שרשור מוזיקה

Pidimenopolis

New member
שרשור מוזיקה

איזה דיסקים קניתם איפה שאתם לא נמצאים? אני אעשה את הרשימה שלי Alice Cooper - Monsters and Mascara + Killer[the original 1971 version!!] Fugazi - Repeater + 13 Songs Fiona Apple - Tidal 12 Tales - [אוסף מעולה של..אלטרנטיבי, כמדומני] Mindless Self Indulence - Frankinstein Girls will seem strangely sexy Pearl jam - 10 Queensryche - Empire Porcupine Tree - in absentia [זה לבני דודים, ואני מחכה לStupid Dream שיגיע כבר לחנות] גררר, כשאני אזכר בעוד, אני אוסיף. מה אתם קניתם?

kit k@t

New member
כלום

האמריקאים המרוכזים בעצמם לא מבינים במטאל אירופאי טוב. קאט

EROTOMANIA

New member
.......

הממ.. מאז שהגעתי לכאן (ואני כאן כמעט חצי שנה כבר) Death - Human רעיון דיי גרוע Opeth - Blackwater Park Opeth - Deliverance אין כאן דיסקים טובים. שהייתי בתאילנד הייתי בחנות אחת ממש טובה.. עם כל המטאל שבעולם, וזה היה פאקינג יקר כי "זה מיובא". מיובא בתחת שלי.

Odish16

New member
בעעעעע

זהו..פה יקר, וזה מבאס וזה לא שאין מוזיקה טובה..כי יש מלאאאאא דברים טובים! פשוט שטוס! אבל אני צריכה את הכסף לדברים אחרים:( מצד שני..תמיד יש את אבא שיביא עוד כסף..חיחיחי |חיוך שטני|

כלום

לונג ליב דה צורב! חוץ מזה שגם ככה ההדיסקים שאני אוהבת לא מגיעים לפה וגם אם כן זה מיובא אז זה יותר יקר.

MissUnKnown

New member
_____

Diabolical Masquerade - Death's Design Diabolical Masquerade - Nightwork(צרוב אבל עדיין זה היה טריד שווה) Anathema- Alternative 4(צרוב אבל עדיין היה טריד שווה) skid row-subhuman race Opeth- balckwater park והרבה LP's

MissUnKnown

New member
____

דיסק אודף של ג'ניס ג'ופלין ואיזה 3 תקליטים של יס ויש עוד כמה שאני לא זוכרת

EmGee

New member
את הדיסקים שלי שלא קניתי בישראל

קניתי באיזה כפר של מקומיים לידנו שנקרא בידיא. כבר לא עברתי שם בזמן האחרון כי אני רוצה להשאר עם ראש מחובר לצוואר וכאלה. בכל אופן מה שקניתי בזמנו היה: red hot chili pepers - californication tlc - fan mail best of rap fresh2 pop to the pop the best of maddona ועוד כמה. כל דיק עלה לי שם בערך 10-15 שקל.

canadit

New member
לא פשוט מעניין............../images/Emo6.gif

גם אני גרתי ליד בידיא...........

EmGee

New member
וואלה?

את היית אמורה להיות עכשיו בי"א? את מכירה מורן בלונדה כזאת חמודה במקרה? עידן מימון? יש מצב לאלקס? (שכחתי שם משפחה...)

למעלה