שרשור מיותר!

p r u d e n s

New member
שרשור מיותר!../images/Emo176.gif

פעם בכמה זמן מגיע גם לי אבל אני נוסעת לפריז!!!

SiMsGiRl

New member
בכלל לא מיותר...

יווו... איזה כיף לך!!! מתי?לכמה זמן?

ODana

New member
איזה כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עם מי את נוסעת?

p r u d e n s

New member
משפוחה../images/Emo3.gif../images/Emo176.gif

ב-29 ליוני, לשישה ימים
כיף לכל האנשות שנוסעות גם, עם קצת מזל ניפגש

gilliosh

New member
אני טסתי כבר לשם...../images/Emo135.gif|איאווין|

אבל די מזמן.. בכיתה ג'-ד' בערך...

i l i

New member
פרו כנסי.. טעות בשרשור אבל כנסי..

הייתי שם באיזה קניון חבל על הזמן, יש איזה קניון שם עצוםםם קוראים לו גלארי לפאייט את חייבת ללכת יש שם את הבגדים הכי יפים בעולם+ נעליים+מסעדות מושלמות+מזכרות+כל-דבר-יפה-שאפשר-למצוא-בפריז! קיצר העיר מושלמת, יש מוזיאון שעווה מאגניב ביותר ויש שם איזה איש שכאילו מצלם, והוא נראה כזה אמיתי אז אפילו ביקשתי ממנו שיזוז שניה ואז גיליתי שהוא לא אמיתי.. מגדל אייפל מפחיד לאללה אבל שווה..[ יש גלגל ענק כדאי לעלות עליו.. ואההה ודיסנילנד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 איהז מקום מושלםםםםם את חייבת ללכת.. טוב אז תהני (אני יודעת שתהני..) ותגידי להורים שלך על הקניון את חייבת ללכת לשם הוא פשוט מושלם!!

p r u d e n s

New member
חח תודה על העצות../images/Emo176.gif

עכשיו אני בטוח אלך לגלרי הזה
ואהה החלטנו לא ללכת לדיסני בסוף כי זה יקר רצח ויש שם תור ארוך ואני מפחדת ממתקנים כאלה

i l i

New member
עלק! עלק! עלק! עלק! עלק!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

א-ת, פ-ר-ו (שיר)מוותרת על דיסנילנד בגלל תור ארוך!! יא טיפשע!! שלא תעזי זה המקום הכי כיפי בעולם! אל תחשבי אפילו לוותר על זה, תוותרי על הכל ולא על זה, את לא מבינה מה את מפסידה: רכבות הרים מתקנים מסתובבים סרטים, כל מיני שטויות שיש בלונהפארקים אבל הכל ביחד בפארק אחד, והכל בכרטיס אחד את חייבת ללכת לשם, את לא מבינה כמה!!!!!!

p r u d e n s

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo176.gif

אין עלייך אילי
אבלבל זה גם יקר וגם מפחיד, נו, יש לי פחד גבהים|נבוך|

i l i

New member
גם לי יש..

וזה בכלל לא יקר.. אולי איזה 500 פרנק.. פרנק שווה בערך 70 אגורות.. וחוצמזה את לא חייבת לעלות על המתקנים המפחידים יש מלא כאלה שהם כיפיםם בטירוף!!

i l i

New member
אה../images/Emo9.gif

הייתי שם בכיתה ו'.. עבר הרבה זמן..

למעלה