שרשור מדיטציות

שרשור מדיטציות

טוב, חברים, בטח יש כאן אנשים שמתרגלים מדיטציה כזו או אחרת. בואו נעשה שרשור בה כל אחד ירשום מדיטציה שהוא תירגל לאחרונה

מדיטצית ריפוי

בשכביבה על הגב, נשימה לאיזור שבין הצלעות, אחר כך גם לבטן, ואחר כך לחזה. ממש לאפשר ריפוי ומרחב נשימה לכל מקום.

תירגול מדיטציה

א) מרכבה ב) כדור אור ג) הבלוט הרגוע ד) הפירמידה הגדולה ה) הפירמידה הקטנה ו) נשימות מחוברות ז) מעברים "קסומים" ח) הליכה למקום בטוח לריפוי וטעינה ט) מדיטציית הליכה י) מדיטצייה בישיבה יא) מדיטצייה בשכיבה יב) פולחן קוטבויות יג) הקרנת קסם אישי שלו ועדין יד) פולחן המעגל הקטן יה) פולחן המעגל הגדול יש בטח עוד כמה שאני לא זוכר אז לא ארשום כאן. ... חשוב לי לציין שיותר חשוב מלתרגל מדיטציה זה לחיות מדיטציה... ז"א לעשות כל פעולה בצורה הכי טובה שאפשר, כאילו (או לא כאילו) שאנו יכולים למות תוך כדי העשייה, כאילו שזו הפעולה האחרונה בחיינו. כאילו, או לא כאילו, שהמוות זו הוודאות היחידה ביקום.

על אחת מהן אתה יכול לפרט בפורום?

הכוונה, לרשום הרחבה שגם אפשר יהיה להתנסות בה...?

ללא הדרכה

ולראות מה האדם עושה עם מה שהוא שומע... או מה הוא עושה עם מה שהוא חושב שהוא קורא... קצת קשה המשך הקריאה על האחריות המתרגל/ת בלבד. ============================= נשימות מחוברות: לנשום 20 נשימות מחוברות ללא הפסקה בין הכנסה לבין הוצאת האוויר. זמן ההכנסה וההוצאה קבועים (בין 7 ל-10 שניות או יותר) כל נשימה חמישית היא באותו הקצב אך יותר "חזקה" (עמוקה, רועשת, עוצמתית או איך שתירצו לקרוא לזה) כל הנשימות הם נשימות בטן (שאמורה להיות הנשימה הטבעית שלכם). אם עושים את זה בהליכה אפשר להשתמש בצעדים על מנת למדוד את האורך של הכנסה וההוצאה של אוויר. חשוב לשמור על קצב קבוע לא לעשות הפסקות... אף פעם אתם עם ראות מלאות אוויר או ריקות .... ברגע שגומרים להוציא אוויר ישר מתחילים להכניס אוויר ברגע שגומרים להכניס אוויר ישר מתחילים להוציא אוויר החשיבות של ההכנסה וההוצאה זהה... אך כיוון שבדרך כלל אתם מתמקדים בהכנסת אוויר אולי תתנו יותר תשומת לב להוצאת האוויר... וכך תקבלו איזון ותתנו את אותה החשיבות לשניהם. לא לעשות 2 סטים ברצף תנו לעצמכם לפחות שעה שעתיים של נשימות באופן ה"רגיל" שלכם לפני שאתם מנסים את זה פעם שנייה. הקריאה על האחריות המתרגל/ת בלבד. ראו הוזהרתם ==================================

לחיות במדיטציה.

א) להיות/לחיות כאן ועכשיו ב) לצעוד בדרך עם לב ג) מודעות למוות ד) זריקת הרגלים לפח ה) ללא אמונות ו) להתנהל על פי 4 הסכמות, 4 בלבד. ז) עצירת הדיאלוג הפנימי (לא רק מילים) ח) לעשות בכל רגע נתון את המיטב שלך על פי הידע, המידה והיכולות שיש לך באותו הרגע ... יש לכם הצעות נוספות?

my guide

New member
למצוא את השקט שלנו , הדליקו רמקולים

הדליקו רמקולים ותהנו

לא שומעים אצלי צליל ../images/Emo13.gif

זה משהו בהגדרות של המחשב שלי... מה שומעים בהקלטה?

my guide

New member
צריך ללחוץ על play

זה לא עובד מעצמו. יש פאנל אפור עם סימנים כמו של טייפ. אז המשולש מפעיל את התרגיל.

צר לי להודיעך

שלחצתי על כפתור ה-play לפני שכתבתי את ההדועה... לפני שניה עשיתי את זה פעם שנייה... עדיין אני לא שומע כלום. לפני שתיתן לי עצות כמו להדליק את הרמקולים וכו'... אז הם עובדים נפלא וכל זמן שאני יושב ליד המחשב אני שומע מוזיקה דרכם... יכול להיות שיש איזו שהיא חוסר תאימות לדפדפן מסוים...

השועל גירסה 2.0.0.7

בדקתי שוב את הקישור שלך... וכאילו כדי להראות שהעולם הוא מסתורין עכשיו זה עובד.

לחצתי לחצתי ../images/Emo13.gif

תודה! זה משהו בהגדרות האבטחה שלי כנראה. גם סרטונים ב-UTUBE אני לא שומעת (את פס הקול שלהם).

איזה יופי!../images/Emo51.gif

חוץ מהתרגיל ששמת בקישור, יש שם עוד ממש הרבה...! כייף

למעלה