שרשור מוזיקה

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
שרשור מוזיקה

איזו מוזיקה מתנגנת אצלכם ברקע בזמן טיפולים?

אני משתדלת

לדלות ממאגר הדיסקים הרגיל שלי את אלה היותר שקטים, רגועים,כמה שפחות מילים ואם כן אז בשפה לא מובנת. פחות מתחברת ל"פרחים ופרפרים" ונראה שגם המטופלים מוצאים בזה רוגע וקרקוע.

csh018

New member
מעניין מאד

ביום שישי האחרון קבלתי מטופלת חדשה ושנגשתי להפעיל את המוסיקה, היא מציינת בבקשה רק לא כל הטבעי הזה עם הציפורים.... לשמחתי הדיסק שהיה מונח במכשיר היה דוקא של מוסיקה ווקאלית וגם אני שמעתי אותו בטיפול הקודם. אני מנסה תמיד לתאם בן כולם קרי מצב המטופל המטרה שלי בטיפול ואני הרבה פעמים אני מחליט מה לשים עפ"י מה שעושה לי טוב. מוסיקה שמרימה אותי ונותנת לי את הכוח לטפל כמו שצריך. זכמו עם ריחות של שמנים כאשר יש ריחות שאני לא מתחבר אליהם אני לא משתמש בהם לא להדפה או מריחה בזמן עיסוי אני יכול לתת אותם למטופל לטיפול עצמי אך קודם אני דואג לעצמי. אני רוצה לציין שאת רוב הדיסקים שיש לי לטיפולים קבלתי מתנה ממטופלים שלפעמים ביקשו טיפול תוך כדי האזנה לדיסק שלהם או ששמעו ועשה להם טוב וביקשו להגדיש לי אותו. יום נפלאה שלומי

sarah111

New member
אפשר גם לבדוק מוזיקה של גלים

כי זו מוזיקה מאד מרגיעה. בעיקר אני משתדלת מוזיקה מונוטונית- מוזיקה של רייקי ללא קליימקסים היא גם טובה. ובאמת חשוב הווליום (לא גבוה מדי, כמה שיותר נמוך) וההתאמה למטופל/ת כפי שנאמר. ולסיום, אני לא תמיד שמה מוזיקה - לפעמים לא כל-כך רע טיפול בשקט... ערב טוב יפעת

מקוםבלב

New member
מוסיקה

אני חטופת את החום ונהיית עצבנית עם מוסיקה של היערות נחלים ושריקות ציפורים. לכן אני שמה מוסיקה מרגיעה ובהחלט מתחברת למוסיקה ווקלית עם נימה אירית שקטה.

למעלה