שרשור מחאה.

לישקפה

New member
שרשור מחאה.

רק כדי להגיד שאנחנו עדיין כאן, ולמדנו לתעב את הסימן הזה
לאללה.

אני בהחלט מבין, אבל

אי אפשר למנוע ממי שכבר קרא את הספר הרביעי מלדון עליו. הסימן הזה
נועד למי שלא קרא את הספרים, אז אין לך מה לתעב אותו. נמאס לך מדיונים עם ספויילרים? את מוזמנת לפתוח דיון חדש הנוגע לשלושת הספרים הראשונים. אני לא יכול כמובן להבטיח שלא יהיו תשובות עם ספויילרים, אבל זו הרי המהות של הסדרה- עם כל ספר שנוסף אנחנו מקבלים יותר מידע שמשליך גם על הספרים שהיו לפניו. אני מבין שזה מעצבן להיתקל בדיונים עם ספויילרים, אבל אין כל כך מה לעשות...אני לא מתכוון לאסור דיונים על הספר הרביעי. עוד מעט הספר בוודאי יגיע לחנויות בארץ, ואז תוכלי לקרוא אותו ולא תהיה שום בעיה

משהו שיעניין אותך:

יש לי את הספר אמ.. בצורה 'אלקטרונית' נגיד את זה ככה. אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי

כריכרכה

New member
אתה יודע, בפורום הארי פוטר למשל

מוחקים כל איזכור לגירסאות בלתי-חוקיות של הספר, אז אני מציע להוריד פרופיל. פירסמתי שם פעם אנקדוטה לפיה הרב אריאל מתיר להוריד את הספר מהאינטרנט והם מחקו גם אותה.

אני? לא חוקי? חס וחלילה

ואגב, אנחנו בפורום ששאו"ק, לא ה"פ. ואתה לא תמצא את המילים "לא חוקי" או "הורדתי מהאינטרנט" בהודעות שלי. לא יכולים להגיד לי כלום.

לישקפה

New member
בלעעעע.

חבל שלא היה ברור שהדברים נכתבו בהומור, אחי. הומור צרוף (ולא מוצלח במיוחד, מסתבר)

לגוטל

New member
הוא דווקא מופיע בכמות קטנה מהמצופה

הייתי בטוח שלאחר הספר אני ארצה לכתוב מאה הודעות, אבל פשוט אין מה להגיד...

כריכרכה

New member
בשבילי זו סוג של תראפיה

תמיד הייתי ביקורתי כלפי הסידרה אבל גם חשתי רדוף על-ידיה במידה מסויימת, והספר הנוכחי "שיחרר" אותי במידה רבה. אבל באמת אין יותר מדי על מה לדבר כי העלילה בספר לא התקדמה הרבה ובאמת אין יותר מדי דברים חשובים לדבר עליהם. אני עוד זוכר את הוויכוחים שהיו לנו כאן בפורום אם תתרחש מלחמה בקנה מידה גדול בספר או לא. אני לא אומר אם זה קרה, אבל מה שבטוח שאין ממש על מה לדון.

למעלה