שרשור מיוחד לספי...................

שרשור מיוחד לספי...................

כאן כל אחד ואחת יעלה תמונה של יהודה שאהובה עליו/ה במיוחד....................... אני מתחיל................................... רינוששששש תודה על התמונות

יהורמי

New member
הנה התמונה שלי

למרות שאני הכי הכי אוהב את התמונות עם החשמלית, זו התמונה הכי יפה מבחינתי. שוב - תודה לרינה, תמונה שלה ובאדיבותה! התמונה הזו , אגב, היא גם הרקע בפלאפון שלי

רינה ד

New member
קשה לבחור תמונה אחת כי יודה כזה

מקסים בכולם... אז הבחירה שלי היא תמונה קצת ישנה מתקופת עיניים תראו איזה יפה הוא ומושלם!!!!!!

איזה תמונה יפה, ממש חבל"ז איזה צעיר

איזה תקופה יפה הכל עוד תמים יהודה בתחילת דרכו כסולן עיניים שלי פוצץ את המדינה בכל מקום שמעו את עיניים שלי ממש תקופה שהיתי בכייף חוזר אליה... ממש גלריה יפה יש לכם פה, אז אני יחפש תמונה ויעלה בהזדמנות...

הבחירה קשה

אבל זו תמונה שלדעתי מתארת באופן מושלם את יודה שלנו...הוא כזה צנוע וחמוד...

פוליקר

New member
ואני אוהב את התמונה המפורסמת

אבל אין לי כח לחפש אותה במרחבי האינטרנט אז תעשו טובה ותשרשרו אותה. זו אותה תמונה של ההופעה בקיסריה שיהודה מוחא כפיים... זו התמונה הראשונה שאני רואה מול עיניי... חח פשוטה ויפה- כאילו רואים בה את האהבה שיודה מקבל וגם נותן כי הוא מודה לקהל בחזרה :)

ספי סול

New member
אתם מקסימים כולכם כולכם כולכם

תודה על תשומת הלב עכשיו גם לי יש במחשב תמונות של פוליקר ולכל תמונה קראתי בשם של מי שהעלה אותה תודה ענקיייייייתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת איך אני נכנס לגלריה המדוברת ???????????????????????? אה וכמעט ושכחתי תודה...

קרן ב1

New member
ספי יקר

תעלה לראש הדף, יש שם למעלה פס כחול וכתובים בו כל מיני דברים - סקר, קישורים, גלריות... תיכנס לגלריות יש לך שם כמה גלריות עם המון תמונות של יהודה. תהנה!!!

ספי סול

New member
יקיריי - תודה על הכל!!! מצאתי את ה

הגלריה...תמונות כל-כך יפות כל הכבוד על ההשקעה, קרן תודה לך לא היתי מגיע לפס הכחול פשוט לא שמתי לב שיש עוד קטגוריות והתמונות יפות ראיתי שזה מכל מיני הופעות שונות כמה צלמים (מוכשרים מאוד! יש לציין...)יש כאן בפורום? כל הופעה אתם מצלמים? ממש מזכרת יפה לכולנו שוב תודה ולילה טוב לכם

ספי סול

New member
לרינה...הו איזה תמונה יפה יש לך עם

פוליקר... הוא מכיר אותך? עושה רושם שכן שמתי לב שאת ממש גרופי שלו גם ענית לי על השאלות שהיו לי אז מה שרציתי להגיד שישבתי כל הערב והסתכלתי בתמונות התמונות מההופעה ממש גורמים להגיע לרמת-גן

למעלה