וללכת! סדר יום של הדוג'ו לדוגמא: 5:00 בבוקר: צפירת השכמה ותיפופים בתופים להשכמה 5:01 בבוקר לסדר את המיטות! 5:05 בוקר: מקלחת (מים קרים כקרח, מי המפונק שחשב על מים חמים?!) 5:10 בבוקר: מדיטציה 5:55 בבוקר: ריצה מהירה במעלה ההר לביתן האוכל 6:00 בבוקר: ארוחת בוקר 6:30 בבוקר: שיעור ביפנית 9:30 בבוקר: קאטות 10:00 בבוקר: אימון בכלי נשק 11:00 בבוקר: איגרוף תאילנדי 12:00 מדיטציה 13:00 סומו עם צ'אנג 14:00 תפירת חליפות נינג'ה לתלמידים החדשים 15:00 סומו עם יאנג 16:00 קרבות השרדות כולל נשק חם 20:00 ארוחת ערב 20:30 מדיטציה 21:00 צפירת אשכבה ותיפוף בתופים לאשכבה מיוחד למאחרים: 21:01 מי שלא הספיק להיות במיטה ב21:00 - תוכנית לילית: שכיבות סמיכה 23:00 כפיפות בטן שכובים במורד ההר כאשר הראש בצד הלמטה 24:00 שכיבות סמיכה + מחיאות כפיים באוויר ואז לנחות בחזרה על האצבעות הידיים 1:00 קפיצה בחבל יחפים על רגל אחת 30 דקות לכל רגל 3:00 בבוקר: קרבות מגע כולל נשק חם עם עיניים קשורות! 4:00 בבוקר: ריצה יחפים על שדה טרשים כל כישלון בתוכנית הלילית (כלומר אי הצלחה במשימות הליליות), יצטרך להשתתף בתוכנית הלילית ביום הבא! טלפון לפרטים: לפנות למר נקמורה 1800-OSU-NINJUSTU

מעט חוש הומור ../images/Emo163.gif

מבקשת לקנות מהחדשים, נראה שיש להם יותר מדי ממנו. מוכנה אני לשלם כל מחיר.

I l l Nino

New member
למכירה!

למכירה מדינה משומשת במצב טוב מודל 48 עברה אוברול ב-67 תאונה ב-73 הגה דפוק נוטה שמאלה, לפעמים ימינה חזק לפרטים להתקשר למשרד ראש הממשלה לבקש את אהוד או שמעון (לא בשבת)

somebodddy

New member
אני נראה לך פראייר?

בנך הבכור ויותר מזה אני לא מוכן לרדת!

טרף טרף

New member
למכירה:נשמה מעוותת במצב טוב../images/Emo190.gif

המחיר: רק 24,000,000$ ואתם מקבלים נשמה שתוכלו להתעלל בה לנצח נצחים, חכו רק עוד כמה שנים לאחר שהאיראנים ישמידו את הגוף!! לוציפר! פנה אלי במסרים או על גבי הפורום, אני זקוק לכסף דחוף!

GMN

New member
למכירה!

6,000,00 יהודים במצב משומש. פריט עתיק והיסטורי בעל ערך רב. נארז ונבדק בקפידה בצורה מקצועית כמו שרק גרמנים יודעים. מגיע באריזה מהודרת (מאפרה)

Luftwaffe

New member
למכירה/החלפה במיידי!

סרטי סנאף עם השמות הלוהטים בסצנה: תאיר ראדה, מעיין ספיר, רון ארד ועוד.. באריזה מקורית כולל איברים שלא נכנסו בעריכה (הראש של גלעד שליט)

למעלה